שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

תנועה זולה אך לא ממירה, מיקום קוד המרות, דפי סמכות ואחזוי double opt in נמוכים
פורסם: 25 אפריל 2010 02:44   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  318

היי אופיר

יש לי כמה שאלות ברשותך:

א - איך עברה השבת? מקווה שטוב smile

ב - אני משיג הרבה קליקים מרשת התוכן במחיר של סנט לקליק. הבעיה היא שזאת תנועה לא ממירה בכלל. השאלה היא האם שווה לשלם על תנועה לא ממירה בשביל להעלות את כמו הגולשים באתר. כלומר האם גוגל מתחשב בזה.

מבחנית SEO עד כמה שאני יודע זה כן פונקציה. מה מבחינת adwords?

ג - לגבי קוד המרה. בשיעור אמרת שאתם (קליקים) שמתם את קוד ההמרה בעמוד התודה של רשימת הדיוור. למה לא לשים את הקוד בעמוד שאליו מגיע הגולש אחרי שהוא אישר את הכתובת שלו? כלומר שהוא כבר ברשימה ולא רק עשה את הopt in הראשון.

ד - אתה יכול לבדוק ככה בכללי את עמודי הסמכות באתר שלי של הביליארד לראות אם הם בסדר?

ה - אני תקוע על QS 7 כמעט בכל המלות מפתח שלי. מה יכולה להיות הסיבה? אני מניח שזה CTR. אתה יכול לחשוב על עוד משהו? סה"כ הקוד שלי נקי, יש לי עמודי סמכות ואיזה 10 מאמרים מקוריים.

ו -בימים האחרונים אני מקבל 30-35 אנשים שעושים opt in ראשון, אבל מתוכם יש איזה 5 שמזינים כתובת מייל סתמית, והשאר לא מאשרים את המייל.

יש לך רעיונות איך לשפר את זה?

חבל לי לבזבז כל כך הרבה נמענים :(

תודה מראש!

אדם

ושבוע טוב שיהיה smile

פרופיל

פורסם: 25 אפריל 2010 03:02   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

א- ככה ככה

ב- לא. אבל תבדוק, כי ברשת התוכן אחוזי ההמרה הם משמעותית יותר נמוכים אבל יכול להיות שזה עדיין מתשלם לך.

ג- אין שום בעייה לעשות את זה גם ככה, יכול להיות שזה בכלל טעות שלי (אני לא באמת התעסקתי עם הבנייה של האתר אז אני לא סגור איפה קוד ההמרה).

ד- נראים סבבה לגמרי, חוץ מהבלוג שלך שנראה קצת לא קשור לאתר המקורי ושלא ממש ערכת את הכותרות שלו לעומק.

ה- די בוודאות ה CTR. אם הוא לא 5% ומעלה לא תעלה מעל 7 להערכתי.

ו - תוסיף כיתוב בSQUEEZE PAGE שהמתנה תישלח למייל אשר תכניסו למטה וככה אנשים יבינו שהם לא יכולים להגיע לדף הרלוונטי אם הם לא יכניסו מייל אמיתי, אולי זה יעזור. בנוסף אתה תמיד יכול לעבוד בשיטה של סינגל אופט-אין, אבל שוב פעם - אתה מסתכן בכך שאתה לא עובד לפי החוקים.

יופי של עבודה!
אופיר

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 25 אפריל 2010 16:26   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  318

לגבי הבלוג,
למה אתה מתכוון שלו ערכתי את הכותרות שלו לעומק?

יש לך כיוון לאיך לשפר, או דוגמא לבלוג טוב שקשור לעמוד נחיתה?

רק שיהיה ברור, המטרה של הבלוג היא אך ורק לעבות את האתר. המאמרים בו 100% מקוריים

שוב תודה - תענוג לקבל ממך שירות בנאדם smile

פרופיל

פורסם: 25 אפריל 2010 19:18   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

כותרות לא טובות:
הכותרת של הבלוג היא FRESH NEWS THEMES _ ANOTHER PREMIUM NEWS WORDPRESS TEMPLATE - זה לא קשור לסנוקר בשיט.
מעבר לזה הפוסט השני שלך נקרא “NOTHING HERE” - ויש בו מלל סתמי של הורדת משקל.

תסתכל על האתר שלך כאילו לא הכרת אותו מעולם. תנסה לחשוב במה היה מתמקד מישהו שלא בנה את כל האתר כמוך, ובקטע הזה, כמו שעשית תמיד טוב להביא את זה למישהו חיצוני שיגיד לך מה ההתרשמות הראשונית שלו.

הההתרשמות שלי היא שהבלוג לא קשור לאתר המקורי בגלל הדברים האלה והעיצוב שלו שהוא שונה משל דף הנחיתה.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל