שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מה קורה לגבי עידכון הקורסים?
פורסם: 24 ינואר 2010 06:47   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

נרשמתי לפני שנה בתור חייל ובמהלך השירות לא הצלחתי ללמוד דבר גם בגלל תנאי השירות וגם בגלל שההרצאות אינן מעודכנות.
היום שנה אחרי הירשום ואני כבר חייל משחורר שבסופו של דבר רוצה ללמוד ולהשיג את המטרות.
שילמתי הון מבחינת משכורת של חייל סדיר ועדיין אינני זוכה לקבל את התמורה ששלמתי עבורה (5400 ש"ח).

עד מתי?

פרופיל

פורסם: 24 ינואר 2010 15:23   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

אנו כרגע עובדים על התכנית החדשה. התכנית תעלה לאוויר במהלך חודש פברואר.
נודיע בקרוב על ההשקה החגיגית.

פרופיל

פורסם: 27 ינואר 2010 17:08   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

שלום,

בהמשך לתשובתכם איני יכול להבין מדוע מתרחשת סידרת תקלות בהעברת הקורס.

1. למרות שהקורס היה אמור להיות נתמך על ידי מדריכים או מרצים באמצעות הפורום הדבר לא מתקיים.
2. מדוע כל חיפוש או בקשה לעזרה נדחת על ידי תשובות מאוד לא מנומסות על ידי הנהלת קליקים.
3. מדוע מכללת קליקים שהוא גוף מסחרי לכל דבר, הרי אני משלם ממיטב כספי - משכורת צבאית וגם מכרסם חלק מהמענק שיחרור, אינו מקיים את ההבטחה הבסיסית ללמד אותי!
4. מדוע מכללת קליקים דוחה מחודש לחודש את העברת הקורס העדכני אך לא מוותרת לגבות כסף מחשבוני.
5. האם לדעת הנהלת קליקים הייתי הולך ללמוד בכל מוסד אחר כגון מכללה או אוניברסיטה היו אומרים לי - תבוא בעוד שנה, אולי נלמד אותך.

תשובות בבקשה

פרופיל

פורסם: 27 ינואר 2010 19:22   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

אתחיל מהסוף.
5. להבדיל מאוניברסיטה, החומר שאנו מלמדים הוא עדכני. אנו רוצים לעמוד מאחורי מטרות הלימוד שלנו ולכן תמיד נשאף ללמד את החומר החדש ביותר. במקור תוכנן עדכון קטן לכל קורס כפי שאנו עושים מידי פעם (לעיתים ברמה שבועית!). החלטנו בסופו של דבר לרענן את כל הקורסים וטבעי שזה יקח יותר זמן. עוד הבדל הוא שכל מי שרכש את הקורסים בעבר יקבל את החומר העדכני ללא תשלום.

4. חלק מהחומר שמועבר (קורס רשימות דיוור למשל) עדיין עדכני.

לגבי 1-3 תאלץ להיות יותר ספציפי. על איזה שאלה לא קיבלת תשובה?

פרופיל

‹‹ שלום      מקפצה לעסק שלכם! ››