שלום אסף.
וורדפרס, ג’ומלה והאחרים אין ספק שהם מערכות מצויינות לניהול אתר וקלות בהקמה של אחד וזו אחת הדילמות הקשות שלי: האם להמשיך לבנות בעצמי אתרים מאפס ( סטטים ) או להקל על החיים ולבנות אותם על וורדפרס שיחסוך לי הרבה זמן....
כאשר אני רואה את תוצאות האתרים שלי שנבנים ללא המערכות המדוברות אני נוטה לחשוב שלא כדאי ( כל אתר הכי פשוט שאני עושה גוגל אוהב).
מנסיוני ויסלחו לי כל “גאוני הקידום” גוגל אוהב ומתגמל דווקא את האתרים הפשוטים ביותר שמסודרים נכון כלומר כמעט תמיד תראה בעמודי התוצאות של גוגל איזה אתר מסריח ולכאורה גרוע שעוקף את כולם בתוצאות החיפוש.
באתר גוגו טרוול אין שום עיצוב , אין תמונות , אין רכיבים מגניבים..מה יש?
סדר ונקיון.
לא בטוח שאני מציע לך לשכור בונה אתרים לשם כך כי ההוצאות שלך יגדלו ויכולות הניהול שלך יקטנו ולכן ההצעה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך מחולקת לשתיים:
1- הקם אתר בנושא תחרותי כגון: תיירות , בניית אתרים , קידום… שם תקבל אחוז גבוהה עבור כל הקלקה ( כמו אצלי )
2- סדר ונקיון באתר (עצה לכל בעל אתר ) גוגל אוהב סדר וכך גם הגולש.
באתר שלך צריכה להיות הירכייה ברורה למשל: דף הבית הוא החשוב ביותר...תחתיו עמוד של מאמרים , חדשות..מתחתיהם עמודי המאמרים לכל נושא ולבסוף צור קשר…
אל תזרוק את כל המידע בדף הבית שלך וקשר לכל הדפים שיש באתר משם.
בנוסף דאג כי לאתר תהיה כותרת ברורה, תאור רלוונטי לאותו עמוד , תגיות מטה…
אה והכי חשוב זה פוטר קריא באתר!! ( סרגל ניווט בתחתית העמוד ) לא ארוך רק לדפים החשובים שלך.
זהו בנתיים
מקווה שקצת תרמתי וכמובן שאני לא מתיימר להיות מבין גדול
אם לא אשקיע באתר הזה גם הוא ירד בתפוקה .
אורן