שלום חברים,
ובכן, כבר החלטתי על נישה, עשיתי מחקר שוק, יש לי כמה מוצרים שאני רוצה לקדם, ובכל הנוגע למאמרים – כבר פירסמתי ג’וב ב-Elance והצעות מעניינות החלו לזרום.
ופתאום, בדיוק בשלב זה, אני מוצא למכירה בפליפה, אתר מוכן – שברגע הראשון חשבתי שאני זה שהזמנתי אותו…
הוא ממוקד בנישה שלי, יש לו שם דומיין שמבוסס על מילות חיפוש רלוונטיות, יש בו מאמרים, סרטונים, טופס לכידת פרטים, לינקים למוצרים בקליקבנק ולאמזון, מודעות אדסנס, והוא פועל על וורדפרס.
האתר במכרז כעת על $55 והפיקס פרייס שלו לרכישה מיידית הוא $250 והוא מתאים לי כמו כפפה ליד.
ההגיון שלי אומר שקניית “שלד” כזה תחסוך לי המון שעות של עבודה, ניסוי וטעייה, ואוכל להתקדם מיידית לאופטימיזציה (כמובן לאחר אי אלו התאמות ושינויים שאצטרך לעשות בו).
לעומת זאת הניסיון שלי אומר, שכמעט בכל פעם שהתפתיתי לבזבז כסף על משהו שלא התמצאתי בו מספיק, גיליתי שיצאתי פראייר ופיספסתי את הנקודה…
עכשיו לשאלותי:
1. ראיתי תגובה של הפיג’מיסט בבלוג שלו, בהתייחס למישהו ששוקל לקנות אתר בפליפה: “אם אין לך ניסיון בבניית אתרים זה לא מומלץ...”. לא הבנתי מדוע. ואיך זה אמור להיות גרוע יותר מלבנות אתר מההתחלה… האם יש משהו שעשוי לצנן את התלהבותי? האם אני טועה כשאני חושב שזה הדבר הנכון?
2. במידה ואני אכן שוקל את הצעד הזה בחיוב, אלו בדיקות אני צריך לעשות לפני רכישתו, איזה קאץ’ יכול להסתתר שם?
3. מה התהליך של העברת אתר כזה לרשותי ואיך אני מפקח שהכל נעשה כשורה?
אשמח לכל עזרה והכוונה!
שלום אורח! אנא בצע