שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בדל בין הסרטון לאתר.
פורסם: 06 אפריל 2012 03:07   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

בסרטון מוצגת עמודה של סטסטיסטיקות חיפוש לפי חודשים.

ובאתר KEYWORDS TOOL (מלבד שהעיצוב שלו שונה) אני לא רואה את העמודה הזו, וחיפשתי באופציה של הטורים להצגה.
האם הם הורידו את האופציה הזו או שאפשר למצוא אותה?
smile

פרופיל

פורסם: 06 אפריל 2012 04:12   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר חדש
Rank

אני רואה עכשיו בהמשך השיעור שיש עוד הבדלים בצורה החדשה של האתר, למשל אין תצוגה בטורים של הסטטיסטיקה של כמה מפרסמים יהיו מוכנים לשלם.
ורק אז שמתי לב שיש אפשרות להיכנס עם החשבון של ADWARDS כדי לראות עוד אפשרויות.
האם זה קשור?
ואם כן מה עליי לעשות? לפתוח חשבון באדוורדס?

ושנית אני גם רוצה להיתייחס באמת למנוע החיפוש לינקים של יאהו שלא זמין (ראיתי את ההודעות הנוספות בפורום)
אז מה בעצם התשובה הסופית? באיזה מנוע חינמי לאיבחון הלינקים באתר אני יכול להישתמש?
או שאני צריך לשלם כסף ולפתוח חשבון באתר מקצועי?

ומתי יהיו עידכונים? כי זה קצת מקשה לעקוב אחר היתנהלות השיעור.

פרופיל

פורסם: 07 אפריל 2012 14:06   [ התעלם ]   [ # 2 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

עשה login ואז תוכל לראות את יתר העמודות.

http://www.opensiteexplorer.org/

נותן מידע לגבי לינקים נכנסים.

פרופיל

פורסם: 08 אפריל 2012 05:41   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank

תודה על התשובהsmile

אבל ראיתי את העידכון, וגם הוא לא מעודכן מספיק. כפי שציינתי וזה חלק שלא נענה בשאלה שלי ה ADWORDS שונה , ולכן שאלתי אם אני צריך לפתוח חשבון או לא כדי לקבל את כל המידע שמוצג בשיעור.

וגם אולי זה בגלל חוסר הניסיון שלי אבל האתר בלינק הנ"ל לא מספק את כל הנתונים בהשוואה לאתר הקודם.
בדקתי את מרקט סמוראי, אבל אם אני לא טועה צריך לשלם אחרי כמה תקופת ניסיון של כמה ימים.
אבל חיפשתיבפורופ ומצאתי כמה דברים שהשאירו אז אני אבדוק אם זה מהווה תחליף.
ועדיין זה מידע שצריך להיות מעודכן בשיעורים לפי דעתי מאחר והוא בסיסי וצריך להישתמש בו תוך כדי השיעור. במקום לרוץ ולחפש תשובות בפורום.

smile

פרופיל

פורסם: 08 אפריל 2012 13:13   [ התעלם ]   [ # 4 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

המרקט סמוראי תוכנה מצוינת, אבל אני ממליץ שתשקול אותה אחרי 2-3 אתרים שתבנה. לא עכשיו.

ה keyword tool של גוגל נותן מספיק מידע. פשוט צריך לעשות log -in עם פרטי חשבון כלשהו בגוגל.
אם אין לך עדיין חשבון, אז פתח אחד, יש לגוגל הרבה שירותים מועילים.... wink

בכל מקרה, אל תתעכב יותר מידי. אם אתה לא בטוח במילים שיש לך כבר, תן משקל יותר גבוה לחיפושים ותמשיך הלאה.
אתה תבנה הרבה יותר מאתר אחד. תתיחס גם לאתר הראשון כאילו היה זה האתר ה25.

פרופיל

פורסם: 08 אפריל 2012 16:30   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר חדש
Rank

או קיי smile

תודה רבה על העצה!  smile כבר התחלתי בכתיבת מאמרים והיסתכלתי על כל מיניי שמות דומיין.
אני לא לוקח את זה יותר מידי קריטי אבל רציתי לעשות את זה נכון מהתחלה ועד הסוף כמו שצריך.

עדיין אני מציע לכם לקחת לתשומת לבכם את הנושא וליצור איזשהו עידכון, זה יהפוך את ההיתנהלות עם השיעור (שהם אחלה דרך אגב אם לא ציינתי את זה) להרבה יותר נוחה וזורמת.
כי למשל כשאדם כמוני שהוא חסר ניסיון לחלוטין בתחומים האלה נתקל בחוסר התאמה זה יכול להיות מאוד תוקע.

המשך יום מעולהsmile

פרופיל