לצערי כבר שלושה שבועות שאני מחפשת נישה. כל נישה שהיה נדמה לי שמצאתי או שיש בה המון מתחרים בגוגל, או שמעט מחפשים או שאין עליה עלות להקלקות (או מחיר להקלקות מאוד נמוכות). נדמה כאילו הכל כבר קיים, כאילו כל אלה יש עליהם חיפושים ברמה סבירה, כבר מאות אלפים הקימו אתרים בנושא.
מעבר לכך ב10 הראשונים יש או ויקיפדיה או אינדקסים או אתרים אחרים חזקים מאוד.
האם קיימת בכלל אפשרות למצוא אתר עם 2000 חיפושים ועד 10,000 מתחרים(שגם הם לא חזקים מאד? )
נראה בלתי אפשרי.
חייבת עזרתך
תודה מראש
לימור
הי לימור
שלב זה הוא חשוב ולפעמים מעיק כמו שאת מתארת.
אני מציע לבדוק נישות שלא בתחומי העניין שלך, כאלו שלא היית מגיעה אליהן.
כנסי לאיביי ותבררי בין הקטגוריות שאינן מוכרות לך.
אם תרצי, כתרגיל, נוכל להתדיין על הנישות פה בפורום בשרשור הזה.
בחרי קטגוריה ותחחילי לחפש בה מלמעלה למטה. רשמי פה את הקטגוריה ונראה ביחד איך מתקדמים.
ללימור ובעצם לכולם, יש את האתר הבא:
http://www.vretoolbar.com/nichegenerator
שנותן רעיונות לנישות, צריך לדעת איך לנצל את זה בעיקרון- אין בעיה להרים אתרי אדסנס, או אתרי מוצרים של אמאזון.בקלות!
תהנו.
הי דור,
תודה על האכפתיות..
הייתי עסוקה מאוד ולא יכולתי להתפנות
אך עכשיו אני כאן במלו המרץ..
אני אתן לך דוגמא:
תחום: כדורי שוקולד ועוגות שוקולד
יש הרבה חיפושים אך יש המון מתחרים בגוגל על התחום הזה.
אשמח אם ניבחן ביחד את הנושא
תודה רבה
לימור
היי דור, אני רוצה לדעת מה לעשות במצב שבחרתי נושא שנראה לי טוב. זה גם נושא שעדיין נמצא בחיתוליו בחיפושים הופיע לי 201,000 חיפושים בחודש שזה נחמד, התחרות עליו היא בינונית בין המפרסמים
אבל נראה שבתוצאות המנוע חיפוש יצא כ- 71,600,000
עברתי בין האתרים ובחלקם הם לא ממש הביאו אינפורמציה נכונה.. או לא הביאו את כל האינפורציה על אותו מוצר (זה אני יודעת מידע אישי) ורוב האתרים פשוט עסקו במכירת המוצר…
האם זאת נישה טובה?
נועה, באופן כללי קשה לי להגיד עם זו נישה טובה כי לא סקרתי את המוצר ואת האתרים.
את מוזמנת לשתף אותנו בפרטים יותר מדוייקים כדי שנוכל לבדוק לעומק.
ביחס למספרים - נראה לי שביצעת בדיקה רחבה ולא בדקת את הביטויים באופן מדוייק exact אלא במצב broad
אתה צודק… כתבתי את השאלה לפני שראיתי את שיעור 2
לאחר חיפוש נוסף, המתחרים ירדו ל-139,000 תוצאות אם מתחרים לא כל כך חזקים (לפי מה שהבנתי מהשיעור). כאשר לא מדובר בביטוי המדוייק, נראה שהמתחרים קצת יותר חזקים אבל לא משהו שנראה יותר מידי מאיים, לרוב אפשר למצוא בראש הרשימה חברות שמפרסמות את הברנד הספציפי שלהם, ופחות נותנים מידע נרחב על על המושג עצמו
מדובר ב- mineral maku up אגב
אוי ואבוי!
בשום פנים ואופן אל תורידו את הכלי הזה!
זו לא הייתה הכוונה, יש שם את הכפתור Get another niche
שכשלוחצים עליו הוא פשוט נותן רעיון (שם) לנישה, וזהו.
באמת ‘בטולבאר’ הזה יש וירוס ותוכנות מעקב שישבשו לכם את המחשב, אל תורידו, פשוט גילשו אל האתר ותבדקו דרך האתר,לא להוריד כלום.
עדי, לא הבנתי איך האתר שהמלצת עובד. הוא נותן המלצות לנישות שבדרך כלל יש הרבה חיפושים אבל גם כמות המתחרים גדולה מאוד (כן אני עושה חיפוש מתקדם על בסיס מיקום ומונח מדוייק) נקח לדוגמא את
garden landscaping
או
wifi finder
שניהם עם כמות חיפושים טובה אבל אלפי אתרים מתחרים. אני צודק או שלא הצלחתי לעשות חיפוש בהגדרות הנכונות?
בנג’י, הכוונה היא לא להשתמש במילה שהאתר מציע במדוייק, ברור שבמילה הספציפית הזאת התחרות תהיה עצומה ולא הגיונית.
הכוונה היא לעשות מחקר מילים על המילה (נישה) שהאתר מציע ולמצוא מילים נוספות שקשורות למילה הזאת ובכך למצוא מילים קלות יותר שאפשר להתברג עליהן באותה נישה שהאתר הציע.
אם האתר הציע לי את המילה garden landscaping, אני אעשה מחקר מילים בגוגל, ארשום בכלי החיפוש את המילה garden landscaping ואראה איזה עוד מילים גוגל מציע לי כאשר אני כותבת את הביטוי הזה, ואת המילים שהוא הציע אני אבדוק ואראה, אולי המילים האלה טובות מבחינת חיפושים ותחרות ואפשר להשתמש בהן.