שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שלום לכולם! משתתף חדש בפורום…
פורסם: 12 אפריל 2008 15:09   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  4

שלום לכולם,

אני חבר חדש בפורום וחשבתי להצגי את עצמי…

בשלוש השנים האחרונות הפעילות שלי באינטרנט התמקדה בעיקר בשילוב בין AdSense לקידום אתרים. למרות הזמן והכסף הרב שהשקעתי בפרוייקטים שונים, הרווחים מהשיטה הזו היו צנועים למדי, ותמיד הגיעו באיחור של חודשים רבים מרגע השקת הפרוייקט. למרות שיש לי את היכולת להביא אתר לעמוד הראשון בגוגל עבור מילים תחרותיות מאוד, לא הצלחתי לתרגם את העניין לרווחים שוטפים שיספקו אותי.

העניין די תיסכל אותי, ולפני כחודשיים החלטתי לנסות את כוחי בתחום תוכניות השותפים והפרסום ב-AdWords, שם התגמול על הצלחה הוא מיידי.
בחודשיים האחרונים קראתי את ה-ebooks המרכזיים בתחום, נרשמתי לעשרות תוכניות שותפים, והרצתי עשרות קמפיינים באדוורדס.
לאחר כשלונות רבים (שלמזלי לא עלו יותר מידי כסף), אני כיום מצליח לייצר הכנסה נאה באמצעות שיטה מסויימת שפיתחתי. אני ממשיך לנסות להשתפר ולהתפתח, כי ברור לי שהשיטה שמצאתי יכולה להיות זמנית ולהפוך ללא-רלוונטית ברגע.
אגב, הלקח הכי גדול שלי מקריאת ה-ebooks השונים הוא שבד"כ השיטות שהם מלמדים לא עובדות. מה שעובד זה מניפולציות שונות ושידרוגים שונים לשיטות הללו - ולפעמים אפילו פעולה באופן הפוך ממה שהמומחים מציעים.

ביום-יום אני עובד כשכיר בתחום אחר לחלוטין (לעולם לא הייתם מנחשים...), ועובד על הפרוייקטים האישיים שלי בשעות הערב ובסופי שבוע.

זהו בערך. מקווה שיהיה פה מעניין grin

פרופיל

פורסם: 12 אפריל 2008 18:07   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

היי דייב!
ברוך הבא לפורומים smile מקווה ובטוח שהפעילות פה תעשיר (בשני המובנים...) אותך grin

אני תומר, ואתה מוזמן לשאול אותי ואת כולם כל שאלה שתעלה לך, אין מה להתבייש. תוכל לשלוח לי תמיד הודעה פרטית או מייל ל-

בהצלחה והמשך עשייה אינטרנטית מהנה ופורייה,
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל