אלי, קודם כל ברוך הבא ... לגבי הקורסים אני לא יודע אם שמעת אבל למיטב ידיעתי קליקים אמורים לעדכן שינויים במהלך החודש ... ובקרוב גם אמורים לצאת קורסים חדשים מעודכנים יותר . לגבי העובדה שצריך לדרבן אותך ... אני לא מסכים עם זה ... כי הרי אתה באת ונרשמת לקורס משמע הגעת עם מוטיבציה ללמוד (מראש אמרו לך שזה לא הולך להיות קל ...)
ולגבי תמיכה בשביל זה יש את הפורום יש פה אחלה חבר’ה שינסו לעזור לך ... לגבי הטענה שלך שמי שהיה בקורס עצמו יצא יותר מנוסה וחזק ... אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל אני כן יודע כי לא משנה איזה תחום תבחר בחיים , מידת ההצלחה שלך תלויה באופן ישיר בכמות ההשקעה והרצינות שלך , ואם אתה משקיע את כולך ומוכן ללמוד ... אז אין סיבה שלא ילך נכון זה קשה ... מסכים איתך (גם אני מתחיל ואני יודע שזה קשה ...) אבל זה חלק מהעניין ...
תזכור שכדי להגיע לפסגה עליך לטפס קודם על מדרון חלקלק ...
אם יש לך שאלות או בעיות ואתה צריך לעזרה יש פה חבר’ה שפיצים שהם לא פחות מתותחי על
שישמחו לעזור לך ולתמוך בך בכל בעיה שיש לך ...
בתור סוחר מתחיל אני יכול לומר שמכירות ומחקרי שוק זה הבסיס לכן כדאי לך להשקיע וללמוד אותם היטב.
אם אתה מחפש מדריך טוב ורציני ממליץ לך בחום על מדריך הסחורות של גיל לקטוש ... הבנאדם לא פחות מתותח על ישב וכתב מדריך שלם שפשוט משלים את הקורס בקליקים (אני מדבר בתור אחד שקנה וקרא את המדריך) וכמובן שאתה גם יכול בפורום לראות תגובות של אנשים שקנו אותו ... ואם זה לא מספק אותך גם לתומר חן יש מדריכים מעולים שיכולים לעזור לך המון ...
שוב , הכל תלוי בך
הכי חשוב זה להתמיד ולא להתאייש גם כשקשה…
שיהיה לך המון בהצלחה
ומוצ"ש נעים .