שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שלב מכריע
פורסם: 08 יולי 2012 17:55   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  63

אז ככה :

סיימתי כבר לפני שבוע את האתר השני ומאז אני מקדם אותו

את הראשון אני מקדם כשבועיים

בשני אתרים אין שום תוצאה

אני רושם הודעות בבלוגים ובאתרים ובמאמרים ועוד....

שאני בודק בwebmuster tool ו ב seoqurke (תוסף לכרום) הוא מראה לי שאין לינקים נכנסים לעמוד הזה
וכך בדקתי לכל העמודים השני האתרים ואין לינקים לכנסים

דרך אגב שלושה עבודות לקחתי בפיבר שיעשו לי בנית לינקים
הם הביאו דוחות, ניסיתי לאמת את התוצאות שלהם אך לא ריאיתי שלאן שהם הפנו בדוח שם הם עשו לינק נכנס אלי , לא ראיתי לינק אליי

אני מיואש מהעבודה הסיזיפית הזאת
אני הרבה יותר מעדיף אאוטסורסינג בדברים שאני ממש לא טוב בהם

כדי שיהיה משוכנע במאת האחוזים, איזו אות מציינת בסרגל הכלים של seoqurke את הלינקים הנכנסים לדף

עכשיו אולי כדאי לעשות לזה אאוטסורסינג כמו שעשיתי בכתיבת המאמרים (ששם באמת הייתי מרוצה)

אז ככה אם כן האם אני יכול להתנות את העבודה בתוצאה ( למשל לכתוב עבודה באילנס שמחפש אדם שיביא אותי למקום החמישי בגוגל מינימום לפי מילת מפתח שאתן לו ולפי שם הדף שזה מאמר כתוב אצלי

האם כדאי שזה יהיה ב axact(שאנשים מחפשים בדיוק את המילה הזאת) או להגיד לו לפי phraz או פשוט חיפוש של המילת מפתח באופן רגיל

כמה אמורה לעלות עבודה כזאת אולי אפילו שווה לכמה מילות מפתח או בכלל לשני האתרים

וכמה זמן

אני מצרף לכם את הדוחות ואת שמות האתרים

האם לבקש ממנו דוח

האם להביא לו את הסיסמה בוורדפרס כדי שיעשה גם seo onsite

http://all-about-tile.com/

http://car-racing-games-for-kids.info/

קבצים מצורפים
Report.txt  (משקל הקובץ: 13KB - הורדות: 5011)
מילות מפתח של האתר השלישי.txt  (משקל הקובץ: 2KB - הורדות: 648)
Report_08.07.12.httpall-about-tile.combathroom-tile-ideas.xls  (משקל הקובץ: 45KB - הורדות: 967)
פרופיל

פורסם: 08 יולי 2012 17:59   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

קידום זו עבודה איטית שלוקחת זמן. זה לא קורה ביום אחד. גם לא בשבועיים ולעיתים גם לא חודש.
גוגל “חושד” באתרים חדשים ולכן לא שם אותם בתוצאות הראשונות. הוא מחכה לראות מה קורה

אני ממליץ לא “להתקיף” עם אלפי לינקים נכנסים בזמן קצר. עבוד לאט אבל בטוח ולאורך זמן.

אם אתה משתמש בtheme נפוץ של wp אתה לא צריך seo onsite

פרופיל

פורסם: 08 יולי 2012 18:13   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  63

הבעיה היא שוב שאני בכלל לא רואה לינקים נכנסים

בבקשה אם אפשר להתייחס לכל השאלות ששאלתי בתגובה
פעם הבאה אולי לנוחות הקוראים אני אמספר אותם

מה לגבי אאוטסורסינג
אני יכול להגיד לו שיפרוס את העבודה לחודש וחצי\
למשל להגיד דו תביא אותי לעמוד ראשון במילת חיפוש “tile batehro”,(שהיא המילה היכ מבוקשת אצלי והכי פחות בעלת היצע) ותעשה את זה בחודש וחצי בהדרגתיות
כלומר שרב בעוד חודש וחצי הוא “ימסור את העבודה”

פרופיל

פורסם: 11 יולי 2012 18:07   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  18

היי גיא.

מבחינת חישוב לינקים נכנסים יש כמה גורמים, כמו עם אתה עשיתה DIRECTORY SUBMISSION אז לא תמיד גוגל יראה לך את הלינקים הנכנסים האלה (בחלקם כן), בנוסף רוב הפעמים משתמשים ב תוכנות לבניית לינק עם אנקור טקסט ולא תמיד הוא יוצא טוב כ BLOG SPAM כיוון שזה אותה תגובה לכל הבלוגים וגוגל יכולים לזהות ספאם, זה מה שניקרה טכניקת ה BLACK HAT.
בנוסף אחד הדברים שהכי משפיע זה שגוגל סורק אתר כל 1-2 שבועות בערך ולפעמים יותר וקורים מצבים שעד שגוגל מאנדקס לינק נכנס לוקח לו עד חודש אפילו, בכל מקרה לפי דעתי הכי טוב זה לעבוד בשיטת ה WHITE HAT (בנייה אצמאית ואמיתית של לינקים) ולא בהגזמה כמו ש סילויו אמר ז"א בערך 10 לינקים ביום כל יום לכל אתר.

בקשר לבדיקת האאוטסורסינג אני ממליץ להכנס ידנית לכמות אתרים רנדומלית אשר הוציאו לך שם לינק ולראות אותו בעניים שאכן הוא קיים שם בתגובה או איך שהוא וכך תוכל לדעת שיש לינק פשוט הוא עוד לא מאונדקס ותבדוק את ההתקדמות של האתר ב כלי מנהל האתרים של גוגל ותעשה השווא כל כ 5-7 יום העם יש התקדמות או לא, בנוסף בשביל לדעת לעבוד בצורה מעוד טובה עם פרילנסר אשר יקדם את האתר כמו שצריך אתה חייב אבל חייב להבין בקידום קודם כל לבד ולהתנסות בו בעצמך.

מקווה שעזרתי smile

פרופיל