* 1,100 ש"ח הנחה לרכישת המסלול המלא במכללת קליקים - הטבה לרוכשי הספר
* הספר בהמלצת הטובים בתחום: ד"ר רוני הורוביץ - מנכ’ל רב מסר, יואב וילדר - מנכ’ל wesell, ניר - מנכ’ל livecity ובהמלצת ראשי מכללת קליקים. הספר הטוב ביותר לשנת 2010-2011 בשפה העברית העוסק בתחום עשיית הכסף באינטרנט.
-----------------------------------------------------------
הרשו לי לספר לכם בקצרה את הסיפור שלי...
לפני כ-4 שנים כשהמצב הכלכלי של המשפחה שלי היה בשפל, כמעט ונשארנו זרוקים ברחוב, ללא בית, ללא חפצים, ממש חיים מהיד לפה כדי לשרוד…
כשפיטרו את אבא שלי מהעבודה, הוא התקשה למצוא עבודה במשך זמן רב בעקבות גילו המבוגר וכשאגיע הזמן לתשלום השכר דירה, כל החסכונות והכסף שהיה למשפחה נגמר ורצו להעיף אותנו מהבית.
החלום שלי תמיד היה להיות שחקן כדורגל מקצועי… היה לי את הכישרון, עוד בגיל 10 לפני שאנשים נחשפו למסי, אמרו עלי שאני המראדונה הבא… בזמנים קשים אלה היה עלי להמשיך במסע החלום שלי להגשים את גורלי כשחקן כדורגל, להרוויח מספיק כסף כדי שהמשפחה שלי תחיה בשקט ושלווה עד סוף חייה.
אבל המצב הכלכלי הכניע אותי ובחרתי בדרך השנייה… החלטתי לפרוש מהכדורגל ולפנות את כל זמני לעבודה כדי לשלם את שכר הדירה בזמן שאבא
שלי ממשיך לחפש עבודה…
בשנת 2007, חיפשתי דרכים לעשות כסף מהבית, בלי טלמרקטינג, בלי הצורך שלי לדבר עם אנשים דרך הטלפון, בלי הצורך לתעודת הסמכה למקצוע מסוים ובלי שנות ניסיון בתחום…
ואז משום מקום, לאחר שבועות ארוכים של חיפושים ברחבי האינטרנט, נחשפתי לבסוף לעולם הקסום של עשיית הכסף באינטרנט.
חלק מהכסף שנשאר לי מהמשכורת לאחר תשלום השכר דירה, הלך לי על קניית ספרים וקורסים של הטובים בתחום בעולם. במקום לישון בלילות שלפני הבי"ס הייתי יושב על המחשב, קורא ולומד מהטובים בעולם את כל הסודות החבויים, הטיפים והשיטות הגדולות ביותר שהגדולים בתחום עשיית הכסף באינטרנט בעולם משתמשים כדי ליצור לעצמם את ההכנסות העצומות שאתה קורא עליהם בכל מקום.
ועכשיו אני גאה סוף סוף לחלוק את הסודות האלה - בעברית
עם מי שיחפוץ לעשות שינוי בחייו כפי שאני עשיתי:
http://www.online-money-secrets.co.il/
היום כשאני עומד להשתחרר מהצבא, אני יכול לומר רק תודה לאלוהים שבחרתי ללכת בדרך זו ולא המשכתי עם הכדורגל. כדורגל תמיד יהיה בשבילי קצת יותר מתחביב אבל קצת פחות ממקצוע, תמיד אשחק עם חברים, תמיד אצפה במשחקים בטלוויזיה ואלך למשחקים. אבל הדרך השנייה באמת איפשרה לי להיות מי שאני היום.
בשנה האחרונה הצלחתי להגיע למצב שאני יוצר לעצמי הכנסה חודשית קבועה נוספת, הצלחתי להרשות לעצמי להתפטר מהעבודה שלי ולהפסיק לשבור את הגב בעבודה קשה בשעות ארוכות עם מישהו מציק שאומר לי מה לעשות ולהקדיש את כולי למשפחה ולעולם הכסף באינטרנט.
אני לא אומר שהתעשרתי מהאינטרנט (עדיין לא - אבל שואף לזה
) אבל כן יצרתי לעצמי הכנסה חודשית שעוזרת לי ולמשפחתי להתמודד עם ההוצאות החודשיות. הרי זאת הסיבה שמלכתחילה חיפשתי את התחום הזה לא?
אז אם גם אתם כמוני, אני יהיה יותר מגאה לדעת שקראתם את הספר שלי בו אני חושף לראשונה, בשפה העברית, 208 עמודי תוכן איכותיים עם כל השיטות, הטיפים והסודות החבויים מאחורי השיטות שאני משתמש בהם כדי ליצור הכנסה חודשית משמעותית דרך האינטרנט.
http://www.online-money-secrets.co.il/
בברכה,
ניסים.
שלום אורח! אנא בצע