טוב סופית, שלחתי מכתב מאוד חריף ל-iContact שאפשר למדוד את זמן קבלת האימיילים שלהם באמצעות לוח שנה.
יש לי הרגשה שאת הלקוחות הגדולים הם שמים ראשון בתור של שליחת אימיילים ואת הקטנים (יש לי חשבון של 1,000 אימיילים) שמים אחרונים בתור.
אני עובר ל-Get Response, תגובה מהירה וגם ככה אני צריך לעשות קמפיינים בשפות נוספות.
חברים, עשיתי מנוי גם ל-AWeber, יש להם מבצע חודש ראשון בדולר. ממש אחלה מערכת (אבל כנראה אתם יודעים את זה כבר). בקלות הצלחתי להקים את כל מה שאני צריך, הכל עובד יפה, המייל הרשמה מתקבל מהר, הלקוח נשלח מייד לאחר ההרשמה לעמוד הוראות לפני עמוד המכירה.
רק חבל שהם לא עובדים בעוד שפות, זה מאלץ אותי לעבוד גם עם Get Response. נו שיהיה
תודה רבה על הפידבק והמחמאות (לאדם ואופיר), עכשיו רק נשאר לראות איך זה יעבוד בשטח.
אפרופו בנאדם על הכיפאק, שמתי לב שהרבה שמצטרפים לעסקי השיווק והמסחר באינטרנט נתקלים למעשה בחומות גבוהות. הם חסרי ניסיון, ראייה עסקית נכונה, כל דבר שהם רוצים לעשות הם מגלים שאחרים כבר “טחנו” את זה. כל דבר שהם מקבלים בחינם מכל מיני “גורואים” בסופו של דבר לא שווה הרבה כי המטרה היא להוביל אותם לרכוש איזה מוצר שיאמר לך איך באמת לעשות כסף. והכי חשוב, הנטוורקינג שלהם שואף לאפס.
אז קיבלתי החלטה ואני עובד עכשיו על בלוג אישי שבו אני הולך לתת מהניסיון שלי בעסקי השיווק באינטרנט והמסחר האלקטרוני. אין לי שום כוונה להפוך את הבלוג לעסק, למכור שם משהו (אפילו לא מודעות אדסנס), פשוט להפוך את הבלוג למקום טוב להורדת החסמים בדרך להצלחה.
הגירסה הראשונית כבר קיימת, אולי תתנו איזו חוות דעת לפני שאני מתחיל לרוץ: http://bit.ly/aQVEhI
נראה לי רעיון מעולה
בלי קשר אני חושב שאתה יכול לתרום המון מהניסיון שלך וכמו שאתה בטח יודע, כשאתה נותן ערך לאנשים מהר מאוד הערך יחזור חזרה אליך.
הבלוג שלך נראה טוב מאוד!
אדם היקר, תודה על הטיפ, החלפתי את המיקום של ה-OPT IN עם המיקום של “על עצמי”.
אני לא חושב שצריך פה שוחד, אני לא מחפש לידים, פשוט יש לי דברים שאני לא יכול לשים בבלוג באופן ציבורי. גם קשה לי לתקשר עם מי שרוצה לעבוד ביחד דרך פוסטים.
הבלוג של ג’ייסון נראה ממש רציני ומקצועי, תודה על הלינק.