שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מילות חיפוש, CPC, כדאיות כלכלית בקמפיינים ראשונים
פורסם: 01 נובמבר 2009 22:45   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  14

שלום רב,

לאחר צפייה בשיעור השלישי, התחלתי שני קמפיינים שונים.
1. קיבלתי אישור למילות החיפוש והיום אני רואה כי בקמפיין אחד, כל מילות החיפוש שלי הן Below first page bid .
מאתמול בלילה עלו התעריפים (לאחר שעליתי עם הקמפיין לאויר וקיבלתי אישור ואפילו ראיתי את המודעה שלי מפורסמת), וכרגע גוגל רוצה First page bid estimate: $1.00.
מה ההסבר לזה?

במידה ואפרסם ב- 1$ ובהתאם לנוסחת חישוב כדאיות הקמפיין, אם ארצה לתמחר לפי 1$ ולפי יחס המרה של 1% (כי אני מניחה שזה היחס לחסרי ניסיון?) אז בוודאות, גם אם אני אמכור אני אצא בהפסד.
האם המטרה היא שבקמפיינים ראשונים, בגלל חוסר ידע אני כמעט בוודאות (לא נסתמך על המזל...) אמורה בהתחלה להפסיד? איזה יחס המרה מומלץ לקחת בחשבוןבשלב זה?

2. בקמפיין השני כל מילות החיפוש מופיע הסטאטוס Rarely shown due to low quality score. אני אפילו לא מצליחה לראות את ה CPC המומלץ של גוגל. חלק הארי של המילים רלוונטיות מאוד לדף המכירה ולמודעה שלי.
אז למה בכל המילים מופיעה לי שה- QC נמוך? איך אפשר לשפר את זה?

3. איך אני מחברת ביעילות בין:
https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
והקמפיינים שלי באדוורדס בגירסא החדשה? אני לא מצליחה לשלב בין שניהם ביעילות אילא לעבוד בכ"א בחלונות נפרדים (או באופן חלקי ביחד).

אודה לתגובה…
תודה!
ענת grin

פרופיל

פורסם: 01 נובמבר 2009 23:02   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  281

ענת קודם כל 1$ לקליק זה יקר מאוד מאוד מאוד !
זה אומר שהQ.S שלך ממש נמוך אני אשמח אם תתני לי את המילים ואני אמליץ לך על מילים טובות יותר ממוקדות יותר שיתנו לך Q.S טוב יותר המלצתי היא לא לפרסם בעלויות האלה בהתחלה ולשמור על מחיר של לא יותר מ-0.3$ דולר לקליק וכמובן שזה גם תלוי בקמפיין ובכמה את מרוויחה על כל מכירה!

חתימה 

אתה מוזמן! לסדנא יומית מנצחת :
סדנת מבוא לעולם העסקים , בסדנא נדבר על עולם העסקים מול עולם השכירים על נדל"ן שוק ההון והאינטרנט,ואיך להרוויח מכל אחד מהם

פרטים באתר, הנחה מיוחדת לחברי קליקים:
http://new-generation-agent.com/?page_id=92

הסדנא הקרובה תיערך ב-25.12.09
מתנה לנרשמיםsmile

פרופיל

פורסם: 01 נובמבר 2009 23:23   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank

הי עוזי,

תודה רבה על הנכונות! אני בהחלט זקוקה לעזרה כי התהליך קצת מסתכל…
גם ההסתגלות למערכת אדוורדס החדשה (לגמרי לבד!) לא קלה gulp
אשמח לשלוח לך את מילות החיפוש שלי אבל יש אפשרות להודעה פרטית/ אי מייל?

תודה רבה,
ענת

פרופיל

פורסם: 02 נובמבר 2009 02:03   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank

גיליתי שהסיבה לבעיתיות של הקמפיין השני הוא כי דף המכירה באיכות נמוכה (זה מה שגוגל ציין) ולכן ירדתי מהקמפיין הזה לגמרי.
יש לציין כי בחרתי במוצר שנראה היה שהוא מוכר וותיק! ובכל זאת נפלתי בפח. לא נורא, כל עכבה לטובה grin

בכל זאת הקמפיים הראשון שלי די תקוע כי גוגל רוצים מחיר יקר עבור מילות החיפוש הרלוונטיות, במידה ואשלם להם את מה שהם דורשים אני אצא בהפסד וודאי.

מה עושים???

פרופיל

פורסם: 02 נובמבר 2009 07:53   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank

פתרתי את כל הבעיות (נכון לעכשיו...) ע"י עוד למידה, שינוי זוית החשיבה, ובהתאם את הקמפיין וזה מתחיל לרוץ grin
תודה grin עד הפעם הבאה…

פרופיל