שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מחקר שלי על תוכנות אוטומטיות לקידום אתרים
פורסם: 27 אפריל 2011 18:24   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  43

היי!
לאחרונה חקרתי מספר תוכנות לקידום אוטומטי של אתרים (כדי ליעל תהליכי עבודה שלי).
אני רוצה לספר מסקנות שלי ולתת כמה אסטרטגיות. מקווה שהמידע זה יעזור לכם.

SENUKE X
בלי ספק, התוכנה הכי טובה בשוק היא Senuke X. היא עושה כל מה שאפשר לחשוב עליו ליצירת לינקים נכנסים לאתר.

החסרון שלה למתחילים – היא מסובכת בשימוש, צריך להשקיע זמן בלימוד שלה, אבל גם אם יודעים להשתמש בה, זה לא אומר שתקדמו אתר שלכם נכון וזה לא יחשב כספאם ע"י גוגל. צריך בהחלט להבין מה אתם עושים ולבחור אסטרטגיות נכונות ולא סתם לייצר אלפי לינקים.

אני לא קניתי אותה בגלל מחיר - $147 לחודש נכון להיום (יש תקופת התנסות בחינם). בעתיד כשיהיו לי יותר אתרים אני כן אשתמש בה.

BOOKMARKING DEMON & THE BEST SPINNER
מה שאני כן קניתי ומשתמש כרגע זה The Best Spinner ו- Bookmarking Demon. אני אסביר למה.

אני עושה social bookmarking לא רק לאתר שלי אלא לכל הוידאוים שאני מעלה ל-youtube, לכל המאמרים שאני מעלה לספריות מאמרים ו-RSS feeds של הפרופילים בספריות מאמרים, לכל הדפים ו-RSS feeds של אתרי Web 2.0 - squidoo, hubpages

לגבי מאמרים שאני מעמלה לספריות מאמרים ו 2.0- אני כותב מאמרים עם אופטימיזציה למילים שיש להם מאט חיפושים ואין תחרות - זה מביא לי עוד כמה מבקרים בחודש גם אחרי שמאמר כבר יוצא מרשימות מאמרים חדשים.

יש כלים אוטומטיים גם להעלאות לספריות RSS. אין טעם לקנות אותם כי ברוב המקרים זה עבודה חד-פעמית ואפשר לעשות את זה ידנית.

כדי לשכפל מאמרים אני משתמש ב-THE BEST SPINNER כלי הכי חזק בשוק ל- articles spinning

BOOKMARKING DEMON זה כלי חזק מאוד, אבל יש לו חסרון אחד - הוא לא מטפל ב-captcha, זאת אומרת לא מטפל בחינם. ניתן לקנות שירותים האלה מחברות אחרות (זה עולה 2$ ל-1000 captcha) ולצרף את זה לתוכנה. זה מה שאני עשיתי, אבל זה לא חובה. בד"כ לוקח 10-15 דקות למלא captcha ל-כל האתרים.
דרך אגב יש אותה בעיה ל-Senuke X אבל הם הבטיחו לפתור אותה ולעשות טיפול ב-captcha חינמי כחלק מתוכנה.

מקווה שלא פספסתי משהו (:

פרופיל