שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מודל עסקי
פורסם: 30 מאי 2013 00:14   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  18

שלום חברים!

לאחרונה אני ושותף ובעל האתר http://www.2change.co.il/ החלטנו להקים אותו לתחייה ובנות מודל עסקי חזק,
אני צריך את אזרתכם.

עם למישהוא יש פידבק או איך עדיך לעשות משהוא באתר תגידו כל דבר יתקבל בברכה, מעבר לזה בימים אילו אנחנו עובדים אל מודל עסקי של רשימת הדיוור זה יקח קצט זמן עד שנעביר הכל כי הוא עבד עם תוכנה מובנת של ורדפרס ולא מקצועית, בגדול היעד כרגע הוא להעביר את הרשימה למערכת מקצועית ולהתחיל לעשות כסף ממנה,

האתר מדבר אל החלפת מוצרים כמו יד2 אבל החלפה ולא מכירה כביכול את המוטו “מה שזבל בישבילך, זהב בשביל מישהוא אחר” והפלטפורמה חינמית למשתמשים,

אכשיו הדבר שאני הייתי מעוד רוצה שתעזרו מעבר לביקורת של יעול האתר היא מה המודל העסקי שאני יכול לעשות עם רשימת דיוור כזאת? ז"א מוצרים של תוכניות שותפים או שירותים? איזה יכול להיות רלוונטי? מכירה של מוצרים? מדריכים? וכו…

תודה רבה מראש!

פרופיל

פורסם: 30 מאי 2013 16:57   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

בנה לאתר גם אפליקציה.

פרופיל

פורסם: 30 מאי 2013 17:04   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  18
Silvio Pinco - 30 מאי 2013 16:57

בנה לאתר גם אפליקציה.

אוקיי זה בהמשך כנראה כי כרגע צריך לצמצם הוצאות ולהגדיל הכנסות שהאתר יתחיל להיות רווחי ואז יהיה ממה להשקיע עוד.

השאלה הייתה מה אני יכול לעשות כאן עם רשימת דיוור של כ 1000+ רשומים?
ז"א איזה מוצרים או שירותים לעשות או שיתופים של רשימות וכו…
ו + איזה מודל עסקי לבנות באתר אפשר? ז"א אדסנס של גוגל הדפים ו עוד איזה חברה לצרף? לעשות POPRUNDER ו\או POPUP ואיזה מומלץ? וכו…

תודה מראש!

פרופיל

פורסם: 30 מאי 2013 22:19   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

פופאפים לא הייתי שם. גם לא פופאנדר.

אתה יכול מידי פעם לשים איזה מאמר (גם מכותב אורח למשל), לשלוח באימייל תקציר של המאמר, ממש משפט או שניים, עם לינק למאמר עצמו.
במאמר עצמו, שים או מודעות אדסנס או לינקים לתכניות שותפים.

פרופיל