שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

רציתי לשתף.. קליקים ראשונים באתר !!
פורסם: 21 פברואר 2010 17:12   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  69

טוב זה ישמע לכם אולי קצת מגוכח.. אבל אלה 1.4$ ששימחו מעל למשוער.

הקמתי 3 אתרים מקבילים, שעוסקים בתחום המשכנתאות האמריקאי (לא מבין בזה ממש..) אבל מסתדר פחות או יותר. 2 מתוכם בחתימה.

באתר עוד אין ממש מבקרים.. מרגע שחיברתי את גוגל אנליטיקס לפני שבוע, נכנסו 2-4 אנשים ביום.. (8 עד היום סה"כ) כמו שדור אמר - יש לי חנות אך ללא לקוחות.

מתוך מאמרים שקראתי ברשת, קידום אתר להכנסות לוקח בין 6 חודשים לשנה. ואולי בגלל זה הציפיות שלי בריצפה.
או בגלל שחצי ממי שכאן בפורומים אומר שאין לו אפילו 5$ בחודש..

נרשמתי לאט לאט, מאד סיזיפי, לכ20 אתרי מאמרים. ובכל אחד שמתי מאמר אחד. את כל הלינקים אני מכוון כרגע לאתר אחד בלבד (השני כאן בחתימה)

למה אני מאושר ?
כי למרות שאין בכלל תנועה, גוגל בכלל לא קרא את כל הלינקים שנוצרו בסופ"ש, האתר שלי בטח ממוקם כרגע בעמוד 100 בגוגל (אם בכלל..)
כבר נוצרו 2 לחיצות ! ששוות 1.4$ grin
מצורף הדוח של אדסנס - לתלות למזכרת.

מבחינתי השמיים הם הגבול.

תמונות מצורפות
FIRST CLICKS.JPG
פרופיל

פורסם: 22 פברואר 2010 04:53   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  5

מזל טוב דקל! תמשיך להשקיע ותראה תוצאות.

לגבי עיצוב האתרים שלך- אני אישית הייתי ממליץ לא “לדחוס” את החלק העליון של העמוד במודעות, ככה הרי ברור שהאתר שלך מיועד לפרסומות ולא כדי לעזור, וזה מבריח. הייתי מנחש שה- bounce rate שלך גבוה. אפשר לשים שם פרסומות, אבל שלפחות יראו את הטקסט במבט ראשון. זו דעתי.

עניין נוסף- מאד חשוב, בשביל קידום האתר שלך- לקשר בין המאמרים עצמם שפירסמת, ולא רק מהם אל האתר שלך. זה מאד מחזק את הכח שלהם ואת איכות הקישורים לאתר שלך. תחשוב על זה כשרשרת חוליות, כגוף אחד- ככל שיש בו יותר חלקים הקשורים אחד לשני, הוא יותר חזק. ואז המרכז שלו הרבה יותר חזק.

חתימה 

צלצולים להורדה לפלאפון

פרופיל

פורסם: 22 פברואר 2010 06:51   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  69

תודה על הפידבק (והעידוד)
לגבי העיצוב, התלבטתי רבות, נסיתי לכוון ליעילות הפרסום, שהעין לא “תדלג” על הפרסומות.
(לכן את התמונה הורדתי למרכז העמוד, כי היא מושכת מידי את העין כשהיא מתחת לכותרת ולפרסום..)
בחלק מהמקרים מיקמתי את המודעות אחרי פיסקה אחת, כדי שהעין תתחיל לקרא טקסטים, ובחלק מיקמתי את זה ישר מתחת לכותרת.
חלק נכבד מאד מאתרי המאמרים, וגם אתרי תוכן רציניים יותר ממקם את המודעות מתחת לכותרת העיקרית למאמר, אז נקטתי בשיטת Me Too

לגבי הרעיון שלך לחבר לינקים בין המאמרים לעצמם, אני חייב לומר שזה אכן גאוני (!) אהבתי מאד את הרעיון, ומכיוון שאני בתחילת הדרך, אוכל לחבר עוד לינקים רבים בקלות במאמרים חדשים לתוכן מאמרים אחר, וכך להעלות את ערכם, וגם את ערך הלינקים שמגיע בסוף לאתר.

אם יש לך עוד רעיונות כאלה בשרוול, אני אשמח לאתגר.

פרופיל

פורסם: 22 פברואר 2010 07:07   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  5

היי

לגבי המודעות מתחת לכותרת הראשית- אין לי התנגדות. רק הערתי על העניין שזה תופס את כל העמוד, וזה רושם ראשוני לא טוב לאתר. יש לצמצם אותם, כדי שזה יהיה עם טאקט.

עוד משהו- אני דובר אנגלית ולא כ"כ הבנתי מה “No money down home loans” אומר. כלומר, תחבירית משהו שם לא מסתדר.

לגבי עצות לקידום- יש המון, אני ממליץ לך להכנס לאתר ממש שווה שגיליתי רק לאחרונה-http://www.askpavel.co.il.  תחרוש עליו טוב-טוב, זה שווה זהב.

חתימה 

צלצולים להורדה לפלאפון

פרופיל

פורסם: 22 פברואר 2010 20:41   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  318

מזל טוב דקל!

אני יכול להבין אותך,
לפני שבועיים עשיתי מכירה ראשונה של 12$ ושלחתי סמס לכל מי שאני מכיר על כדור הארץ smile

אין כמו הדולר הראשון און ליין.

בהצלחה!

פרופיל

פורסם: 22 פברואר 2010 23:29   [ התעלם ]   [ # 5 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

כל הכבוד! המשיכו לעדכן.

פרופיל

פורסם: 25 פברואר 2010 07:34   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  219

ה - CTR שלך נמוך מאוד

תמונות מצורפות
adsense.jpg
 חתימה 

בלוג בניית אתרים, קידום אתרים והכל מסביב.

קורס בניית אתרים

קורס קידום אתרים

תרגום תבניות וורדפרס

הקמת אתרי אינטרנט

פרופיל

פורסם: 27 פברואר 2010 04:41   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  186

הי יוסי..
מה נחשב CTR נורמלי?
כמה CTR אתה מקבל על אתרי אדסנס?

חתימה 

מגנטים לאירועים
לימוד קלידים , גיטרה , תופים , דרבוקה , פסנתר אונליין חינם
לימוד פוטושופ וצילום אונליין חינם

פרופיל

פורסם: 27 פברואר 2010 06:37   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  219

אחוז הקלקות לאומת הופעות.

כמה שיותר, יותר טוב…
יש לי מספר אתרים. חלקם מיועדים לאדסנס חלקם למטרה אחרת. אבל בכל מקרה ה-CTR הגבוהה ביותר אצלי הוא 15.86% לחודש פברואר.

המטרה שלך להפוך כל הופעה של הדף לקליק. תיהיה יצירתי ותחשוב איך אתה עושה את זה.
יש דרכים smile

אם יש לך מספר אתרים, פתח ערוצי מעקב לכל אחד ולכל מקום שאתה ממקם את המודעתך. ככה תוכל לשפר ולדעת איזה מיהם עובדים ואיזה מהם לא. ולפי זה לשפר את האתר שלך עד לתוצאה המקסימלית שאתר אדסנס יכול להגיע.

חתימה 

בלוג בניית אתרים, קידום אתרים והכל מסביב.

קורס בניית אתרים

קורס קידום אתרים

תרגום תבניות וורדפרס

הקמת אתרי אינטרנט

פרופיל