שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

Sales Tax ID
פורסם: 27 יוני 2008 06:59   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  48

מה זה Sales Tax ID? נרשמתי ל-WorldwideBrands וראיתי שכתוב שם שמי שאין לו את זה לא יוכל להתעסק עם ספקים.
אז מה זה, האם באמת צריך את זה ואם כן, איך משיגים את זה ולמה לא עשינו את זה בקורס?

תודה.

פרופיל

פורסם: 27 יוני 2008 11:23   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  105

זה בדיוק מה שאמרתי בקשר ל-WorldwideBrands כשתומר פירסם פה את הלינק שלו. השירות שלהם מעולה רק אם אתה אמריקאי, בדף המכירה הם מנסים לטשטש את העניין הזה לצערי. אז ככה, לא תוכל לעבוד אם אותם דרופשיפרים אם אין לך tax id זה איזו שהוא מספר שמזהה אותך בתוך מערכת המס האמריקאית, משהו כמו מס’ חברה או מס’ עוסק מורשה.

אני גם שקלתי להירשם ואז שלחתי להם מייל בנוגע לסוגייה הזו, התגובה שלהם הייתה שעדיין יש להם מאגר גדול של wholesellers אבל זה אומר שאני צריך לקנות כמות, לשלם מכס ותובלה לארץ ואז עדיין לדאוג לאריזה ושילוח דרך הדואר…

לא, לא נרשמתי בסוף...grin

באופן כללי אני מציע לכולם לבדוק מה זמין פה בארץ, יש כאן המון, המון יבואנים ויצרנים קטנים שרק מחכים לחבר’ה שיבואו ויציגו בפנייהם את האפשרויות הטמונות בעולם המקוון.

עוד נקודה בנוגע לדרופשיפרים, בכל פעם שבדקתי מוצר להיט באיביי ואז הצלבתי אותו עם דרופשיפרים שמספקים את אותו מוצר גיליתי משהו מאד מעניין. הרי הגישה לאותו דרופשיפר פתוחה לכולם, כמו כן הנתונים בקשר להצלחה של מוצר מסויים גם נגישים לכולם. מה שקורה זה שהשוק מוצף במוצר הזה כששולי הרווח הם מצחיקים, פתאום כשאין עלות של מלאי וחומרי אריזה נוח לאנשים לעשות בין 5-10$ רווח על כל מכירה וההפרש בין סכום המכירה הסופי למה שאתה תשלם לספק יהיה מאד קטן.

בטח יגיע בקרוב פוסט של תומר עם לינק אפילייט, חכה, חכה...grin

חתימה 

דוד
כשכולם חופרים לחפש זהב לך תמכור להם אתים!

יועץ קידום אתרים
שיווק במנועי חיפש
שירותי קידום אתרים

פרופיל

פורסם: 27 יוני 2008 18:40   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

ממש ממש ממש אבל ממש לא נכון!
אני רשום ל- wwb, ולמרות שהספק דורש Tax ID, אני ממלא מס’ עוסק מורשה, וכשהוא מבקש זאת במייל (יחד עם גיליון שצריך למלא ולשלוח), אני אומר לו שאני ישראלי, והוא אומר שאין שום בעיה ואני יכול להתחיל להזמין **-*-*-* בלי *-*-*-* Tax ID. ברוב הספקים זה עובד.

בכל מקרה ממליץ להרשם, לשיקולכם.

והרי הלינק המפורסם:
http://tinyurl.com/6yet73

בהצלחה!
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 29 יוני 2008 02:31   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

מי שצריך, שילך לרו"ח שמתעסק עם ארה"ב ותקבלו TAX ID מסוג ITIN. רובם לא יקחו יותר מ150 דולר על השירות.

אפשר גם לבד, סה"כ יש למלא כמה טפסים, אבל אני לא ממליץ.

(בכל מקרה מי שיפתח חברה בארה"ב יצטרך את זה)

פרופיל