שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

ממשק גוגל החדש
פורסם: 03 אוקטובר 2009 19:36   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  23

טל הצילו. אני מנסה לבצע את הפיצול לקבוצות מודעות. ועד ששברתי את הראש ומצאתי מה לעשות הישום של זה נראה נורא מסובך כי הממשק החדש של גוגל לא דומה בכלל למה שרואים בשיעור מספר 4 (איתך)
צפיתי בסקירה של גוגל על הממשק החדש וגיליתי שעכשיו למשל לא ניתן לבחור מילות מפתח לקבוצת מודעות ספציפית כמו קודם אלא רק ברמת קמפיין, אז איך בכל זאת משייכים את המילות מפתח למודעה הספציפית. איך גוגל אמור להבין למה אני מתכוונת ואיזה מילת מפתח משוייכת לאיזו קבוצה?
דבר שני אין לשונית שנקראת “קבוצת מודעות חדשה” או משהו בסגנון אז אני הנחתי שצריך לפתוח תחת אותו מסע פרסום “מודעה חדשה” ואין לי מושג אם אני צודקת בכלל. הכל שם נורא מבלבל ובכלל לא דומה למה שרואים בשיעור של קליקים ולכן השיעורים ממש לא עוזרים.
יש סיכוי לקבל את השיעורים בממשק החדש? אי אפשר להתקדם בצורה כזאת בעיקר כשאנחנו לא מנוסים בכלל במערכת הישנה ואין לנו בין מה להשוות אז והיום.
תודה, שרון

פרופיל

פורסם: 04 אוקטובר 2009 15:14   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  14

שלום, אני רוצה להצטרף לקריאת ההצילו גם מכיוון השיעור השני. גם כאן אין התאמה בין השיעור ובין הממשק החדש של גוגל, יש למשל שאלה לגבי זמן, שלא ברורה, ואת מילות המפתח הם רוצים לפני הקמפיין, ואי אפשר לדלג הלאה, ועוד. אני אובדת עצות. הבנתי שאתם מקליטים את השיעורים מחדש, אבל בינתיים אין לי כ"כ אפשרות להמשיך. האם אפשר לקבל הנחייה בטלפון?
תודה
ניצת

פרופיל

פורסם: 04 אוקטובר 2009 15:27   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  23

עוד שכחתי לציין שאת מציעה במודעות שלנו על מנת לבדל אותם מהמתחרות לשים פסיקים, מקף ספרות ועוד. אז אולי בממשק הקודם אפשר היה להתפרע עם זה אבל בממשק החדש ניסיתי לשים במודעה אחת 3 סימני פיסוק כל אחד אחר אחד בכותרת ועוד אחד בכל שורה וגוגל לא אישר לי מטענה שיש לו מדיניות חדשה בנוגע לשימוש “מופרז” בסימנים אלו. אז אי אפשר יותר מ2.
רק לידיעה.

פרופיל

פורסם: 09 אוקטובר 2009 19:43   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  221

מצטרפת לקריאות המצוקה smile
האם יש איזה שהוא זמן מוערך לסיום עדכון קורס הוידאו?

חתימה 

http://strawebberry.co.il/
סטודיו סטרוברי: עיצוב גרפי לאינטרנט ולדפוס | בניית אתרי תדמית | מיתוג לעסקים

פרופיל

פורסם: 10 אוקטובר 2009 02:23   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  34

למה כוונתך? כל מילת מפתח כתוב לאיזו קבוצת מודעות היא משוייכת,
לכן כאשר מישהו מחפש את המילה, מופעלת קבוצת המודעות של אותה המילה,
יחד עם המודעות שבאותה קבוצת המודעות..

לא הכי הבנתי את שאלתך..