שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מה קצב הורדת הביד בקמפיין רווחי
פורסם: 15 מאי 2008 12:06   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  14

היי טל,
מה שלומך? אני מתגעגת…

יש לי קמפיין רווחי שאני מוציאה כ- 170$ על קליקים ומרוויחה 200$.
אני רוצה להוריד את מחיר הביד כדי למקסם רווחים. אני משלמת על ביד 0.51 בממוצע אך ההצעה עומדת על 0.61. 

בכמה סנטים להוריד את הביד ביום?  אני זוכרת מהקורס שדיברת על 3 סנט ביומיים אבל אני לא בטוחה… תזכירי לי מה השיטה למקסם קמפיין שכבר רווחי (אחרי מיטוב מילים, שעות וכו’wink.

תודה על כל העזרה,
ענבל

חתימה 

http://arts-culinary-school.com/
http://www.eat-4-your-life.com

פרופיל

פורסם: 15 מאי 2008 16:20   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי ענבל,

כיף לשמוע ממך, שמחה שאת בכיוון הנכון!
אני מציעה להוריד מעט מאוד, בערך 2-3 סנט כל 24 שעות, לבדוק שהמיקומים לא משתנים.
בהנחה שאת עובדת עם QS GREAT ועם CTR מצוינים. אם צריך לשפר משהו מהם, אני מציעה לעשות פיצול קטן כדי להשיג CTR גבוה יותר או מודעה ממוקדת יותר שתעלה את ה CTR.
ה CTR וההיסטוריה יורידו לבד את ה CPC, אבל אם נשאר לך לאן לטפס במיקום, גוגל יעלה אותך גבוה יותר. אם אינך צריכה לעלות במיקום ואת רווחית במיקום הנוכחי, זה רעיון טוב להוריד באופן הדרגתי את הביד המקסימלי שלך, כדי להישאר באותו מיקום אך לשלם פחות. כאמור, תעשי את זה לאט ובטוח.
מעקב אחרי אזורים גיאוגרפיים - האם כבר זיהית ארצות ממירות יותר ופחות? ואולי אף אזורים ספציפיים בתוך ארה"ב שממירים טוב יותר, ואפשר לחסוך קליקים ממקורות אחרים, לא ממירים? תעברי על רשימת המדינות ב TRANSACTIONS בקליק בנק.
אם את עובדת עם HLOLA, תזהי האם מירב הקליקים/המרות מגיעים מגוגל עצמו או מרשת החיפוש שלהם? אולי יש משהו לחסוך גם שם.
מילים שזיהית כממירות (ואני מניחה שכבר מחקת את מה שלא ממיר) את יכולה לגזור (בלי, בלי, בלי למחוק את המילה הממירה המקורית!! אלא בנוסף)- אולי תקבלי המרות זולות יותר. אם את משתמשת ב HLOLA, שלבי בנוסף את ביטויי החיפוש הממירים.
כל אלו עשויים לחסוך לך די הרבה הוצאות, רק שימי לב שאת עושה זאת לאט ובטוח, לא מוחקת שום דבר ממיר, אלא כרגע רק מוסיפה, כמו כן אל תבצעי שינויים דרסטיים ולא רבים מדי בקמפיין רווחי, כדי לא לשבש את קצב ההופעות או לשנות באופן דרסטי את חלוקת ההופעות (שכרגע ממירה)בין קבוצות המודעות והקמפיינים (זה קצת מורכב אבל אם תחשבי על זה, זה עניין של חלוקת התקציב שלך בין כמות X של קבוצות ומילות מפתח, לבין חלוקת אותו תקציב בין כמות גדולה או קטנה יותר. בקיצור, שינויים קטנים והדרגתיים).

הרבה הצלחה!

טל

פרופיל