היי.
קודם על כל הכבוד על השינויים שעשית, באמת רואים שהשקעת בזה.
שנית, גוגל אומרים לך בפירוש “כדי לציית למדיניות, האתר חייב לספק למשתמשים חוויה מקוונת מקיפה. חוויה כזו כוללת הישארות באתר ובתוך כתובת האתר, באותו דומיין. “
כלומר במילים אחרות הם אומרים - אנחנו מזהים שכל המטרה של האתר שלך היא פשוט להעביר גולשים החוצה למוצרי אפיליאט. עכשיו אני אשאל אותך ככה: זה באמת מעניין אותך תחום הדיאטה ?
כלומר, אתה באמת מתעניין בלקרוא / לכתוב על זה ?
לדעתי לא. לדעתי, פשוט ראית נישה שנראית רווחית ואמרת בו ננסה לדחוף לשם מידע שטחי שאני אייצר באילנס ונקווה שזה יביא תנועה.
איך אני יודע את זה ? בדיוק כמו שגוגל יודע את זה. אני מסתכל על האתר ואומר לעצמי, “מישהו שהנושא הזה היה מענין אותו היה משקיע הרבה יותר בתוכן של האתר”.
תבין, אנחנו אומרים לכן את זה מיליון פעם אבל משום מה זה לא נקלט - אתה לא יכול לבנות אתר אפיליאט “רזה” ללא תוכן מעמיק ואמיתי ולצפות שגוגל יאשרו אותו. לכן גם אני לא יכול להמליץ לך על מישהו שיעשה את זה.
אתה חייב להתחבר לתוכן של האתר שאתה בונה. אם היינו ב2008 אולי זה היה עובד, אבל היום גוגל קפדנים יותר מתמיד.
לסיכום, למה בכלל אתה רוצה לפרסם את הנישה הזאת באדוורדס ? היא אחת הקשות והיקרות והסיכוי לעשות שם כסף הוא קלוש.
שיהיה לך המון בהצלחה וכל הכבוד על ההתמדה וההשקעה, אני מאמין שאתה רק לומד עוד ועוד מכל הדברים האלו.
אופיר