שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

למה גוגל מוריד לי את ה- QS ל-Poor בשעות מסויימות?
פורסם: 20 פברואר 2008 05:34   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  14

היי טל,
שמתי לב שמילים עם CTR בין 2% ל- 3% שבבוקר היו OK ופעילות והופיעו במיקום 2-3, יורדות לי ל- Poor בערב והופכות ללא פעילות (דורשות ביד גבוה יותר).  מה יכולה להיות הסיבה?
קשה לעקוב בדיוק אחר השעות שהן לא פעילות - זה קורה בלילה שלנו.
האם לוותר על מילים אלה למרות שבבוקר שלנו הן הופכות שוב לפעילות ו- OK?
מבחינת רלוונטיות למודעה ולדף מכירה אין בעיה לדעתי.  כותרת המודעה שלי היא Cure Male Yeast Infection והמילים שהפכו ל- poor הן:
male yeast infection - בשלושת סוגי ההתאמה.
האם זה בגלל שהביטוי לא כולל את המילה cure?

באותה קבוצה יש לי את המילה cure male yeast infection (ב- broad) והיא מקבלת OK ומינימום ביד 0.15$

תודה
ענבל

חתימה 

http://arts-culinary-school.com/
http://www.eat-4-your-life.com

פרופיל

פורסם: 20 פברואר 2008 07:08   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי ענבל,

רק בלילה הן הופכות ל poor? או שירד הציון לתמיד?
אם זה רק בלילה, אולי מדובר בתחרות שעולה בשעות האלה. בכל מקרה אני מציעה לך לנסות לשפר את ה QS, ויש מצב שזה יפתור את הבעיה הזו.
לא תדעי איזו כותרת תעשה את הקסם עד שלא תנסי כמה ווריאציות, גם בטקסט עצמו. בד"כ שינוי של מילה אחת בכותרת יעשה את הטריק (הוספה או הסרה), אבל גם יכול להיות שהמילה Cure תקבל ציון נמוך לא משנה איזו כותרת תצמידי, ואילו המילה treatment תקבל ציון גבוה עם כותרת מתאימה, כי מילים שונות מקבלות ציונים שונים כאינדיקציה למידת הרלוונטיות שלהן לדף הנחיתה או למשפט.
האם לבטל את המילים שלך שמקבלות ציונים שונים בשעות שונות? מצד אחד, בשעות מסוימות הן פעילות, אז אפשר להשאירו ושיופעלו רק בשעות אלה. מצד שני, אם הסיבה לירידה החוזרת ב QS היא עליה בתחרות, אז יכול להיות שהמתחרים שלך יודעים משהו שאת לא יודעת: למשל, אילו שעות ממירות...ועושים תזמון מודעות בהתאם. הדרך לדעת את זה היא לבדוק את מידת התחרות בשעות היום ולהשוות כמות המתחרים בלילה, על אותן מילים.
אם יש הבדל משמעותי, ייתכן ואת נשארת עם שעות שממירות פחות טוב. זה לא היה נורא אם ה QS היה great ויכולת לשלם מעט בשעות אלה. במצב של ok הייתי חושבת פעמיים.

לילה טוב,

טל

פרופיל