שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

Quality Score
פורסם: 08 מרץ 2008 23:47   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  34

כאשר יש לי ביטוי ארוך כמו how to grow a beautiful tree אשר לא נכנס בכותרת המודעה, נוצרת בעיה כאשר מנסים לקצר אותו,ברמת ה-QS.
מה ניתן לעשות?
כיצד מומלץ לקצר ביטויים באורך הנ"ל ולא לפגוע ב-QS?
האם לעתים כדאי לוותר על ביטויים שכאלו כאשר הביד המינמלי גבוה מדי?
תודה,
אורי

חתימה 

http://www.The-Breast-Cancer-Facts.com

פרופיל

פורסם: 09 מרץ 2008 06:27   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי אורי,

במקרה כזה יש להשתמש בכותרת בביטוי הכללי, זה שחוזר על עצמו בכל האד גרופ או בחלק ניכר ממנה, למשל: Grow Beautiful Trees או Grow a beautiful tree.
לעיתים גוגל דווקא יתגמל כותרת כללית יותר, אבל שכוללת את מילת השאלה (how to, במקרה זה) וזה תלוי בסוג המוצר. במקרה כזה, נשיג ציון טוב יותר דווקא אם נוותר על המאפיין בכותרת ובמקומו נכלול את החיפוש, למשל: How to grow trees.  אכן מסובך, אבל כדאי להתנסות בזה.
אם כותרת זו השיגה ציון איכות מצוין, נרצה להכניס באותה אד גרום מילות מפתח נוספות עם מאפיינים שונים, כגון: how to grow tall trees, how to grow green trees וכד’.
2. אם לא עוזר כלום, והביד המינימלי גבוה מדי, עדיף לוותר, אני לא רואה פוטנציאל לרווח עם ציון איכות נמוך.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 09 מרץ 2008 12:53   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  34

אז מבחינתך את ממליצה לעבוד רק עם GREAT?

חתימה 

http://www.The-Breast-Cancer-Facts.com

פרופיל

פורסם: 09 מרץ 2008 17:42   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אני באופן אישי עובדת רק עם great. אני חושבת שאפשר להתחיל עם ok, למה אני אומרת את זה? כי אני לוקחת בחשבון שקשה בהתחלה לקבל על הכל great, ואני לא רוצה שתוותר על מילים ממירות! אבל במקביל נסה לעשות מהלכים שיעלו את ה qs, מודעות שונות או שימוש בדפי נחיתה, אפילו הפנייה למוצר אחר אם הוא משיג qs טוב יותר עבור ביטוי מסוים.
כל זה בשביל להרוויח כמה שיותר, כמובן, או להפוך קמפיין גבולי לרווחי.
עם poor אינני רואה סיבה לעבוד בכלל, ההשפעה על המיקום, על ה ctr וכו’ תהיה כזו שכל הביטוי במילא ייתקע.

טל

פרופיל

‹‹ שאלת ?tid      Google Conversion Tracking ››