שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

התייעצות בנושא רשימת המילים
פורסם: 03 פברואר 2011 16:31   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  10

היי הכנתי רשימת מילים לפי המחקר שלמדנו ואחרי שמצאתי 15-20 מילים אופציונאליות שעומדות בקריטריונים גיליתי אתר ברשת, בעמוד הראשון של גוגל עם אותן מילים שאני מצאתי במדוייק!!!
הנחתי שזה תלמיד של קליקים- שעשה שיעורי בית מדוייקים לפי ההנחיות של דור. חחחחחח
יש מקום לעוד אתר כזה ברשת?
למצא נישה אחרת ולרדת מזה?
יש אפשרות לשלוח אליך דור, את הקובץ EXEL כדי לקבל פידבק על התהליך?לדעת אם אני בכלל בכיוון…
תודה, נירית

פרופיל

פורסם: 03 פברואר 2011 16:45   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

האם להתחרות - תלוי בכמות התנועה שבנישה ומה את יכולה לעשות שהוא יותר טוב.
האם תוסיפי המלצות על מוצרים, האם תבני רשימת תפוצה, האם תפתחי מוצר משלך… יש המון אפשרויות, השאלה אם יש מספיק תנועה.
אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי עם קובץ מצורף. (כפתור ה"פ מתחת לתמונה שלי בצד ימין)

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 05 פברואר 2011 15:41   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  10

הי דור,
תודה על התגובה המפורטת
אני מרגישה שאני לא יודעת לקרוא את התמונה הכוללת. ראיתי את כל השיעורים בקורס אתר בלוג רווחי. והבנתי איך לקחת נושא כללי ולמצא מילים רלוונטיות שעומדות בקריטריונים שהצגת, אבל מהתגובה שלך אני מבינה שאני לא יודעת איך לתכנן את האתר- המלצות על מוצרים? מוצר משלי? לאן תוביל אותי רשימת תפוצה?
אפשר כמה מילים על החיבור בין כל הקורסים? האם הם מובילים למוצר (אתר) אחד שלם? רווחי יותר?
אני גם לא יודעת מה המספרים של כמות תנועה רלוונטית שאני אבחר להכנס לתחרות בתחום או לא?
תודה על העזרה נירית

פרופיל

פורסם: 06 פברואר 2011 15:03   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

מתחילים שלב אחר שלב.
תתחילי מאתר שתהיה בו תנועה, זה הכי חשוב. בחרי מילות מפתח עם הרבה תנועה ומעט תחרות.
אחרי שתשלבי באתר מאמרים ומודעות, תתחילי לשווק אותו ותראי תנועה באתר, תוכלי לשלב המלצות על מוצרים ורשימת תפוצה.
גם את רומא לא בנו ביום אחד

חתימה 

דור שביט

פרופיל