שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קונה מתלונן על מחיר השיפינג הגבוה
פורסם: 02 אוגוסט 2011 14:32   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  304

קונה שקנה מוצר ששלחתי ע"י אמזון התלונן על זה שהמחיר של השיפינג היה גבוה והוא התכוון לשלם על שיפינג בינלאומי ולא על מוצר מאמזון שהשיפינג חינם.
אני בעיקרון חילקתי את המחיר בכלל לא לפי השיפינג ובכלליות מכל המחיר יחד עם השיפינג הרווח שלי והוא רוצה שאני יחזיר לו את כל השיפינג שזה יהיה ממש הפסד. הוא מאיים בפידבק שלילי כתבתי לו שהמחיר הכללי עם השיפינג מחולק וזה דבר מקובל באיביי ואני יכול להפסיד ואני מוכן לבוא לקראתו ולשלם לו סכום שהוא חלק מהשיפינג או שיחזיר את המוצר ואני יחזיר לו את כל הכסף הוא גם רוצה לפתוח קייס
האם בתשובות עניתי נכון? ומה לעשות הלאה? האם לותר ולהפסיד כסף?
אני מפחד לקלקל פידבקים

פרופיל

פורסם: 02 אוגוסט 2011 21:22   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  456

לא שלחת את זה כ gift מאמאזון???

אתה לא חייב לפרט כל כך בתשובה, תגיד שזה המחיר הכולל. ושאתה מוכן לעשות לו הנחה קטנה או לקבל את זה חזרה וזהו.

זה מקרה קלסאי של סחיטה מול פיידבק ולא נראה לי שיש משהו לעשות נגד זה. הרקורד בדרך כלל יותר חשוב מהפסד בעסקה ספציפית.
וזה גם חלק מהבעיות של ארביטרג’ ברור ללקוח כמו אמאזון.

חתימה 

SEMMonitor.com - כלי מחקר מתחרים בארץ

יומו של משווק - קידום אתרים ושיווק אינטרנט לסוגיו כולל שיווק שותפים.

קורס חינם “מחזון לרווח ראשון” באתר, ליווי צעד אחד צעד!מתחרים בארץ

פרופיל

פורסם: 03 אוגוסט 2011 00:50   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  304

אז אתה ממליץ לי לוותר ולהפסיד את כל סכום השיפינג שזה הפסד +עמלות לאיביי=הפסד מושלם?

פרופיל

פורסם: 11 אוגוסט 2011 16:44   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  287

זה לא ענינו של הלקוח כמה המחיר שיפינג עולה לך. הוא היה מודע לזה לפני הקנייה והוא בכל זאת החליט לקנות. ואני חושב שלהבא פשוט אל תתן ללקוח לקחת אותך למקום של כמה זה עולה לך כי זה באמת לא ענינו וזכותך המלאה לא להתייחס לזה (כי הוא לא יודע כמה עולה לך הפולפילמנט על המוצר וכל זה...).

אתה יכול להעלות את זה מול איביי, כי בהחלט יש אירועים מסוימים שגם מבחינת איביי נחשבים כסחיטה. כדיסיפיוט הוא חייב לספק מידע לפני שאיביי יתנו לו לפתוח. לגבי פידבק הוא יכול לתת לך אחד כזה בכל רגע, ולפני שאתה חוזר אליו תעלה את זה לאיביי בצ’אט ותראה מה הם אומרים לך. יש גם דרכים להפוך פידבק שלילי אח"כ.

חתימה 

[

פרופיל