שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

כל הקשור למכס
פורסם: 30 אוקטובר 2009 15:28   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

שלום לכולם !
אני אומנם כרגע תלמיד חדש ( ראיתי שיעור שני של סילביו) , אבל עדיין רציתי לשאול שאלה :
1) לגבי הקניה של מוצרים כל שהם ב EBAY - לדוגמא אם אני רוצה לקנות נעליים ( NEW BALANCE 993) שהעלות שלהם בערך - 109.99 $ והמשלוח לארץ היא עוד - 22-44 $ -אז אפשר להגיד שהעלות הכוללת היא 150$ שהם בערך להיום =570-580 ש"ח כאשר עוד לא דיברתי על המכס.
מצד שני בארץ העלות היא בעררך 800-850 ש"ח אז נכון אם מתמכחים אז אפשר להשיג עוד הנחה של 100 ש"ח או ראיתי באתר ב690 ש"ח .
בקיצור ולעניין השאלה שלי היא האם כדי לקנות אותם או לא ? כי ההבדל בין 690 ש"ח ל580 ( ועוד לא חישבתי את המכס ) הוא לא כל כך גדול ולכן לא נראה שזה כדאי בכלל בדוגמא ספציפית זאת .
האם משהו יודע כמה משלמים מכס ואם בכלל משלמים ומאיזה סכום של משלוח ?

פרופיל

פורסם: 30 אוקטובר 2009 21:44   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

מכס משלמים לפי טבלת המכס- http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

אם זה שווה? לשיקולך… smile העיקר שזה נח wink

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 02 נובמבר 2009 00:38   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

כלומר בכל מקרה בגלל שהקניה היא מעל 50 $ אני אצטרך לשלם מכס - שזה 16.5 % ( שזה בעצם מע"מ ? ) . כי בלינק ששלחת לי ( דרך אגב תודה על התשובה ) הייתי ולא מצאתי שם נעליים .
אז בכל זאת מה לדעתך יקרה כאשר ישלחו לי את הנעליים האלה ?
ועוד דבר - רציתי לשאול אותך , אולי אתה יודע אם רושמים על המשלוח שזה - “ מתנה “ - GIFT אז העובדים של מכס לא פותחים אותו ומעבירים , או שבכל זאת יש אפשרות וסבירות שיפתחו ואצתרך לשלם ?
אני שואל אותך , כי לך בטח כבר יש נסיון גם עם המכירה וגם עם הקניות .
אז לפני שקנית - ביררת בטלפון ( שזה יהיה מדוייק ) ?

פרופיל

פורסם: 02 נובמבר 2009 01:42   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

שום בר לא בטוח - אך אתה תמיד צריך לצאת מנק’ הנחה שאתה תשלם מכס על המוצר הנ"ל ולכן עלייך להיערך בהתאם.
היו הרבה מקרים שהזמנית מוצרים במאות דולרים ולא נעצרו במכס, מבחינתי זה היה בונוס, כי כשחישבתי את העלות שלי המכס היה כלול בפנים.

לגבי Gift - חרטא! לא צריך להתייחס לזה וזה לא משנה, המכס יכולים לעשות כמעט כל מה שבראש שלהם (הרי כולם היו רושמים Gift או Sample, לא?)
עובדי המכס מתרכזים בעיקר בגודל החבילה ובמשקל (אל תדאג, יש להם הרבה מאוד עבודה חשובה יותר מאשר הנעליים שלך… smile אך תמיד תחשב שאם הזמנת מעל $50 תשלם על כך מכס.

אם החבילה שלך תעצר במכס, תוכל להתמכח איתם, להראות להם קבלה מפייפאל, ולעיתים אפילו יבקשו לראות את הטרנזקציה באיביי (נהיו מתוחכמים לאחרונה חחח).

לגבי הטלפון - אתה יכול להתקשר ולשאול, הם יענו לך בשמחה וברוגע… wink

בהצלחה,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל