שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מכירות שלא מצליחות להימכר
פורסם: 14 פברואר 2011 17:14   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  304

היי
אני העליתי מכירות שלא נימכרו מספר רב של פעמים (לעומתם מכירות אחרות (ביגוד)שנימכרו).רציתי לדעת מה הטעות ומה לא בסדר.
‘’’

פרופיל

פורסם: 14 פברואר 2011 19:15   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

היי
אני העליתי מכירות שלא נימכרו מספר רב של פעמים (לעומתם מכירות אחרות (ביגוד)שנימכרו).רציתי לדעת מה הטעות ומה לא בסדר.

פרופיל

פורסם: 15 פברואר 2011 15:22   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

מחכה לחוות דעתכם
תודה

פרופיל

פורסם: 15 פברואר 2011 18:57   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  359

מכירת תכשיטי יוקרה (FINE JEWELRY) זה קטגוריה אחרת לגמרי ממכירת פרטי לבוש.
אם אתה לא מוכר סתם איזה תכשיט יד שנייה אחד, אז אתה משחק במגרש אחר לגמרי:

1. רוב הספקים בענף הזה הם TOP RATED SELLERS עם כמעט 100% פידבק חיובי ובעלי מעמד של GOLD עד TITANIUM מבחינת דרגת ה-POWERSELLER. כלומר יש להם יותר IMPRESSIONS ממך. בכלל כדי לבדוק עם הכלי החדש של איביי LISTING ANALYTICS כמה IMPRESSIONS בכלל יש לך ןכמה ה-CTR.

2. השחקנים במגרש הזה מציגים תמונות באיכות מקצועית ודפי HTML מעוצבים להפליא. אמנם ישנם כמה שעמוד המכירה שלהם לא ממש מעוצב אבל הם כאלה שמוכרים אך ורק באמצעות AUCTIONS מדולר.

3. המחיר שלך לשוק האמריקאי והבריטי יקר יחסית, לא סתם הוא זכה לשם המפוקפק Flesh-No Cash. אתה גם גובה סכום גבוה עבור משלוח בעוד שהמתחרים עושים משלוח חינם.

4. כשרוצים למכור תכשיטי יוקרה, רצוי לפתוח חשבון יעודי לכך, ולא למכור את זה ביחד עם גרביים וחולצות. דוגמה לחנות שנפתחה לא מזמן: http://stores.ebay.com/GemStar-Diamonds-Jewelry

בהצלחה.

חתימה 

שרון הוד, סוכן ביטוח פנסיוני

פרופיל

פורסם: 16 פברואר 2011 03:39   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

תודה על התשובה ,לא הבנתי כמה דברים: 1) מה ההבדלים בין הדרגות של ה power sellers? 
)ומה הכוונה לIMPRESSIONS וCTR.
וגם יש לי 100% פידבק והשיפינג הוא FREE Expedited
3)בענין המחיר לפי מחקר שוק זה פחות או יותר מתאים והוא זול ביחס לתכשיט כזה בשוק.
4)ואיך אני מעצב את עמוד המכירה באופן מקצועי האם אני צריך לזה חברה מיוחדת?ואם כן מי?
5)כתבת לפתוח חשבון נוסף התכוונת באיביי?זה אפשרי לפתוח עוד חשבון מאותו מחשב?וחוץ מזה כל המכירות של הביגוד הזול היו כדי להקפיץ את מספר הפידבקים כדי שאוכל למכור את התכשיטים אם אני פותח חשבון חדש אני שוב מתחיל למכור מאפס ואיך יקנו מוצרים יקרים בלי פידבקים?
מחכה לשמוע

פרופיל

פורסם: 16 פברואר 2011 05:33   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  359

1. לאיביי יש דרגות למוכרים לפי רמת המכירות שלהם. ככל שאתה מוכר יותר, הדרגה שלך עולה וכך גם אתה מקבל יותר חשיפה. איביי הוא גוף שמרוויח מעמלות, הוא תמיד רוצה לתת במה יותר טובה למי שמוכר או שיש לו סיכוי למכור ופחות למי שלא מוכר. תבדוק באיביי בנושא POWERSELLERS.
IMPRESSIONS - כמה פעמים המוצר שלך הוצג בתוצאות החיפוש.
CTR - אחוז ההקלקות מסך הפעמים שהמוצר שלך הוצג בתוצאות החיפוש.
2. קביעת מחיר השוק צריך להעשות בתוך איביי ע"י כלים כמו TERAPEAK. אי אפשר להסתמך על מחירים שנבדקו מחוץ לאיביי או בכלל בעולם האופליין. איביי מספקת תנועה לסוחרים, אבל צריך להבין מה המאפיינים של מקור התנועה הזה. כמובן שהכל יחסי, יכול להיות שתכשיט מסויים לא ימכר ב-ebay.com אבל ימכר ב-ebay.de.
3. לעיצוב מכירה ברמה גבוהה כמו בדוגמה שהראתי לך נדרש מעצב מקצועי, ויש לזה עלות כספית. אני לא ממש יודע כמה כי אני אישית לא משתמש בשירותי עיצוב חיצוניים.
4. אפשר לפתוח אינסוף חשבונות איביי על שמך ועל אותו מחשב, רק הם צריכים להיות מחוברים לפייפל אחד עסקי. הסיבה שאתה שומע שלא מומלץ להחזיק חשבונות שונים על אותו מחשב היא רק מהסיבה שאם חס ושלום סוגרים לך חשבון אחד אז יסגרו לך גם את כל השאר. אבל בשביל זה לא מספיק שכל חשבון יהיה על מחשב אחר, אלא גם על שם של מישהו אחר (ורצוי גם כתובת אחרת) וממנוי אינטרנט אחר.

בהצלחה.

חתימה 

שרון הוד, סוכן ביטוח פנסיוני

פרופיל

פורסם: 16 פברואר 2011 06:23   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

איך אתה כותב את הדף ומעצב באיזה אתר?איך אתה מעביר לאיביי את הדף שעיצבת? (אני פשוט לא מתמצא כ"כ בעיצובים וכאלה)וכרגע אני לא רוצה בעלויות מיותרות אם אפשר לבד
ןאיפה אני מחפש את הדרגה שלי וכמות ההקלקות שנימצאת באיבי?כמו שאמרתpowersellers impression

פרופיל

פורסם: 17 פברואר 2011 16:18   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

יש כאן עוד חברים שיודעים להעלות עיצובים יפים בחינם?

פרופיל

פורסם: 23 פברואר 2011 04:17   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אני מחכה עדיין לעזרה איך לעצב דף לבד?תודה

פרופיל

פורסם: 28 פברואר 2011 19:07   [ התעלם ]   [ # 9 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

מחכה לתשובותיכם