שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

לינקים נכנסים מפרילנסרים
פורסם: 05 נובמבר 2012 04:06   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  31

אני רכשתי 100 לינקים נכנסים מפרילנסר באתר fiverr כפי שהומלץ, והוא סיפק עבודה מהירה למדיי, דבר אשר גורם לי לתהות על אמינות עבודתו, כיצד אני יכול לבחון אם עבודתו באמת בוצעה נאמנה?

שנית יש אתר שבו אני יכול לבדוק כמה backlinks יש אליי (קישורים) ?

פרופיל

פורסם: 05 נובמבר 2012 16:18   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

מבחן התוצאה הוא החשוב ביותר.
יש כניסות לאתר?

פרופיל

פורסם: 05 נובמבר 2012 16:24   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

זה קרה במוצאי שבת, ועד עכשיו לא היו תוצאות… האם אני צריך להתאזר בסבלנות או לצפות לתוצאות כבר עכשיו?

פרופיל

פורסם: 05 נובמבר 2012 16:50   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank

לוקח זמן.

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2012 06:47   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

לא מומלץ לקנות קישורים! זאת מניפולציה שפוגעת באתר שלך באופן טראגי, וגוגל מזהה זאת בקלות. כמה סיבות למה לא לקנות קישורים:
1. זה נוגד את המדיניות של גוגל (שינויי האלגוריתם האחרונים של גוגל נקראים ‘פנדה’ ו’פינגווין’ - יכולים לזהות קניית קישורים + קישורים לא טבעיים ולהעיף את האתרים האלה קיביני$# מתוצאות החיפוש).
2. הקישורים הללו יוצאים מאתרי ‘זבל’ - גוגל מזהה זאת ומתייחס לאתר שלך כאתר ‘זבל’.
3. החלפת קישורים כבר לא עובד - תן לי קישור ואתן לך - גוגל מזהה את הקשר ופוגע.
4. קישורים מאתר בתחום מסוים לאתר בתחום אחר לגמרי הוא קישור לא טבעי שפוגע בך.
ועוד ועוד ועוד סיבות שפוגעות בך ברגע שאתה קונה קישורים… בהחלט להמנע!

קרא את המדיניות של גוגל לגביי קניית קישורים:
http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=66356

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2012 07:03   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

וואו.... זה קצת בעייתי, אם הבנתי נכון הם בעצם אומרים במילים אחרות דברים שקצת סותרים את התכנים של קידום אתרים במצעות לינקים, שזה טיפה בעייתי לתכניי הקורס.....
בתחלס אני צריך לחדש משהו כדיי להיות שווה משהו...זה הופך את כל הסיפור להרבה יותר מסובך וקשה

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2012 07:14   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר
RankRank

אז השאלה הקשה והנוקבת היא מה עכשיו כי זה קצת מערער את התכנים שאותם למדתי ויישמתי עד כה…

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2012 07:41   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

לינקים מהווים פקטור חשוב מאוד לגוגל בקביעת הדירוג שלך בתוצאות החיפוש - אבל -
קרו שינויים רבים ומהותיים בתחום!

מבחינת גוגל (תוצאות אורגניות), עבודתם העיקרית היא להציג לגולש את התוצאה הטובה ביותר לביטוי החיפוש שלו ולתת לו מענה מהיר ומדויק.
לטובת הדבר הזה הם המציאו אלגוריתם שמתחדש ומתעדכן כמעט תמיד על מנת “לחסל” את כל אתרי המראה/לווין/זבל/סלש סלש סלש שלא נותנים שום ערך לגולש וכל מטרתם היא לספק למקים האתר כסף בגלל פרסומות, הקלקות, אדסנס או כל דבר אחר.

הדבר הזה גרם לזעזוע גדול מאוד בתחום הקידום אך לדעתי הדבר מבורך! גורם לרשת האינטרנט שלנו להיות נקיה יותר, טובה יותר ואמינה יותר.
השאלה לאן אתה, כמשווק/מקדם האתר לוקח את זה…

כמובן שבתגובה אחת לא ניתן ללמד את תורת ה SEO וקידום אתרים אבל אשמח לתת מס’ נקודות חשובות:
1. תוכן! התוכן של האתר שלך (אתר!) צריך להיות איכותי מקורי ולספק ערך מוסף לגולש.
שים לב שבעמודים הראשונים בתוצאות החיפוש בגוגל קשה מאוד למצוא אתרים בעלי עמוד אחד או מס’ עמודים בודדים עם פרסומות בלבד.
חשוב מאוד להשקיע בתוכן איכותי, מקורי שיתן לגולש שלך את המענה לשאילתא אותה ‘ביקש’.
2. היררכיית האתר והניווט צריך להיות מובן ונגיש לגולש.
3. אופטימיזציית הקוד באתר תעזור לגוגל להבין על מה מדובר (כותרת דפדפן, כותרות עמוד, פסקאות, קאנוניקל(מניעת תוכן משוכפל באתר), קישורים פנימיים, תאור לתמונות (alt tag), מפת אתר ועוד ועוד…
4. האתר צריך להיות מקושר ולתת ערך אמיתי באתרים חברתיים כגון פייסבוק, יוטיוב, טוויטר, פינטרסט ועוד…
5. קישורים יוצאים מהאתר - ברגע שיש לך אתר חדש הוא נמצא תחת זכוכית מגדלת מבחינת גוגל, אם יהיו הרבה קישורים יוצאים מהאתר זה ידליק נורה אדומה - כולל פרסומות, אדסנס וכו’…
6. שימוש מוגזם במילת המפתח בתוכן - גוגל מזהה שיש שימוש מוגזם במילת המפתח בתוכן שלך שברצונך לקדם ו… ‘נותן סטירה’.
7. קישורים רבים מדיי עם אותו ‘טקסט עוגן’ (anchor text) - גוגל מזהה אחוז גדול מדיי של קישורים עם אותו ‘טקסט’ לאתר שלך, מסמן זאת כקידום לא טבעי ו.... סטירה.

וזה רק על קצה המזלג…

נקודה למחשבה מבחינת תוכן כפול:
גוגל בודק את כתובת ה URL והתוכן שנמצא בעמוד האינטרנט. מבחינת גוגל הוא מתייחס ל URL עם WWW ו URL בלי WWW כעמודים שונים ולכן אם לא תתבצע הפנית 301 שמקשרת את האתר ל URL מבחינת גוגל מדובר על תוכן כפול.
בנוסף, עמודים פנימיים - עמוד עם תג אפיליאייט ועמוד בלי תג אפיליאייט הוא אותו עמוד אך כיוון שה URL שונה לדוגמה http://www.clickim.co.il ו- http://www.clickim.co.il/?tag=ezra יובילו לאותו עמוד אך כתובות שונות, התוכן הוא דומה ולכן מבחינת גוגל זה בעיה. ניתן לפתור זאת על ידי שורה קטנה בקוד העמוד שנקראת קאנוניקל שאומרת למנוע החיפוש שיתייחס ל http://www.clickim.co.il כעמוד המקורי ולא יתן ‘עדיפות’ כלשהי ל URL עם התג.
זוהי רק דוגמה קטנה ומזערית כדי להבין את חשיבות האופטימיזציה של האתר (SEO) בהקשר של הדירוג התוצאות החיפוש.

לאחר כל זה מגיעה ‘תורת בניית הקישורים’ שזה סיפור בפני עצמו, איך לעשות זאת בצורה נכונה וטבעית (למשל… אם יהיו רק קישורים של DOFOLLOW זה טריגר שהקישורים לא טבעיים, אם יהיו קישורים מאתרי זבל, קישורים רבים מאינדקסים וספריות אתרים ועוד ועוד...)

מקווה שנתתי נקודות למחשבה....
תרגיש חופשי לשאול שאלות…

בהצלחה,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2012 07:54   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר
RankRank

וואו תשובה טובה ומאוד מעוררת תהיות, תודה רבה

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2012 08:11   [ התעלם ]   [ # 9 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

עזרא, אני שמח שעזרתי, אפילו אם זה רק במעט…
אם יש לך שאלות נוספות בתחום ה SEO, קידום אתרים או שיווק אינטרנטי באופן כללי תרגיש חופשי - אשמח לעזור.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 15 ינואר 2013 22:46   [ התעלם ]   [ # 10 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  38

סילויו אתה מאשר את מה שגיל כתב???
כי במידה וזה נכון אז יש משהו מאוד קריטי שחסר בקורס.. אתם מלמדים אותנו לעשות אתר שבכל מקרה נידון להשעייה מגוגל כי אנחנו לא יודעים איך לעשות את הקנוניקל הזה ואז יהיה לנו כביכול תוכן כפול באתר… אשמח לתשובה מהירה בנושא..

בנוסף, גיל, לדעתך לקנות מאנשים בפייבר קישורים זה לא טוב, אבל אם אני קונה מהם המלצה עליי בחשבונות פייסבוק/טוויטר/אינסטגרם שיש להם עשרות אלפי חברים/ עוקבים שם זה מועיל לאתר שלי מבחינת קישורים מאתרים גדולים ועל ידי תנועה, או שזה גם לא טוב כמו הקישורים שאמרת?

תודה מראש…

פרופיל

פורסם: 16 ינואר 2013 13:58   [ התעלם ]   [ # 11 ]
מנהל
RankRankRankRank

SEO זה לא מדע מדיוק. מה שכן חשוב ב100% הוא איכות התוכן שלך באתר.
אם האתר שלך איכותי ונותן ערך לגולש, אז אתה בכיוון הנכון.

בנוסף, יש הבדל גדול בין קידום אתר בנישה מאד תחרותית, לבין אתר בנישה קטנה יותר.
אם אתה פועל בנישה קטנה, עפ תחרות מוטעה של שחקנים לא חזקים במיוחד, אתה יכול להגיע למקומות ראשונים די בקלות בלי להתאמץ יותר מידי. זה מה שאנו ממליצים, לפחןת בהתחלה.
דור הראה באחד הוובינרים, איך עם סרטון אחד ביוטיוב אפשר להכניס כמעט 1000 ש"ח מאדסנס תוך כמה שבועות. רק סרטון אחד!
כי אם יש לך תוכן איכותי, כמעט ללא מתחרים חזקים וביקוש, האלגוריתם של כבר גוגל יקדם אותך.

פרופיל

פורסם: 21 ינואר 2013 22:52   [ התעלם ]   [ # 12 ]
חבר
RankRank

סילויו, רק לא ענית על הקנוניקל הזה שלפי גיל יכול להוריד לנו את האתר מהרשת, כלומר התוכן של האתר עם “www” והתוכן של האתר בלי ה- “www”.

פרופיל

פורסם: 21 ינואר 2013 23:04   [ התעלם ]   [ # 13 ]
מנהל
RankRankRankRank

תהיה עקבי עם הלינקים שאתה יוצר ואז אין בעיה. תייצר לינקים באופן קבוע בלי www.

פרופיל

פורסם: 22 ינואר 2013 07:23   [ התעלם ]   [ # 14 ]
חבר
RankRank

בעייתי, כבר יצרתי כמה לינקים עם www..

מתוכנן לעלות איזה שיעור קצת שמלמד איך לפתור את הבעיה הזאת לתמיד?

פרופיל

פורסם: 22 ינואר 2013 15:32   [ התעלם ]   [ # 15 ]
מנהל
RankRankRankRank

זה לא נורא.

בגירסה הבאה של הקורס נכניס גם את זה.

קל בחשבון שאתה לא מקדם אתר עם המון תחרות, לכן זה לא כל כך משנה.

פרופיל