שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בסוגיית קידום המוצר לדף הראשון בתוצאות החיפ
פורסם: 15 אפריל 2010 19:51   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  4

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בסוגיית קידום המוצר לדף הראשון בתוצאות החיפוש ב ebay .

אני מנסה כבר תקופה ארוכה להבין מה יגרום למוצרים שלי להופיע בעמוד הראשון של תוצאות החיפוש כמובן לפי שאילתה קבועה.

הבנתי שעם השינוי של הbest match הפקטורים שמשפיעים הם: מילות מפתח
ונתוני ה dsr שלי.

אך עדיין למרות שאני מנסה להתאים את המוצרים שלי אני פשוט לא מצליח

האם מישהו יכול לתת לי כיוון מה יכול לעזור לי?

פרופיל

פורסם: 15 אפריל 2010 21:21   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

בauction רוב הקונים מסדרים את תוצאות החיפוש לפי זמן. כלומר אתה תגיע לראש הרשימה לקראת סוף זמן המכירה. כמה זמן תלוי כמובן בכמות המתחרים.
הbest match נותן עדיפות גם לfree shipping.

פרופיל

פורסם: 15 אפריל 2010 21:24   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  359

תן לי להיות יהודי ולענות לך בשאלה:
1. למה מי אתה בכלל? TITANIUM TOP RATED SELLER עם 30,000 פידבקים או מוכר מתחיל עם 25 פידבקים ו-700$ מכירות בחודש?
2. בדקת בכלל בצורה מעמיקה איך עשוי להיות מורכב האלגוריתם של BEST MATCH? (רמז-יש כאלה שיודעים פחות או יותר אבל זה בד"כ רק התותחים באיביי).
3. למה אתה לא מחפש נישה של חיפוש? למה אתה דווקא ננעל על BEST MATCH. יש קונים באיביי שממיינים את תוצאות החיפוש לפי LOW PRICE+SHIPPING, ניסית להשתחל שם?
4. האם אתה חושב שאתה לא מופיע בדף הראשון כי ניסית לחפש בזמן נתון? כי אם זה היה 100% קריטי (זה חשוב מאוד אבל לא 100% קריטי) היו לך אפס צפיות בליסטים (וכנראה זה לא ככה).

אני מצטער אם לא נתתי לך ממש את הפתרון, אבל אם אתה קצת עם ראש על הכתפיים תגיע לתשובות לבד (או שתשכור מישהו שיגיד לך).

חתימה 

שרון הוד, סוכן ביטוח פנסיוני

פרופיל

פורסם: 18 אפריל 2010 21:39   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי נדב,
מצורף לינק למאמר שפרסמתי לא מזמן:
כיצד ניתן להשפיע על מיקום בתוצאות החיפוש בהתאם לאלגוריתם Best Match .

אני בטוח שתוכל להפיק מהמאמר את המיטב…
http://www.articles.co.il/article/66451

בהצלחה… וקדימה לעמוד הראשון! smile

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 18 אפריל 2010 22:21   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  359

ישר כח על המאמר גיל, לא רק שהוא חושף רבדים חשובים מהסוד של BEST MATCH אלא גם סוף סוף חושף את התמונה שלך בלי משקפיים, שזה היה מסקרן לא פחות.

חתימה 

שרון הוד, סוכן ביטוח פנסיוני

פרופיל

פורסם: 19 אפריל 2010 06:19   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  66

שרון, לא יכולת לומר זאת בצורה מדויקת יותר!!!
אני חייב לציין שגיל לקטוש עם משקפיים זה ממש לא גיל בלי!!!
cool smile

דרך אגב גיל,
תודה שוב על המידע המרתק שממש לא התייחסתי אליו ואף לא חשבתי עליו עד עכשיו.

בהחלט אשים לב לזה מהיום, בזכותך ובזכות כותב השאלה שהציף את החכה.
תודה.
רון

פרופיל

פורסם: 19 אפריל 2010 16:27   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  66

הי שרון,
אתה יכול להסביר שוב למה התכוונת שכתבת את זה:

“למה אתה לא מחפש נישה של חיפוש? למה אתה דווקא ננעל על BEST MATCH. יש קונים באיביי שממיינים את תוצאות החיפוש לפי LOW PRICE+SHIPPING, ניסית להשתחל שם?”

בנוסף לגבי מה שגיל אומר: אולי לדוגמה, אם אני מוכר פלאפון של סמסונג, עם מטען, לפי מה שגיל אומר אולי כדאי לי לרשום כותרת אחרת מאשר את שם הסוג+דגם+מה כוללת החבילה?

בנוסף, יש המלצות באיביי לגבי קידום המוצר בצורת :
subtitle ,bold וכו’.האם זה רק נסיון של איביי לקחת מאיתנו יותר כסף או האם זה באמת יקדם אותנו?

שוב תודה.

רון.

פרופיל

פורסם: 19 אפריל 2010 18:23   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  4

תודה רבה סילויו שרון וגיל
עזרתם לי מאוד.

כל הכבוד גיל המאמר מרשים מאוד וענייני.

פרופיל

פורסם: 19 אפריל 2010 20:53   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי שרון, נדב ורון.
קודם כל תודה על המחמאות לגביי המאמר (ובקשר למשקפיים - עדיף או לא? עדיין לא הבנתי) smile

רון, בקשר לשאלתך:
בגדול, אם יורשה לי לענות במקום שרון על פי הבנתי, הוא התכוון לכך שלא צריך להנעל על BEST MATCH ובסופו של דבר אם אתה מציע מוצר אטרקטיבי (מחיר טוב, מחיר משלוח טוב/חינם, מוצר איכותי וכו’ וכו’wink הדבר יותר משפיע על רכישה מאשר “העדפות Best Match”. שרון צודק ב- 100%…

לגביי “מה שגיל אומר” smile - אכן על פי האלגוריתם Best Match, המילה מטען, למשל , יכולה לפגוע בניקוד של הכותרת שלך, אך יש לזכור תמיד שצריך להיות תואמים לPolicy של איביי, זאת אומרת שאם הינך מוכר מטען ברמה עקרונית אתה “מוכרח” לכתוב מטען בכותרת, כיוון שזה המוצר שאתה מוכר, למרות שמבחינת BEST MATCH אתה מקבל ניקוד שלילי על המילה.

העניין העקרוני הוא להחסיר מילים שלא מחייבות מציאות בכותרת ויכולות “לפגוע” בניקוד.
למשל אם אתה מוכר מטען לבן, אתה לא חייב לכתוב בכותרת את המילה White שהיא בעלת ניקוד שלילי - למרות שהמטען הוא לבן, וכן להוסיף מילה בעלת ניקוד חיובי כגון NIB במידה והמטען חדש בקופסה כמובן (הדוגמה היפוטית לחלוטין!).

אכן יש עניין כלשהו ב"שדרוגים" שאתה מוסיף לעמוד המכירה בהקשר לקידום המוצר אבל!!!
לא צריך לקחת את זה כמובן מאליו ולהתחיל להשתגע - ההמלצה שלי היא שאם לא מדובר על מוצר להיט שנמכר ב Quantity גבוה מאוד בפרק זמן ארוך יחסית וכולל רווח “איכותי” אין צורך לבצע “שדרוג”.

מקווה שהצלחתי לענות על הכל,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל