שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קניה ב EBAY
פורסם: 21 אוקטובר 2009 15:05   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

שלום לרן ולכל השאר בפורום , כמעט עשיתי קניה והגעתי למצב ששואלים אותי איזה קוד של קופון אוף הנחה ובלי זה לא מתבצע הקניה , על מה מדובר ? איפה אני יכול להשיג אותו ? יש לציין שיש לי כבר חשבון ב PAYPAL ו ב EBAY , ואולי אין לי קישור בינהם , אולי זה הבעיה ? מי יכול לעזור לי ? תענו לי בבקשה

פרופיל

פורסם: 21 אוקטובר 2009 19:32   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

היי,
אין צורך למלא את שדה הקופון (אלא אם כן יש לך אחד)…

בהצלחה! smile

תומר

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2009 01:58   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank

אבל איפה אני מקבל את הקופון הזה או הנחה ? והאם זה נותן לי משהו בכלל או שזה סתם פרסומת ?

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2009 06:30   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

ישנם הרבה אתרים/חברות שיש להם קשרים עם איביי, פייפאל או כל אתר אשר נותן שירות מסויים.

על מנת לקדם אחד את השני הם מציעים מבצעים והנחות כדוגמת קופון הנחה.

אין איזה קופון הנחה לאיביי ש"מסתובב ברשת” ואפשר להשתמש בו באופן קבוע.

לדוגמה:
בעת רכישת שטח אחסון להקמת אתר מחברה X אתה מקבל קופון בשווי X דולר למימוש
בפרסום בגוגל.

אם אין לך קופון לאיביי שקיבלת משירות מסויים/חברה מסויימת/אתר מסויים אין טעם לשבור את הראש יותר מדיי על מנת לחפש… עדיף להתרכז בלמכור כמה שיותר מוצרים smile

בהצלחה,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2009 14:47   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank

תודה לך על התגובה והתשובה שלך גיל קטוש , רציתי עוד לשאול לגבי המשלוחים :
1) קניתי מוצר של סנריידר - 11 בקבוקים של שמן וב SHIPPING רשום שהשירות של חברת משלוח הוא USPS First Class Mail International .
מה זה אומר ? זאת חברת UPS ? וכמה זמן יקח עד שהוא יגיע לדעתך - זה מארה"ב . אומנם כתבתי את המכתב למוכר כמו שלימדו אותי בקורס ( כדי שזה יהיה בEBAY בפנימי ) אבל הוא עוד לא החזיר לי תשובה .
2) קניתי סוללה למצלמה דיגיטלית - עולה גרושים אבל השאלה האם היא תגיע בכלל לישראל ואם כן בדואר רגיל ?  כי ב SERVICE רשום למטה
Standard Int’l Flat Rate Shipping . מה זה אומר ? דואר סטנדרתי - רגיל ?  הכוונה לדואר רשום שלנו בישראל ? איפה אני מקבל את כל המוצרים האלה ? זה מהונג קונג
מחכה לתשובתך grin ושוב תודה לך על העבודת קודש פה בפורום , ובקשר לתשובתך הקודמת שצריך למכור כבר , אתה צודק - לאט לאט , אני רק סיימתי את השיעור הראשון ואני עושה הכל לפי הכללים - כל מה שסילביו אומר grin))

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2009 15:29   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי בוריס, תשובות נמצאות כאן http://clickim.co.il/forums/viewthread/4317/

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל