שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מהם הכללים לשימוש ב-brand names -שמות מוצרים, במודעות אדוורדס?
פורסם: 18 פברואר 2012 05:07   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  2

האם גוגל מתירה שימוש בשם מוצר במודעה? וכמילת מפתח עיקרית? האם ב"פנדה"
יש שינוי בעניין זה? כוונתי העיקרית היא לשאול האם ניתן לצמצם את מילות המפתח ל"מילות קנייה” עד רמה של שם מוצר בשלושת התאמות הביטוי?

והאם השימוש בשמות מוצר משתנה מרשת שותפים אחת לשניה,או אפילו מחברה לחברה או ממפרסם למפרסם?

בקיצור. מתי ואיפה מותר להשתמש ב שמות מוצר מבלי להסתבך עם גוגל או סתם למצוא את עצמי מסובך בתביעה משפטית של יותר מדי דולרים?

פרופיל

פורסם: 19 פברואר 2012 23:12   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

היי בן.
לא הבנתי את השאלה שלך.
קודם כל לדעתי ב"פנדה" אין שום התחייחסות לאדוורדס אלא רק לתוצאות אורגניות.
לגבי מילות מוצר - אם המוצר הוא שלך, תעשה מה שאתה רוצה. אם אתה מפרסם מישהו אחר אז רצוי שלא תעשה את זה באדוורדס.
גוגל ממש לא אוהבים אפיליאטס. השימוש בשם המוצר פחות תלוי בגוגל ויותר תלוי במי שהמוצר שייך לו ובמדיניות שהוא מאפשר לאפיליאטס לפרסם עליו.

לדוגמא - אמאזון ממש לא מרשים שתשים את השם AMAZON או KINDLE בתוך המודעות שלהם.
אולי אם תסביר יותר לעומק מה אתה מנסה לעשות אוכל לעזור יותר.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 20 פברואר 2012 02:01   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  2

שלום אופיר

אם מצאתי ברשת שותפים מוצר שישנה כמות גדולה של חיפושים אחריו ,מוצר שמוכר,האם אני יכול להשתמש בשם המוצר והמותג במודעה עצמה? הרי אין מילת קניה טובה יותר משם המוצר עצמו.ראיתי הרבה מפרסמים שעושים זאת.האם יש לגוגל מדיניות ברורה בעניין זה? או כמו שאתה כותב,זה תלוי בחברה או במפרסם ואם זה אכן כך ,איך אני מברר זאת?

בקשר לפנדה אז ממידע שלמדתי יש לגוגל בעיה כעת עם אתרים שמשתמשים בעיקר
במה שנקרא “buying keywords” הם לא אוהבים את העניין הזה יותר.האם זה נכון?

לפי מה שקראתי בעבר שימוש בשמות מוצר ומותגים איננו בעייתי ומסוכן
מצד החברות. מצב בעייתי יכול לקרות אם אני מפרסם באותו אתר מוצרים זהים של מותגים שונים .אבל גם אם הדבר אינו מוצא חן בעיניי מישהו אז הוא פשוט יפנה אליי בבקשה להסיר את שם המותג שלו.

בקיצור.אני לא רוצה לבזבז יותר מדי זמן וכסף על ים של מילים עם זנב או בלי זנב ולהתמקד במילות קניה וביניהן בעיקר שם המוצר,מה כבר יכול להיות יותר רלבנטי מזה? וממה עליי להיזהר?

פרופיל

פורסם: 22 פברואר 2012 23:07   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

אתה צריך לבדוק מול המוכר אם אין לו בעייה שתשתמש בשם המוצר שלו. בדרך כלל אם יש לו בעייה עם זה הוא ירשום את זה בתנאים בתוך רשת השותפים. אם הוא לא רושם, רוב הסיכויים שאין לו בעייה עם זה.

פנדה - אין לי ממש מושג. כמו שאמרתי, לדעתי אין קשר לאדוורדס.

אבל שורה תחתונה - אם אתה לא מקדם מוצר משלך אני ממש ממליץ לך לא לקדם אדוורדס. גוגל שונאים אפיליאטס שמקדמים עם אדוורדס וכנראה יעיפו אותך משם מהר מאוד בלי קשר למילים שאתה משתמש בהם, פשוט בגלל שדף הנחיתה שלך יהיה “דל מידי” בלי אתר אמיתי מאחורי.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל