שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה בקשר לרכישה של מוצר וזמן המשלוח שלו
פורסם: 02 נובמבר 2009 00:30   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

שלום לכולם !
קניתי שני מוצרים ב EBAY ויש לי 3 שאלות:
1)כמה זמן בדרך כלל לוקח למשלוח להגיע לארץ מהונקונג ? כי זה מוצר ראשון שקניתי .
2)כמה זמן בדרך כלל לוקח להגיע למשלוח לארץ מארה"ב - זה המוצר השני שקניתי .
3)נניח שעשיתי עסקה עם הרמאיים ( רק הנחה - מאמין שהכל יהיה בסדר ,סומך על הEBAY )אבל עדיין רציתי לדעת - כמה זמן הקונה יכול להמתין למשלוח שלו ( שזה הזמן הגיוני לכל המשלוחים הכי רחוקים), כלומר במילים אחרות במידה והמוכר רמאיי והוא סתם אומר לי שהוא שלח ומורח אותו ומושך זמן , עד כמה מותר לפי החוקים של EBAY למרוח אותי מהבחינה הזאת , וזה נחשב חוקי?
לפי מה שאמרו לי - בעבר יכלו המוכרים למשוך זמן ולהתכתב עם הקונים וכאשר היה עובר זמן של חודש , לפי החוקים של EBAY זה נחשב כבסדר , כלומר כאשר חודש היה עובר לקונה כבר לא היה יכולת לדרוש ולטעון משהו כלפי המוכר בגלל שעבר כבר חודש מאז שהקונה המזין ושילם על המוצרים.
תענו לי בבקשה מי שיודע על הנושא זה .

פרופיל

פורסם: 02 נובמבר 2009 01:34   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי בוריס,
לגביי זמני המשלוחים אתה יכול לראות את הפירוט בדפי המכירה שלך, אם לא רשום דבר אז אתה יכול לשלוח מייל למוכר ולשאול אותו (הוא יודע הכי טוב).

כמובן שאני לא יודע איזה מוצרים הזמנת, אבל אם אלו מוצרים קטנים ולא יקרים זמני המשלוח המוערכים הם:  הונג-קונג (7-20 יום) ארה"ב (14-28 יום).

במידה והמוצר לא הגיע אלייך תוך 21 יום - צור קשר עם המוכר ושאל אותו לגביי המוצר…
אם אין תשובה מהמוכר תוך 2-3 ימים, פתח תלונה באיביי ורשום שהמוכר לא עונה למייל וכמו כן לא קיבלת את המוצר.

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל