זה בדיוק מה שאמרתי בקשר ל-WorldwideBrands כשתומר פירסם פה את הלינק שלו. השירות שלהם מעולה רק אם אתה אמריקאי, בדף המכירה הם מנסים לטשטש את העניין הזה לצערי. אז ככה, לא תוכל לעבוד אם אותם דרופשיפרים אם אין לך tax id זה איזו שהוא מספר שמזהה אותך בתוך מערכת המס האמריקאית, משהו כמו מס’ חברה או מס’ עוסק מורשה.
אני גם שקלתי להירשם ואז שלחתי להם מייל בנוגע לסוגייה הזו, התגובה שלהם הייתה שעדיין יש להם מאגר גדול של wholesellers אבל זה אומר שאני צריך לקנות כמות, לשלם מכס ותובלה לארץ ואז עדיין לדאוג לאריזה ושילוח דרך הדואר…
לא, לא נרשמתי בסוף...
באופן כללי אני מציע לכולם לבדוק מה זמין פה בארץ, יש כאן המון, המון יבואנים ויצרנים קטנים שרק מחכים לחבר’ה שיבואו ויציגו בפנייהם את האפשרויות הטמונות בעולם המקוון.
עוד נקודה בנוגע לדרופשיפרים, בכל פעם שבדקתי מוצר להיט באיביי ואז הצלבתי אותו עם דרופשיפרים שמספקים את אותו מוצר גיליתי משהו מאד מעניין. הרי הגישה לאותו דרופשיפר פתוחה לכולם, כמו כן הנתונים בקשר להצלחה של מוצר מסויים גם נגישים לכולם. מה שקורה זה שהשוק מוצף במוצר הזה כששולי הרווח הם מצחיקים, פתאום כשאין עלות של מלאי וחומרי אריזה נוח לאנשים לעשות בין 5-10$ רווח על כל מכירה וההפרש בין סכום המכירה הסופי למה שאתה תשלם לספק יהיה מאד קטן.
בטח יגיע בקרוב פוסט של תומר עם לינק אפילייט, חכה, חכה...