שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

לא להתעסק עם המכס בארץ !!!
פורסם: 02 פברואר 2010 05:34   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  86

יש משפט שאומר חכם לומד מטעויות ופיקח לומד משל אחרים אני יספר לכם את הסיפור שלי ועוד כמה טיפים שלא תצאו חכמים כמוני אלה פיקחים

התחלתי להתעסק מזמן עם פלאפונים חיקוי של אייפון וכל מיני הייתי מצליח דוקא היה לי סוכן של פלאפון שהיה משווק לי קצת ורצתי עם זה כל פעם היתי מזמין אחד ומתגלגל עד שהגיע לקוח שרצה שתי מכשירים והתחיל להסתבח העלילה, שלחו לי מכתב מהמכס שהחבילה שלי מעוקבת במכס בת’’א הגעתי לת’’א נכנסתי למכס והבנתי שאין אפשרות להביא 2 פלאפונים לארץ אלה עם כן הם מאושרים ע’’י משרד התקשורת (יש להם באתר רשימה של פלאפונים שהם מאשרים להזמין וגם זה עד 3 מכשירים) נסעתי למשרד התקשורת לקבל אישור ,אבל אין עם מי לדבר לא נותנים אישור לשחרר 2פלאפונים כאלה רק אחד.

חזרתי למכס לשחרר אחד את השני שלחתי בחזרה לחו’’ל לדרופשיפר שלי
ודרך אגב שקיבלתי את המשלוח רצו שאני ישלם אגרת משלוח(הוא היה EMS) שמונים שקל בערך דמי טיפול בארץ והפקיד אמר לי שעוד 4-3 חודשים זה יכנס גם לקבלת חבילות רגילות זה לצומת לבכם

מסקנה לפני שתזמינו משהו תבדקו טוב כמה מה ואיך שלא תצאו עם קנס של כסף הטלפון עלה לי 320 ולמכס שילמתי 200 שקל בערך לא היה שווה לי

חתימה 

בניית אתרים

פרופיל

פורסם: 04 פברואר 2010 08:04   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

קודם כל , כל הכבוד על הסיפור האישי ובזה אתה עוזר לאחרים לא להכנס לתוך הבוץ !!! ועל כך תיהיה מבורך !!!
אבל מצד שני הרווחת עד אז לא ? אז פה למדת על הטעות שהיא לא מרה כל כך , בגדול את המכשיר השני החזרת ובכך בכלל לא שלמת 200 ש"ח הנוספים.
דבר שני יכול להיות שאם הייתה ממשיך מזמין ומקבל כל פעם אחד אולי לא הייתה נתפס עלי ידי מכס , כלומר ברגע שהזמנת 2 מכשירים היה להם סימן הזהרה לגבי הרווחים שלך ולכן כתבו לך את המכתב שתבוא ותשחרר אותו.
בגדול גם אם לא הרווחת מהםפון האחרון , ומכרת אותו במחיר לא רווחי - עדיין לא הפסדת הרבה , מצד שני איך אתה מייעץ לאנשים לברר במכס על המוצרים כלשהם. זה הרי ברור שבמכס יתנו לך מכס גדול ככה שלא יהיה רווחי , ועכשיו בכלל עם כל הפרסומת הזאת - של לקנות רק מוצרים ישראליים על מנת לייצר עבודה בארץ בכך שאתה לא קונה מוצרים מחו"ל כי בדרך כלל לא כראי לקנות בגלל המכס הגבוהה כמעט על כל המוצרים .
אני רק התחלתי עם אייבי , אין לי עדיין הרבה נסיון אבל בינתיים למדתי שכל עוד אתה מזמין מוצרים קטנים בערך הכספי עד 50 $ומצד שני יותר זולים בארץ אתה כן מרוויח אבל לא בהרבה .אז תודה על ההזהרה אבל נראה לי שרוב המוצרים מחו"ל לא כדאיים ליבוא , אלא אם כל המוצר לא קיים בארץ ואין בררה , חייבים להזמין בכל מחיר

פרופיל

פורסם: 06 פברואר 2010 09:14   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  456

פלאפונים בארץ עולים 1,000 - 3,000 שקל סדר גודל ועם כל המיסים עולה לך פחות מ600 שקל…
עדיין לא יוצאת עסקה טובה?
אני גם חשבתי על העניין אבל לא חיקויים, ההוראות של להביא כמות מסחרית זה מה שהטריד אותי: מעבדת תיקונים מאושרת, טל לתמיכת תפעול ועוד אישורים…

אתה צריך לחשב שהעסקה תהיה כדאית עם מיסים והכל חוקי, אם אתה נמנע מחלק זה בונוס ולא בסיס לעסק לגיטימי (לדעתי).

על כל מקרה תשתמש בזה כדי להשתפר ולא להתייאש!

חתימה 

SEMMonitor.com - כלי מחקר מתחרים בארץ

יומו של משווק - קידום אתרים ושיווק אינטרנט לסוגיו כולל שיווק שותפים.

קורס חינם “מחזון לרווח ראשון” באתר, ליווי צעד אחד צעד!מתחרים בארץ

פרופיל

פורסם: 06 פברואר 2010 16:21   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר וותיק
RankRankRank

אופיר אני מסכים איתם , פלפאון במחיר 520 ש"ח זה לא רע בכלל ,השאלה איזה פלפאון ? איזה דגם ? אל תשכח שאדם רוצה להרוויח ולחיות מזה ! אז פה עמלה לאיש מכירות ועוד הדלק ואולי פרסום , ומה בסוף נשאר לך ?  דבר אחד לא הבנתי , מה זה האגרה הזאת ?
“ אגרת משלוח(הוא היה EMS) שמונים שקל בערך דמי טיפול בארץ והפקיד אמר לי שעוד 4-3 חודשים זה יכנס גם לקבלת חבילות רגילות זה לצומת לבכם “
כלומר שעוד מעט חייבים לשלם על כל מוצר קטן עוד אגרת משלוח ? מה אפילו למוצרים קטנים כמו סוללות או מטענים לדוגמא ?

פרופיל

פורסם: 06 פברואר 2010 16:58   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  456

אין בעיה בוריס, אני פשוט חצי מבין על מה הוא מדבר, חיקוי של iphone יש לו touch screen, פאלאפונים כלאה לא נמכרים בזול פה…
הקטע הוא שבמכירת יחידה אחת כל פעם איש המכירות פה קצת מיותר נשמע.
ברור לי שיש הוצאות ואני לא יודע אותן ובטח שלא את שווי הזמן שלו והרווח שהוא רוצה…

הומלץ לא לשלוח EMS בכלליות… תגיד הקודמים גם היו EMS או רשום רגיל?
אני יודע שיש סיכוי של איזה 90% שבEMS ו Carriers (100%?) שהחבילה תתקע במכס בניגוד לדואר רשום. 

חתימה 

SEMMonitor.com - כלי מחקר מתחרים בארץ

יומו של משווק - קידום אתרים ושיווק אינטרנט לסוגיו כולל שיווק שותפים.

קורס חינם “מחזון לרווח ראשון” באתר, ליווי צעד אחד צעד!מתחרים בארץ

פרופיל

פורסם: 07 פברואר 2010 00:34   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  86

לא היה לי איש מכירות ששכרתי את שרותיו
הבן אדם עובד בפלאפון ושהוא היה מגיע לבית של לקוח שאומר לו לא מטעים לסגור עסקה אז הוא היה מציע לו פלאפון משלי מבין?

ובקשר לעלות הפקיד ה81 שח זה היה עבור תיפול המשלוח בארץ עוד דרך של המדינה לחלוב כסף

חתימה 

בניית אתרים

פרופיל

פורסם: 14 פברואר 2010 05:30   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר וותיק
RankRankRank

כן אה ? עוד דרך לחלוב כסף !!! אז בקיצור מכל הסיפור הזה אני מבין שאם אני מזמין משהו שהעלות שלו מעל 50 $ יש הרבה סיכוי שמכס ישלחו לי מכתב לבוא ולשחרר את המוצר ולשלם מכס ועוד דמי טיפול ? מעניין איך לא תפסו אותך עד אז - כשקנית כל פעם אחד אחד , נדמה לי שאם הייתה ממשיך להזמין כל פעם אחד אחד לא היו שמים לב עליך , מצד שני הרי אתה מרוויח רק בגלל שאתה לא משלם מכס ומע"מ בגלל זה יוצא לך הפלפאון הזה זול יחסית לארץ ולכן כדאי למכור אותו , ככה אני חושב !!!
כי אם אתה מחבר את המכס +מע"מ + דמי טיפול+ דלק ולכ השאר , נדמה לי שאין טעם להתעסק עם זה .

פרופיל

פורסם: 14 פברואר 2010 06:45   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  50

מנסיוני כל מה שהזמנתי ב EMS עצר לעיכוב במכס גם אם זה רק לבדיקה (שאתה דואג מראש לעבור)
עדיין יש דמי טיפול 30-120 שקל, חולבים אותך על כלום בעצם.
הפסקתי לעבוד עם EMS בקבלת סחורה בגלל זה עדיף להשקיע עוד 20-30$ ולקבל שילוח אמיתי ומהיר בהרבה.

פרופיל

פורסם: 14 פברואר 2010 07:57   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר וותיק
RankRankRank

רגע עופר , אז מה זה EMS לאזאזל ? זה משלוח רגיל או דחוף( רשום עם המספר המעקב ) ? לא כל כך הבנתי , מה עדיף ?
לסיכום , רציתי להבין מהעדיף ? עם איזה סוג של משלוח עדיף לעבוד על מנת שהמכס יתערב בעבודה ויחלוב אותנו ? מי שהוא יודע ??????

פרופיל

פורסם: 14 פברואר 2010 08:28   [ התעלם ]   [ # 9 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  50

Express Mail Service - EMS
זה שירות דואר מהיר לא שירות שליחים.
אמנם הם נותנים מספר מעקב אבל לוקח להם הרבה יותר זמן משירות שליחים.
כעיקרון שירותי שילוח שנותנים התחייבות לגבי זמן פחות מתערבים ברגע שהערך המוצהר של החבילה
פחות מ 50$ והנמען הוא לקוח פרטי, יש גם כל מיני קומבינות במידה ויש לך חברה/עוסק מורשה.

כל חבילה שתסומן באופן הבא בד"כ לא תיבדק ע"י המכס:
Used
Broken
Electronic Component
For Self Use
Refurbished

בנוסף אם יש לך חברה או עוסק מורשה אתה יכול לקבל חבילות שמסומנות גם כ-
Sample Not For Commercial Use

הסימון Gift שרוב הספקים משתמשים בו כבר לא תופס בארץ.
מומלץ לבדוק את אתר המכס בעיון, אפשר גם להרים טלפון ולהתייעץ איתם הם עוזרים כל עוד אתה לא ישיר מדי smile.

בהצלחה לכולם
אם למישהו יש עוד משהו להוסיף אני אשמח!

פרופיל

פורסם: 02 מרץ 2010 09:11   [ התעלם ]   [ # 10 ]
חבר וותיק
RankRankRank

אז בעצם חייבים להזמין בדואר רגיל ולא מהיר ( EMS ) ?  - זה דבר אחד !!
דבר שני - לרשום את כל הפרטים על הקופסה :
Used
Broken
Electronic Component
For Self Use
Refurbished
דבר שלישי - לא כל כך מובן ? : “ מומלץ לבדוק את אתר המכס בעיון, אפשר גם להרים טלפון ולהתייעץ איתם הם עוזרים כל עוד אתה לא ישיר מדי . “
מה הכוונה כל עוד אתה לא ישיר מדי ? מה תגיד להם ? כן פלפון IPHONE אבל לא תדייק איזה GB 8,18,32 ??? רק באופן כללי ? מצד שני הרי אחר כך אפשר ליפול בגלל האי דיוקים האלה .
לדוגמא עדשה למצלמה של NICON שעולה לפחות 700 $ אז בטח יעצרו אותה במכס וידרשו לשלם את המכס וגם מע"מ . ניסיתי להכנס לאתר של מכס ולא ברור שם כמעט כלום , סתם טבלה ולא הכל יש שם

פרופיל