שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מוכר לא מוכר?
פורסם: 24 יוני 2008 22:00   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

היי טלצ’וק
תראי יש לי 4 מוצרים מוכרים הם מכרו כבר אחרי מעט קליקים כל אחד עשה עד עכשיו כ - 4 מכירות שניים הכל “מצויין” ושניים הרבה ok וגם poor אבל מילים שמכרו כל שבוע יש מכירות מעטות ויש הרבה קליקים שמתי תזמון מודעות לכולם ויש שני ימים שאני לא מנסה למכור בהם.
המצב הוא שלפתע אחרי שבועיים הם פתאום מוכרים הרבה פחות ממש שני מכירות לשבוע מכל המוצרים בכלל ועדיין יש הרבה מאוד קליקים על מילים די ממוקדות אני שואל את עצמי ואותך עם כדאי לזרוק את כל המילים הלא מוכרות ולקחת רק את המילים המעטות שמוכרות וללכת לחפש מוצרים חדשים?

יום טוב
גיא

פרופיל

פורסם: 24 יוני 2008 23:31   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בדיוק! אם אתה בטוח שאתה יודע מה המילים שמוכרות, ו- כמה קליקים עברו על כל מילה שאתה מגדיר כ"לא מוכרת”? יותר מ 100 קליקים לכל מילה? אפשר להיפטר.

טוב לשמוע ממך, בהצלחה
טל

פרופיל

פורסם: 25 יוני 2008 13:29   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

מאה קליקים לכל מילה זה הרבה כסף
אני מבין את העניין וממשיך אבל זה בסדר שאני מפסיד הרבה כסף נכון?
תראי אם אני משאיר את המעט מילים שיש לי שמוכרות וזורק הכול אני מאמין שאני ירוויח את ה300 דולר לחודש אבל לכל הארבעה מוצרים אבל נראה לי שכדאי להמשיך כרגיל עכשיו ולהמשיך להפסיד כסף כדי למצוא עוד מילים לכל מוצר נכון? זה עולה לי כל יום לפחות $60
יום טוב
גיא

פרופיל

פורסם: 26 יוני 2008 14:06   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי גיא,
לא, הכוונה שלי איננה שתמשיך להפסיד!
אלא:
1. כשאני אומרת שמילה צריכה לעבור 100 קליקים, זה מכיון שפחות מזה קשה לי לקבל מושג על יכולת ההמרה שלה, וכן אני יוצאת מנקודת הנחה שבשלב זה עלותו של קליק על מילה כזו היא עלות שתחזיר עצמה בשיעור המרה של 1%, ולכן אני נותנת לכל מילה 100 קליקים, כדי שבמקרה הסביר, היא תחזיר את ההשקעה בה, וגם אם לא תתגלה כרווחית, לפחות לא תפסיד (או על חלק מהמילים לא תפסיד). ואולם, אם הקליק יקר יותר (למשל, אם עמלה שלך היא $30, ואנו מתייחסים לשיעור המרה של 1% כנקודת מוצא למשוואה שלנו, אז עלות סבירה לקליק תהיה $0.3 מדוע? כי בשיעור המרה של 1%, שזה סביר, המילה הזו לא תפסיד, אלא רק תחזיר את עצמה. 0.3X100= $30).
עכשיו! אם אתה אומר ש 100 קליקים על מילה זה יקר מדי, זה גורם לי לחשוב שאתה משלם הרבה יותר לקליק, ואז כמובן שלא שווה לך להחזיק 100 קליקים. למשל, אם אתה משלם $0.6 לקליק, אז שווה לך להחזיק כל מילה רק 50 קליקים (כדי להישאר במאזן) - וקשה לקבל תמונה על מילה אם נפטרים ממנה כעבור 50 קליקים.
אז אנו שואלים:
1. מדוע המילה הזו יקרה מדי? אם עשיתי כבר הכל: CTR, QS וכו’ והיא עדיין יקרה: אולי עליי לרדת לעמוד השני ולשלם פחות, ולתת ל CTR להעלות אותי במיקום לאט לאט?
2. אם העלות לקליק גבוהה מאוד, לא כדאי להחזיק רשימת מילים גדולה, כי ההוצאה תהיה כבדה מדי. אפשר לעבוד עם רשימות ארוכות של מילים במידה והן זולות. אחרת לא תצליח להגיע ל 100 קליקים למילה בגלל העלויות, ותתקשה להבין אלו מילים מוכרות ואלו לא.
2. ועכשיו לחלק השני:
אני מעדיפה ש"תזרוק" כהגדרתך, את כל המילים שטרם מכרו, ותישאר רק עם מה שמוכר ותרוויח $300 בחודש, אבל תהיה ברווח ולא בהפסד. ואז תוכל לקחת את הרווח הזה ולהשקיע אותו מחדש בהפעלת כמה מילות מפתח חדשות כל פעם, לניסיון, כדי להרחיב את ההכנסה. או, תוכל להשקיע את הרווח מחדש במציאת מוצרים נוספים שיניבו הכנסה דומה.
חלק מהמוצרים יניבו נפח גדול וחלק לא. אבל נשמע שכרגע הסיבה לנפח הקטן היא שלא סיננת עדיין את כל המילים - תחשוב שכאשר תסנן אותן ותתמקד רק במילים שמוכרות, כל התקציב יילך לשם ויגדל גם הנפח, לא רק שיעור ההמרה! כאמור, אתה יכול לעשות את זה בשלבים ובהדרגה תוך השקעה מחדש של הכסף שהרווחת כל פעם מחדש.

בהצלחה,
טל

פרופיל