שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

הקמפיין שלי לא מקבל Impressions
פורסם: 03 מאי 2008 17:35   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

היי רן (ומי שיודע),

עשיתי קמפיין חדש לפני יומיים, הוספתי מילות חיפוש וכו’ כמה שהראת בשיעור, כל המילים שלי מופיעות ACTIVE היום נכנסתי לראות אם יש התקדמות עם הקמפיין והוא לא קיבל CLICKS או Impressions, יש הצעות?

חתימה 

http://best-birthday-gift-baskets.com

פרופיל

פורסם: 03 מאי 2008 19:49   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי,

היכנס לקבוצת המודעות, בלשונית מילות המפתח ועמוד עם העכבר על הזכוכית מגדלת ליד כל מילת מפתח (אבל רק מילים בהתאמה מדויקת, כלומר בסוגריים מרובעים: []).
מבלי להקליק, ייפתח חלון ובו יהיה כתוב האם מילת מפתח זו מפעילה את המודעה, לא מפעילה את המודעה, או מפעילה אך לא בעמוד התוצאות הראשון + סיבות אפשריות.
מה כתוב שם?

שבת שלום,

טל

נ.ב: האתר שלך מצא חן בעיני, אתה יכול לשכלל את מקורות ההכנסה עם הצעות אפילייאט, אני בטוחה שיש מוצרים רלוונטיים ברשתות אפילייאט שונות, וכן מדריך/איבוק בקליק בנק על איך ליצור חבילות שי, איך לפתוח עסק למתנות וכד’. בהצלחה.

פרופיל

פורסם: 04 מאי 2008 18:19   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  137

היי רן וטל (אותך אכיר במפגש הבא),
גם אני נתקלת באותה בעייה כאשר מסתבר שהגעתי לנישה תחרותית.
בחלק מהמילים הציון שאני מקבלת מגוגל הוא OK או GREAT ולמרות זאת ההודעה לא מופיעה ובמילים אחרות, מצ"ב הרשום Ad showing?
No
Your ad shares a similar Display URL with a competing, higher ranking ad.

ובסה"כ אין לי כלל הופעות. ניסחתי 3 מודעות לאותו קמפיין אך אף אחת מהן לא מוצגת.

כיצד להמשיך?

פרופיל

פורסם: 05 מאי 2008 00:49   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank

היי טל תודה על התגובה, אוקי עשיתי מה שכתבת וצירפתי תמונת מסך של ההודעה שאני מקבל ובאמת רשום שהמילה לא מציגה את המודעה וזה מופיע בכל המילים אבל לא הצלחתי לפענח למה זה קורה יש הצעות?

לגבי האתר תודה רבה על הטיפ (: אני כל הזמן מנסה לשנות ולגוון ולהחליף חלק מהמודעות של ADSENSE בבאנרים של מוצרים, לפחות כרגע פר קליק זה פחות משתלם אבל אפשר לסכם בזה שברגע שתיהיה יותר תנועה לאתר שזה הדבר העיקרי שאני עובד עליו כרגע אני מתאר לעצמי שבאמת שילוב תוספות שכאלה יביא הכנסת נוספות.

שלומיק

תמונות מצורפות
adwords.jpg
 חתימה 

פרופיל

פורסם: 05 מאי 2008 04:41   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

היי!
מה שגוגל אומר הוא שישנו מתחרה עם אותה כתובת תצוגה כמו שלך. מפני שגוגל אינו מאפשר כתובת תצוגה זהה באותו הדף, רק אחד מכם מופיע. יכול לנבוע מ: ביד נמוך מדי, רלוונטיות מעטה וכו’…
נסה להעלות מעט את הביד.

בהצלחה!
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 05 מאי 2008 14:54   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

Jenny, (שלומיק ראה בהמשך)

במקרה שלך מדובר במתחרה על אותה כתובת תצוגה. כפי שתומר הסביר, אכן גוגל אינו מאפשר הצגה של 2 מודעות עם אותה כתובת תצוגה, באותו דף תוצאות.
במקרה שכזה, גוגל יציג את המודעה בעלת הדירוג הגבוה ביותר. הדירוג הוא שיקלול של ציון האיכות (עליו נלמד בשיעור הבא), CTR והביד המקסימלי.
פירושו שדירוג מודעת המתחרה שלך גבוהה משלך. עלייך להתגבר על בעיה זו: או באמצעות שיפור איכות, אם הציון נמוך מ Great, או באמצעות העלאת הביד.
ואולם, אני לא ממליצה להיכנס למלחמת בידים עם מתחרים ישר על ההתחלה, במוצר שטרם הוכיח את הכדאיות שלו. אני מעדיפה שתחפשי מילות מפתח שהוא אינו מהמר עליהן, או אזורים גיאוגרפיים שהוא אינו מופיע בהם (באם מדובר בארצות דוברות אנגלית, כמובן: אוסטרליה, בריטניה, ניו-זילנד, קנדה, אירלנד. בשלב זה אנו בד"כ נתמקד רק בבריטניה, אוסטרליה, ארה"ב וקנדה ולא נתרחב מעבר לכך).
אפשר להגדיל את הביד מעט. אם זה לא עוזר לעקוף את המתחרה, לא להגדיל את הביד עוד ועוד, כמו כן אם יש קושי ובעייתיות למצוא מילים חלופיות, אני מציעה לעבור למוצר אחר.
המטרה בשלב ראשוני זה היא להעביר את המוצר טסט של 300 קליקים, לכן בשלב זה אני מציעה לבחור מוצר ומילות מפתח ללא מתחרים על אותה כתובת. בהמשך נלמד להתמודד עם תופעה זו.

שלומיק,

במקרה שלך המודעה אינה מוצגת, וגוגל מציג הודעה שבד"כ תואמת מקרה של קמפיין חדש או מילות מפתח חדשות, בטווח של עד חצי שעה מרגע שהוספת אותן לקמפיין.
סיבה נוספת יכולה להיות ציון איכות נמוך, למרות שבמקרה כזה בד"כ גוגל יציג הודעה שמציינת שהציון נמוך, ולא הודעה כפי שהצגת כאן.
סיבה נוספת יכולה להיות ביד נמוך מהביד המינימלי של גוגל או תקציב יומי קרוב לגובה הביד.
אם זה לא המצב, סיבה שכיחה נוספת להופעת הודעה כזו, היא שימוש במילות מפתח שגוגל לא מאשר להמר עליהן, או קידום מוצר אסור על-פי גוגל. זה יכול להיות מוצר בעייתי, או מוצר לגיטימי לחלוטין שמותר לפרסם, רק לא באמצעות מילות המפתח הנ"ל.
הכוונה למוצרים / מילות מפתח שיש בהם כדי לרמוז על הפרת זכויות יוצרים או פעילות לא חוקית אחרת, למשל: הורדות פירטיות של סרטים, מוסיקה, תוכנות, טלויזיה במחשב, הימורים מכל הסוגים וכד’.
אם זה המצב, אני ממליצה בחום למחוק את הקמפיין.
אם זה לא המצב, אני מציעה להיכנס ל Tools
משם לעבור ל Ad Diagnostic Tool
להזין מילת מפתח לבדיקה, אזור גיאוגרפי רלוונטי, ודומיין בגוגל (למשל Google.com) התואם לאזור. הכלי יבדוק האם המודעה מופיעה או לא ויציג בפנייך לינק לדף התוצאות בגוגל באותו אזור.
זהו דף למפרסמים בלבד וצפייה בו אינה נחשבת במניין חשיפות המודעה.
עבור על הדף, גם מעבר לעמוד הראשון, וראה האם המודעה שלך מופיעה. אם לא, ראה האם מופיעה מודעה מתחרה בעלת כתובת תצוגה זהה לשלך.

הרבה הצלחה לשניכם,

טל

פרופיל

פורסם: 06 מאי 2008 02:37   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  137

תודה טל.

נפגש בשעור הבא.

ג’ני

פרופיל

פורסם: 06 מאי 2008 21:25   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר
RankRank

טל ותומר תודה רבה על התגובה,
היום קיבלתי מגוגל איימיל שמסביר למה המודעה שלי לא מוצגת, מתוך שתי טענות:

שהמודעה שלי מכילה אותיות גדולות שלא לצורך, השתמשתי באותיות גדולות על מנת להבליט את הדומיין וכנראה שזאת הבעיה, הבעיה השניה הם טוענים שהאתר שהמודעה שלי מקשרת אליו מכיל POP-UP וזה נוגד את החוקים שלהם בכל מקרה באתר אין POP-UP ככה שהעניין נראה לי די מוזר אבל בכל מקרה לאחר שהתפנתי משבוע עמוס אני מתכוון לעשות עוד 3-4 קמפיינים ביומיים הקרובים לקראת השיעור הבא לכן אני פשוט חושב שאוותר על הקמפיין הזה לבנתיים.

שיהיה לכולם יום עצמאות שמח!
שלומיק

חתימה 

פרופיל