שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חודש וחצי ואין מכירות!
פורסם: 01 דצמבר 2009 04:01   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  221

אני מריצה שלושה מסעות פרסום מפולחים כבר חודש וחצי כשאחוז ההקלקות של שלושתם עומד על 2.60 וציון האיכות נע בין 10\6 ל-10\10.
אני משתמשת בקישור ישיר (לא הגעתי לבניית עמודי נחיתה, זה השלב הבא) והשאלה היא מה יציל את המצב..
(בכל הקמפיינים בדקתי את הקישור לקליקבנק והניק שלי מופיע בחלק התחתון של עמוד התשלום ואפילו לפני שבוע פתחתי משתמש חדש בקליקבנק כדי לוודא שאף אחד לא גונב לי מכירות)

כל עזרה תתקבל בברכה P-;

תודה,
דנה

חתימה 

http://strawebberry.co.il/
סטודיו סטרוברי: עיצוב גרפי לאינטרנט ולדפוס | בניית אתרי תדמית | מיתוג לעסקים

פרופיל

פורסם: 01 דצמבר 2009 07:30   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

היי דנה,

ממש לא נורא ...המכירות יגיעו!

טכני:
1. תשתדלי להשתמש רק בPHRASE וEXACT
2. הCTR שלך יחסית נמוך - את יכולה לשפר עם מודעות מתחלפות, וחלוקה לאדגרופים קטנים שמכילים כמעט מילה אחת בלבד(PHRASE וEXACT)
3. תשתמשי במילות מפתח שמביעות משבר/מצוקה - fast, now, fix,cure,stop,crisis,get rid of, save וכדומה
4. תשתמשי במילות מפתח של אנשים בשלבי קנייה - , all costs,buy, purchase, for sale, ebook, cheap שם המוצר, שם הכותב
5. אם המוצר של הוא אינטרנשיונל - אז אפשר לנסות מדינות אחרות בקליקים זולים יותר - פחות תחרות.
6. לפעמים מה שחסר זה בעצם מילת הפועל שמספרת מה כוונת מי שמחפש : במקום סתם לדוגמא dog obedience עדיף improve dog obedience
7. תחפשי LONG TAILS - עדיף 3 מילים ומעלה(וכמה שיותר יותר טוב בד"כsmile - כל עוד זה רלוונטי ויש חיפושים)

חשיבה ומחקר:
1. תביני את המשתמש (הכי חשוב) - תלמדי מיהו הלקוח שלך - בQUANTCAST.COM, בכלים של גוגל INSHIGHT, באלקסהבMSN LABS - זכר/נקבה, מאיפה, גילאים. וכמובן פורומים, בלוגים ואני מאוד אוהב את יאהו אנסוורס וטוויטר.
2. תסתכלי על המוצר שאת מקדמת על הטרנדים המכירות שלו: http://cb-analytics.com/ וhttp://cbengine.com/ יכול להיות שהוא הולך ודועך במכירות
3. כשאת מבינה את הלקוח/המשתמש את יכולה לחשוב על מילים שהם לאו דווקא כלליים אלא ממבט של משתמש כמו: i feel so fat במקום lose weight fast , או my husband doesn’t love me anymore במקום save marraige
4. תקראי בדפים של הונדור(בקטע של האפיליאט) - לעיתים קרובות יש שם מידע שמאוד נחוץ לך - סטטיסטיקות - מילות מפתח - אפילו תרימי אליו טלפון ותשאלי אותו נתונים על איך כדאי לקדם את המוצר ומאיזה מבט - תשתפו רעיונותsmile
5. אין כמו google keyword tool למצוא עוד קטגוריות.
6. יש לPPC BULLY טולבר שניתן להתקין חינם(נראה לי עדיין)- ותוכלי שם גם לעשות מחקר ואפילו לראות את 5 המודעות הראשונות שמופיעות הכי הרבה זמן(באתר שלהם ppcbully.com)
7. תלמדי מהמתחרים - תסתכלי על מודעות ודפי נחיתה ותלמדי איך הם מקדמים את אותו מוצר או מוצר דומה.

בהצלחה smile!
בני

פרופיל

פורסם: 01 דצמבר 2009 19:57   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  15

היי,

תודה רבה, בני. טיפים שנתתה ממש טובים.

איגור

חתימה 

איגור
Tips For Getting Pregnant
Dog Health 24
Diet,Fitness Tips

פרופיל

פורסם: 02 דצמבר 2009 22:22   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  281

בני כל הכבוד הטיפים נהדרים , אני רק חייב לספר ש2.6% CTR
זה ממש בסדרsmile בתר התחלה ושהמכירה הראשונה שלי הגיע אחרי חודשיים וחצי!!

אז אל תדאגי דנה זה מגיע...smile

חתימה 

אתה מוזמן! לסדנא יומית מנצחת :
סדנת מבוא לעולם העסקים , בסדנא נדבר על עולם העסקים מול עולם השכירים על נדל"ן שוק ההון והאינטרנט,ואיך להרוויח מכל אחד מהם

פרטים באתר, הנחה מיוחדת לחברי קליקים:
http://new-generation-agent.com/?page_id=92

הסדנא הקרובה תיערך ב-25.12.09
מתנה לנרשמיםsmile

פרופיל

פורסם: 03 דצמבר 2009 07:23   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

היי עוזי,

הCTR לפי דעתי הוא המרכיב העיקרי בקמפיין.
2.6% אומר שאתה מפספס 97.4 % גולשים על המילת חיפוש.
CTR חזק - מעלה לך מייד את הQS, הבידים יורדים, אתה מקבל הרבה יותר הופעות וגם מקליקים עלייך הרבה יותר - אתה יותר רלוונטי, אתה לא מפספס קונים פונטנצילאים, אתה גובר על המתחרים וצובר היטורייה חזקה בגוגל + אמון.

בקיצור 2.6 % אולי טוב להתחלה אבל בזה זה כנראה נגמר - קשה להגיע מאוד רחוק עם הCTR הזה, וקל מאוד לשפר - מודעות מתחלפות, אדגרופים ספציפיים, מילות שלילה והקמפיין צובר תאוצה אדירה.

אני אישית שואף ל10 % ומעלה(אפילו 30%, 50% ואפילו יותר!!)(אבל %6%-10 עוד איכשהו בסדר)

בהצלחה,
בני

פרופיל

פורסם: 31 דצמבר 2009 20:23   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  5

היי בני ,
אני עם כמעט אותה בעיה, קצת קשה לי להסביר את זה בכתב.
אני אודה לך מאוד אם תוכל ליצרו איתי קשר
רחלי
0525049911

פרופיל