שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קניה ב EBAY
פורסם: 21 אוקטובר 2009 15:13   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

שלום לכולם !
כמעט עשיתי את הקניה ב EBAY - לקראת הסוף כותבים לי להכניס איזה שהוא קוד של קופון או הנחה מסויימת , ואני לא מבין מאיפה אני לוקח אותו ? ובלי זה אי אפשר להתקדם , אז מה עושים ? יש לציין שחשבון ב PAYPAL ו ב EBAY יש לי והכל בסדר .  מי יכול לעזור לי ?

פרופיל

פורסם: 21 אוקטובר 2009 17:51   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

אין צורך למלא את רובריקת הקופון (אלא אם כן יש לך...), חפש את כפתור “ההמשך"…

בהצלחה וקנייה מהנה,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2009 14:49   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank

תודה לך על התגובה והתשובה שלך גיל קטוש , רציתי עוד לשאול לגבי המשלוחים :
1) קניתי מוצר של סנריידר - 11 בקבוקים של שמן וב SHIPPING רשום שהשירות של חברת משלוח הוא USPS First Class Mail International .
מה זה אומר ? זאת חברת UPS ? וכמה זמן יקח עד שהוא יגיע לדעתך - זה מארה"ב . אומנם כתבתי את המכתב למוכר כמו שלימדו אותי בקורס ( כדי שזה יהיה בEBAY בפנימי ) אבל הוא עוד לא החזיר לי תשובה .
2) קניתי סוללה למצלמה דיגיטלית - עולה גרושים אבל השאלה האם היא תגיע בכלל לישראל ואם כן בדואר רגיל ?  כי ב SERVICE רשום למטה
Standard Int’l Flat Rate Shipping . מה זה אומר ? דואר סטנדרתי - רגיל ?  הכוונה לדואר רשום שלנו בישראל ? איפה אני מקבל את כל המוצרים האלה ? זה מהונג קונג
מחכה לתשובתך grin ושוב תודה לך על העבודת קודש פה בפורום , ובקשר לתשובתך הקודמת שצריך למכור כבר , אתה צודק - לאט לאט , אני רק סיימתי את השיעור הראשון ואני עושה הכל לפי הכללים - כל מה שסילביו אומר grin

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2009 15:27   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

היי בוריס,

דבר ראשון שיהיה המון בהצלחה, בקשר לפורום - אין צורך לרשום את אותה ההודעה במס’ קטגוריות, אם יש לך שאלה באיביי אז מספיק לפתוח הודעה אחת כאן ונענה לך בהקדם.

בקשר לשאלות:

USPS זה דואר ארה"ב - Unites States Postal Service ממש כמו דואר ישראל, רק בארה"ב.

UPS - זו חברת שילוח פרטית ואמינה מאוד המבצעת משלוחים בינלאומיים.

First Class Mail International - שירות משלוח בינלאומי של USPS.

זמן המשלוח נע בממוצע בין 14-21 יום מארה"ב.

Standard Int’l Flat Rate Shipping - זו הגדרה של איביי למשלוח רגיל, אם ההזמנה בוצעה

מהונג קונג היא תגיע לתיבת הדואר שלך תוך 7-21 יום.

בהצלחה,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2009 15:52   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank

אוקי הפנמתי ונשאל בפעם הבאה בפורום : “ מסחר ב EBAY “ .תודה לך
בקיצור לא משנה אם זה מהונק קונג או מארה"ב זה יגיע לדואר רגיל בישראל - דואר רשום ? כן ?

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2009 16:46   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

המשלוח יגיע לכתובת שסיפקת לפייפאל.

בעקרון, רוב המוצרים מהונג קונג נשלחים בדואר רגיל (לא רשום).

כדי לדעת אם המוצר נשלח בדואר רשום צריך לשים לב אם בדף המכירה רשום שהמוצר נשלח ב-

Registered Mail ו/או שהמוצר נשלח עם Tracking Number.

אם לא רשום כלום, ככל הנראה המוצר ישלח כדואר רגיל.

חתימה 

פרופיל