מכירים את הקטע הזה שאתם רואים סרט באינטרנט שמראה לכם איך אתם הולכים הולכים לעשות כסף באינטרנט תוך 30 דק’? אז אתה כולך נרגש וקונה את המוצר / קורס / ספר שמציעים לך אבל משום מה לך זה לא עובד ?
מכירים את הקטע הזה שאתה אומר לעצמך “די, היום אני מתחיל לעשות כסף, אני הולך לשבת ולעשות מחקר מילים מקיף, אני אעשה דף נחיתה מפוצץ וברור שאנשים יקנו” אבל משום מה לך זה לא עובד ?
מכירים את הקטע הזה שאתה פותח את דף הבית שלך בקליקבנק ורואה קוים צרים מדי בצבע כחול ותכלת ?
אחרי שהכרתי את הקטעים האלה טוב מדי החלטתי לעשות שינוי ולקחתי את כל נושא תוכניות השותפים הרבה יותר ברצינות. אני חושב על להתחיל לעשות וובינר שבועי כל פעם על נושא אחר שרלוונטי לנו המתחילים. לא דברים טכניים שלומדים בשיעורים כמו איך להרים דף נחיתה או להתקין קוד המרות.
הוובינרים האלה יעסקו בדברים שחשובים לנו המתחילים אבל אף אחד לא מתעסק עם זה:
* איך מתומדדים עם הפחד כשאנחנו רואים שיותר מדי אנשים מקליקים על המודעות אבל אף אחד לא קונה
* איך לעזאזל מתמודדים עם השאלה של “איזה נישה לבחור לשווק?”
* מה לעשות עם הייאוש שמגיע אחרי שמנסים לשווק שוב ושוב מוצרים שונים אבל פשוט לא מצליחים?
* איך לנהל את הזמן שלי יותר נכון?
* וכל רעיון אחר שנרצה לדבר עליו
חשוב לי להבהיר, אני ממש לא גורו בשיווק באינטרנט, אני אפילו מאוד רחוק מזה, אבל למדתי כמה דברים ב-9 חודשים האחרונים שהתעסקתי עם הנושא. אני עדיין לא מרוויח מספיק בשביל לעזוב את העבודה שלי, אבל עזבתי אותה בכל זאת - כי חשוב לי להצליח בתחום הזה ואני נותן לו 140% מהזמן שלי כרגע.
הוובינרים האלה אמורים להיות יותר כמו “סיעור מוחות” שלנו המתחילים, עם טיפים ועצות שבועיות שאני אאסוף ואעביר בצורה מצגת.
אז לתכלס - חשוב לי לדעת אם תהיה היענות מצד אנשים לדבר הזה, כמובן שזה יהיה בחינם, אני חשבתי בעיקרון על שעה קבועה כל שבוע, נראה לי שיום חמישי בשעה 19:00 זה מצויין (מאיפה בא לי הרעיון הזה
?)
בכל מקרה אשמח לשמוע תגובות לחיוב / שלילה על מנת שאני אדע אם יש היענות - מבחינתי מעל 10 אנשים שרוצים, אני עף על זה.
ביי בינתיים
אופיר
שלום אורח! אנא בצע