שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

2 מתוך 2
2
הצליו! הקורס גרם לחסימה של חשבון האדוורדס שלי! מה עושים?
פורסם: 01 מרץ 2010 01:25   [ התעלם ]   [ # 16 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

תודה על העדכון. בהצלחה בהמשך. דרך אגב, האתר שקידמת הפר לדעתי את תנאי השימוש בקליקבנק.

פרופיל

פורסם: 04 מרץ 2010 12:15   [ התעלם ]   [ # 17 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  13

אין בעיה ותודה.
צר לי שלא התייחסתם בכלל על הבעת ההתנצלות הדרושה ומסתבר שלא רק ממני,
עם הכתיבה בפורום הזה הגיעו אליי תלמידים רבים בפניה אישית, עם בעיה זהה או דומה ותלונה על חוסר התייחסות מצד המכללה ורצון לגיב מצידם.
יש הרבה תלמידים שממורמרים מהקורס הישן כי נסגר להם חשבון האדוורדס…
ומהפניות אליי הבנתי שלרבים זה גם קרה באותו שלב- השיעור השלישי.
מה שגם קטע גם את לימודיהם. והם לא קיבלו שום מענה.
וזה כבר מעבר למקרה שלי, אני רק כותב שתדעו שהם קיימים, כי הם פנו אלי ואני מבין מה עובר עליהם.
אני מקווה שיום אחד תתחילו לחשוב על שימור הלקוחות האלו(בהרבה מקרים זה אפילו לא צורך מימון, רק יושרה מקובלת שעליה בונים מחדש אמון).

אגב- האתר שקידמתי Easy Video Player הוא מתוך קליקבנק (עד היום):

בקטגוריה:E-business & E-marketing
(אגב הקורסים שלכם גם נכללים בקטגוריה זאת, ולכן בחרתי את הקטגוריה- חשבתי שזה רעיון טוב לקידום!)

העתק נתונים מקליקבנק:

Easy Video Player - The #1 Video Marketing Software Product.
The #1 Video Marketing Software.. Build Lists & Skyrocket Sales! Embed Opt In Forms & Buy Buttons Into Videos!! As Used By The Guru’s! Converts Up To 7%+ Up To $120+ Per Sale! Recurring Commissions For Life! Pro Written Sales Copy, 2 High Converting OTOs!Commission50%

Stats: $/sale: $42.02 | Future $: $14.89 | Total $/sale: $49.99 | %/sale: 50.0% | %/refd: 90.0% | Grav: 104.46 | Cat: E-business & E-marketing : Video Marketing

המוצר נבחר בעקבות השיעור השלישי, ולפי הנתונים שניתנו בשיעור והמוצר בעל נתונים בולטים לחיוב. וריסרצ’ שלי הראה שהמוצר גם עובד בפועל ואפילו חשבתי לרכושו- ולכן לקדמו. לא העלתי על דעתי שבכלל יכולה להווצר בעיה שכזאת ממוצר מקליקבנק. וגיליתי בדרך הקשה.

מקווה שכולנו למדנו מהשיעור הזה לקח. אני בהחלט הסקתי הרבה מהנסיון הזה.

פרופיל

2 מתוך 2
2