שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קופון בדף המכירה
פורסם: 25 מאי 2008 03:45   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  137

כאשר אני מגיעה לדף המכירה קופץ POP-UP מעין קופון ובו המוכר אומר שהוא יעניק את שיטותיו לפתירת הבעייה (אליה מתייחס דף המוצר) בחינם. כמו כן הוא ממשיך ורושם :
IMPORTANT: This is the only time you will see this message.  If you close this box I will not be able to send you these methods.

ולסיום מבקש את השם והמייל של המתעניין לשם שליחת ניוזלטרים בעניין.
רק לאחר סגירת החלון ניתן לנחות בדף המכירה.

שאלתי היא, במקרה והגולש שהגיע דרך הפרסום שלי באתר ולא רכש באותה הזדמנות אך כן עם קבלת הניוזלטר מהמוכר, מי יזוכה על מכירה זו?
האם יש מצב שבדרך הזו המוכר למעשה עוקף אותי?

פרופיל

פורסם: 25 מאי 2008 06:40   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בד"כ אין בעיה מבחינה זו עם דפים כאלו, מאחר והקוקיז נרשמת על שמך, וכשהלקוח נכנס לדף המכירה בעתיד, המכירה נרשמת על שמך. אם הייתי רואה את הדף הייתי אומרת לך אם אני מזהה בו בעיות, או עקבי בעצמך אחרי התהליך שעובר הלקוח: כנסי דרך הלינק שלך, עברי את כל השלבים שעובר לקוח ונסי לרכוש את המוצר לאחר מכן, ישירות דרך האתר (לא דרך הלינק שלך) או יותר טוב: דרך הניוזלטר שהוא שולח לך. (אל תרכשי אותו באמת, רק תעברי את כל השלבים עד שאת מועברת לדף התשלום של קליק בנק, ושימי לב שהיוזר שלך מופיע בתחתית הדף).
שוב, לא נתקלתי בבעיות מסוג זה. להפך, הניוזלטר שהוונדור שולח ללקוח עשוי להעלות את שיעור ההמרה, מאחר והוא יוצר קשר עם הלקוח ושולח לו כמה וכמה הצעות לרכישת המוצר במשך כמה ימים. כך שמקליק אחד את זוכה למספר חשיפות להצעה שלך.
ד.א: מאוד כיף לקבל מכירות “משום מקום” שבוע ואף חודש אחרי הקליקים. לאו דווקא מומלץ למתחילים, שחשובה להם הסטטיסיטיקה המיידית, אבל אני כבר לא מתייחסת אליכם כאל מתחיליםsmile

לילה טוב,
טל

פרופיל

פורסם: 25 מאי 2008 06:42   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אה, כן: הבעיות עם סוג כזה של דף הן בד"כ QS נמוך בשל היעדר תוכן בדף הנחיתה, או פופ-אפ שגוגל אינו מתיר.

פרופיל

פורסם: 26 מאי 2008 23:39   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  137

תודה טל.

במקרה זה דף הנחיתה עצמו נראה לי די מוצלח אך כן יש פופ-אפ.

ג’ני

פרופיל

‹‹ Keyword Research      מילות שלילה ››