אביב, עם גישה של בת יענה לא תגיע רחוק, מקסימום לאיזה לוע של נמר רעב.
במקום לחפש פתרונות לאכזבות ולבעיות שלך , אתה קובר את הראש בחול וזורק אשמה על אחרים.
במקום לנסות ללמוד, אתה מתלונן, ובמקום ללטש את המציאות הקיימת למשהו טוב יותר אתה בוחר לקבל אותה כעובדה, והרי זאת כבר בעיה שלך. לא הרווחת את הזכות לטעון שאנשים כמו גיל לוקחים כסף מאנשים לתשובות פחחח הצחקת אותי . הבנאדם נכס בחסד עליון. לא רק שהוא לא לוקח שקל מאף בנאדם ומשקיע מזמנו הפרטי (ואם אתה בנאדם משכיל תבין שזמן=כסף במקרה שלו הרבה כסף) הוא גם דואג שתבין ותצליח ליישם , אם יש בנאדם שלא תוכל לומר עליו מילה רעה זה גיל. הבנאדם משקיע מעצמו פעמים רבות יותר ממה שאפשר לבקש. נותן לך תשובות ברמת פירוט ומקצועיות של לא פחות מאף מרצה או מורה בתחום. אני יגיד לך יותר מזה הוא גם עושה את זה בשמחה ובחינם. במקום לנסות וללמוד מאנשים כמוהו וכמו אחרים המוכנים לחלוק את מירב הידע והניסיון שלהם על מנת שמתחילים כמונו יצליחו אתה מעדיף להתלונן ולקטר , וזאת אכן זכותך אבל אל תבוא בהצהרות וטענות חסרות בסיס וטטען טענות שיקריות (זה נקרא הוצאת דיבה)והמצויות לעיל ולא מעט אנשים פה חייבים את ההצלחה שלהם בתחום לאנשים כמו גיל, ואני ממליץ לך מעבר ללשנות את הגישה ללכת ולשאול כמה עולה ייעוץ בתחום מכירות ושוק, אולי אחרי שתראה כמה כסף שווה הזמן של האנשים האלו תתחיל להעריך אנשים כמו גיל שמשקיעים פה בהחלט לא מעט.
וכמו שאופיר חי אמר כאן ובצדק - מורמרים אז תבואו בטענות לעצמכם אבל אם אתם רוצים ללמוד עושה רושם שיש פה מספיק אנשים שישמחו לעזור וללמד. אף אחד לא אמר שהתחום קל נהפוך הוא, נאמר שהוא דורש השקעה ולא מעט זמן ללמידה.
והדרך היחידה ללמוד היא עשיית שגיאות ולמידה מטעויות
ולעיתים לוקח זמן להגיע להצלחות.
בכל מקרה סליחה על החפירה,
ושיהיה לכם המשך שבוע נעים