בוקר טוב,
1. האם נצברו הופעות למודעה עפ"י מה שמופיע בנתוני הקמפיין? וכמה זמן עבר מאז שהקמפיין עלה ועד שבדקת האם המודעה מופיעה?
בנוסף אני מציעה להיכנס לחשבון אדוורדס, לעבור ללשונית Tools, משם להיכנס ללינק
Ad diagnostic tool, להזין מילת מפתח + אזור גיאוגרפי (למשל, ארה"ב)+ דומיין (למשל, google.com, בהתאם לאזור)ולראות מה גוגל אומר על הופעת המודעה בהתאם למילת המפתח הספציפית. אם המודעה אינה מופעלת, גוגל יציין באופן כללי מה הסיבה לכך. משם ללחוץ על הלינק לצפייה בדף התוצאות עבור מילה זו, שם תוכל לראות בצורה המדויקת ביותר האם המודעה שלך מופיעה באזור הרלוונטי בעבור מילת המפתח הזו, ובאיזה מיקום.
2. עמוד מכירה עם הרשמה לרשימת דיוור יכול להיות חיובי להמרות, תלוי באיזה שלב ותלוי מה מציעים ללקוח לקבל בתמורה להרשמה.
לא סביר שיגנבו את הלקוחות, מה שבד"כ קורה זה ששולחים להם מיני-קורס בחינם או משהו כזה, ובכל אימייל ממשיכים לשלוח להם הצעה להיכנס ולרכוש את המוצר, והעמלות עדיין על שמך.
למרות שזה משפר את שיעור ההמרה של המוצר, אני לא ממליצה על זה כמוצר ראשון מכיון שקשה לעקוב אחר ההמרות: קליק שבוצע היום אולי יהפוך למכירה בעוד שבוע, ובנתיים קשה לך לערוך טסט ללא תוצאות.
אני מציעה שתכניס בעצמך את פרטייך לרשימה, ותראה לאיזה דף אתה מועבר הלאה: אם הנך מועבר לדף מכירה שממנו מתבצעת רכישה, אפשר לקדם את המוצר גם בשלב זה.
לעומת זאת, במידה ואין העברה לדף מכירה, אלא כל תהליך המכירה מתבצע דרך המיילים שבעל המוצר שולח ללקוח, אני מציעה לא לקדם את המוצר בשלב זה. שוב, יכול להיות מוצר מעולה, רק לא בשלב זה.
בהצלחה רבה,
טל