שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מקרה מעניין כנסו
פורסם: 15 ינואר 2010 21:14   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  23

כפי שאני מבין לי יש כתובת בפייפאל היא גם רשומה אבל כשאני לוחץ על מכירה וכותב מה אני רוצה למכור זה מה שהוא כותב לי
Please read. Your response is required.

As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence.

To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you’ve completed this process, you’ll be able to sell on any eBay site worldwide.

If you’re already PayPal Verified, you just need to link your verified PayPal account to your eBay account. For instructions, please click the link below for the eBay site you’re registered on.

Australia | Austria| Belgium| Belgium French| Canada| Canada French | France | Germany| Hong Kong| India | Ireland| Italy| Malaysia | Netherlands| New Zealand | Philippines| Poland| Singapore | Spain | Switzerland | Taiwan | United Kingdom| United States| Other

*If you’re registered on Germany, Austria, or Switzerland, you can complete verification through PostIdent or ID Verify instead of PayPal. Please click the link for the site you registered on for instructions.ואני עשיתי הוספת חשבון פייפאל כתבתי שם את החשבון עשיתי אישור וחזרה ךאיביי עכשיו הכתובת באייביי רשומה לי תחת הכותרת
Primary shipping address:ועכשיו שאני מנסה לשים מוצר למכירה הוא כותב לי שוב פעם את מה שכתוב כאן למעלה באנגלית אני לא מבין מה לעשות תעזרו לי בבקשה

פרופיל

פורסם: 16 ינואר 2010 03:20   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  94

אישרת את הפייפאל על ידי הקשת 4 הספרות שמופיעות בתדפיס שקיבלת מחברת האשראי??

פרופיל

פורסם: 16 ינואר 2010 08:36   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank

כן עוד בהתחלה תגיד אתה יודע במיקרה איפה אפשר עכששיו לבדוק את 4 הספרות האלו בפיפאל או ש איפה אני יכול להזין אותם מחדש

פרופיל

פורסם: 16 ינואר 2010 23:06   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank

גם ניסיתי למחוק את הכתובת בפייפאל ולרשום מחדש וזה לא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות

פרופיל

פורסם: 17 ינואר 2010 00:41   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  456

נשמע שאתה לא varified ב paypal/
תנסה לעקוב אחרי:
http://clickim.co.il/forums/viewthread/4701/

חתימה 

SEMMonitor.com - כלי מחקר מתחרים בארץ

יומו של משווק - קידום אתרים ושיווק אינטרנט לסוגיו כולל שיווק שותפים.

קורס חינם “מחזון לרווח ראשון” באתר, ליווי צעד אחד צעד!מתחרים בארץ

פרופיל