שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

האתרים שלי קיבלו penalty-50
פורסם: 26 פברואר 2012 22:47   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  58

היי,

אני סטודנט ותיק שלכם ויש לי שאלה חשובה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בה כי אני לחלוטין אובד עצות…

היו לי מספר אתרים שהגיעו למקום ראשון עבור הביטוי שלהם, לקח לי 5 וחצי חודשים של SEO על מנת להביא אותם לשם. לצערי אחרי חודשיים שהם היו שם כולם קיבלו penalty-50 ועפו אחורה לדפים 5-6

לרעתי יאמר שבחודשיים שהם היו שם לא בניתי אפילו לינק אחד - כלומר 5 וחצי חודשים של בניית לינקים ואז הפסקתי כשהם הגיעו למקום ראשון כי חשבתי אם הם ילכו אחורה הם יעברו למיקום 2 או 3 וכדומה

האם מישהו יכול להגיד לי בוודאות גדולה האם האתרים קיבלו עונש מגוגל בגלל ההפסקה הגדולה שעשיתי בקידום שלהם או שיתכן שמדובר בחשבון אדסנס שסומן כבעייתי (כל האתרים הרוויחו מאדסנס בלבד)

זה מאוד חשוב לי ואני אשמח על כל עזרה

תודה,
יגאל

פרופיל

פורסם: 27 פברואר 2012 03:12   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

אין עונש על כך שאתה לא מקודם.
יכול להיות שה"גוגל פנדה”, השפיע על האתרים שלך.
לגבי האדסנס, אם הוא יש בעיה בחשבון, גוגל אמורים פשוט לסגור לך את חשבון האדסנס, לא לנקום בך דרך שירותים אחרים שלהם.

פרופיל

פורסם: 27 פברואר 2012 20:05   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank

היי סילויו, תודה רבה על התגובה
היום בבוקר קיבלתי הודעה מגוגל בוובמאסאטר-טולס שאומרת:

זיהינו שחלק מהדפים באתר שלך משתמשים ככל הנראה בשיטות שאינן כלולות בהנחיות למנהלי אתרים של Google.
באופן ספציפי, נסה למצוא קישורים מלאכותיים המפנים לאתר שלך במטרה לבצע מניפולציה על דירוג הדף. דוגמאות לקישורים לא טבעיים עשויות לכלול קישורים בתשלום שמטרתם להעביר PageRank או השתתפות בתכניות להחלפת קישורים.
אנו ממליצים לך לבצע שינויים באתר כדי שיהיה תואם להנחיות האיכות שלנו. לאחר ביצוע השינויים, שלח את האתר שלך לבדיקה מחודשת בתוצאות החיפוש של Google.
...

מה שאני הבנתי מזה הוא שחלק מגוגל מוצאים שחלק מהקישורים שיצרתי (אם ידנית, דרך פייבר, או טראפיק-פלנט) לא טובים כי הם בתשלום.

השאלה היא - איך ניתן לדעת אילו קישורים הם “הלא טובים” ושאותם אני צריך להוריד ?
לא הבנתי מזה “קישורים בתשלום שמטרתם להעביר PageRank”, אם אתה יודע אשמח אם תוכל לעזור לי

על כל תשובה אודה,
יגאל

פרופיל

פורסם: 28 פברואר 2012 02:41   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

קודם כל, הבעיה מבחינתם היא קידום ה"יתר", שאתה עושה ולא בגלל שלא קידמת.

“קישורים בתשלום שמטרתם להעביר PageRank”: הכוונה היא קישורים מלאכותיים מאתרים כל מטרתם היא הקישור. מכיוון שגוגל נותנים ערך מסוים לקישורים, הם מנסים למנוע קישורים שאין שום תוכן אמיתי מאחוריהם.

כשמקדמים את האתר, חשוב שהלינקים הנכנסים יהיו מאתרים אמיתיים ולא רק מ"חוות לינקים” ("link farm").

פרופיל

פורסם: 28 פברואר 2012 17:22   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank

תודה רבה סילויו, עזרת לי מאוד

פרופיל

פורסם: 28 פברואר 2012 20:33   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר וותיק
RankRankRank

סילויו, שאלה אחרונה בבקשה

אני רוצה להגיש את האתרים להערכה מחדש לגוגל, בדקתי את הלינקים ולדעתי הם באים מ-2 גיגים טיפשיים מפייבר שאין אפשרות להוריד את הלינקים האלה (כי לי או למבצע הגיג אין שליטה על המחיקה שלהם)

מה אני יכול לעשות? לפנות לגוגל ולהסביר במכתב שזאת הייתה טעות ליצור אותם ואין לי אפשרות להוריד אותם בדיעבד? (ולקוות שהם יסכימו להוריד את העונש)

איזו גישה בעצם תיתן לי את הסיכוי הטוב ביותר להחזיר את האתרים שלי למקומם?

תודה רבה,
יגאל

פרופיל