שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מכרתי מוצר אך התשלום לא כולל את מחיר המישלוח שקבעתי
פורסם: 20 אפריל 2013 03:19   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  11

שלום,

מכרתי מוצר (משחק מחשב) וציינתי מחיר משלוח דומה לזה שנלמד בקורס (עם מס’ מעקב ואקספרס). כשרשמתי את המחיר שאני רוצה לפני פרסום המוצר, איביי אמרו לי שהמקסימום בקטגוריה שאני יכול לבקש עבור המשלוח זה 4$. שמתי איפה שהם ביקשו מקסימום 4 דולר ובנוסף במשלוח הבינלאומי שמתי את המחירים שציינתי בתיאור הפריט. כשהמכירה התפרסמה, ראיתי את המחיר שאני קבעתי ולא את ה4$.

למרות כל זה, עכשיו קיבלתי תשלום שכולל מכיר + 4$ משלוח ולא את המחיר משלוח שאני רוצה עבור משלוח עם מעקב.

יש משהו שאפשר לעשות בלי לאבד את הלקוח?

http://www.ebay.com/itm/Original-Doom-3-PC-2004-in-a-VERY-GOOD-Condition-LOW-SHIPPING-price-/140956890147?pt=Video_Games_Games&hash=item20d1af7423

עריכה:

לא רוצה לפתוח עוד נושא פה אז אשאל פה שאלה נוספת.

מצאתי פריט שאני יכול לעשות ממנו רווח נחמד אבל אני לא בטוח שאצליח למכור מוצר במחיר הגבוה שלו (מדובר במחירים של 75-85 דולר לפריט וכ40-50 למשלוח) בגלל שאני לא מכרתי יותר מדי פריטים (מכרתי רק 1 ויש לי 13 פידבקים על הקניות) ואנשים אולי יחששו לקנות ממני, ואז אני לא אצליח למכור ולהחזיר את הכסף ששמתי.
ללכת על זה או עדיף לחכות עד שיהיה לי מוניטין חזק יותר?

עפ"י מחקר השוק שעשיתי בTerapeak, אחוזי ההצלחה בקטגוריה 55%~ ויש לרוב המוכרים עיצובים די טובים שלא נראה לי אני אצליח להתחרות בהם ועם זאת יש לציין שיש כמה בלי עיצוב בכלל שמצליחים למכור. מדובר בקטגוריה Women’s Accessories, אופנה.

פרופיל

פורסם: 20 אפריל 2013 15:08   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

יש קטגוריות שאיביי מגבילים את מחיר המשלוח. כמה אפשרויות: 1. לפרסם את מחיר המשלוח שלהם כמשלוח זול (נניח ימי) שלוקח הרבה זמן, ולתת אפשרות למשלוח מהיר ויקר יותר. כמובן לציין באופן ברור גם בדף המכירה את האפשרויות.
2. להעלות את המחיר של המוצר שיכלול גם משלוח.

במקרה שלך, כרגעֿ הייתי “בולע את הצפרדע”, ולא מנסה לבקש ממנו עוד תשלום על משלוח.
לגבי השאלה השנייה, 13 פידבקים זה מספיק כדי לנסות למכור מוצר ב100-120 דולר. בכל מקרה, במקביל תמשיך למכור/לקנות והפידבקים יעלו.
העיצובים לא תמיד משנים לקונה. לעיתים ללא עיצוב כלל מוכרים יותר. אין לזה חוקיות.

פרופיל

פורסם: 20 אפריל 2013 15:18   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  11

הבנתי - לאט, לאט נלמד את כל הטריקים דרך עשייה ולא ניפול לפח יותר smile

תודה על התשובות המהירה!

פרופיל