הקמתי 3 אתרים (בחתימה) לפני כשלושה חודשים,
הכנתי 2-3 מאמרים שפורסמו ב20-25 אתרי מאמרים. השארתי תגובות עם לינק בעשרות בלוגים, של DOFOLLOW והקמתי 2 בלוגים (כולל סקיו-דו)
לפי יאהו יש לאתר הראשון בחתימה 240 לינקים נכנסים.
גוגל אינדקס/קרא 12 עמודים מתוך האתר.
אך האתר עצמו נמצא בעמוד 20 (!!) בגוגל.. תוצאה מס’ 200 לביטוי המפורש no money down home loans
אודה לתשובות למי שבעל נסיון:
1. מרגע שאתר קיים, תוך כמה זמן גוגל מתחיל לשדרג את האתר להעלות אותו בתוצאות ?
2. כמה חודשים דוחפים אתר עד שמתחילים לעבור לאתר הבא ?
שמעתי מכמה משתתפים כאן שלא כל אתר יוצא להיט, ועוברים הלאה..
אך מתי, כמה עוד לדחוף ולקדם לפני שעוברים לאתר הבא ?
3. איזה עוד פעולות אתם ממליצים לקדם את האתר מהנסיון שלכם.
תודה מראש לעונים.
היי דקל,
נו, יש תוצאות?
אני העליתי את האתר שלי לאוויר לפני כשבוע וגוגל בקושי סופר אותי ממטר (למרות שבניתי אותו צעד אחר צעד בדיוק לפי ההוראות של דור),
חשבתי לתומי שאם עוקבים אחר ההוראות, סביר להניח שאהיה בעשרת העמודים הראשונים…
בכל מקרה יש לי שאלה: כתבת שהכנת 2-3 מאמרים שאותם פרסמת בכ-25 אתרי מאמרים (אגב, תוכל להעלות את הרשימה? לא מצאתי כ"כ הרבה)… האם אין צורך להעלות מאמר שונה לכל אתר?
הי אילן,
ראשית, יש לך אתר מקסים על פרעושים, אני מאמין שהוא יביא לך הרבה קליקים, הוא נעים בעין, מסודר מאד מושך לקריאה ולחיצה על מודעות.
(אגב, משהוא שאני התחלתי לעשות זה להוציא את הסרטים.. הסיכוי שילחצו עליהם לראות סרט גדול.. וזה לדעתי, יבוא על חשבון לחיצות)
כרגע האתרים שלי מדשדשים במקום..
אני אופטימי וממשיך להשקיע, בקידום, אבל לא נראה איזה שיפור משמעותי.
מהמקום בעמוד הראשון גוגל העביר אותי תוך שבוע לעמוד 3-6 ושם האתר נשאר.
כל כמה ימים, יש קליק ששווה כחצי דולר עד דולר וחצי,
ככה שהאתרים עושים כרגע 15$ בחודש.. שזה מאד מאכזב..
מצד שני זה קורה ללא מבקרים כמעט :-( יש כ 2-4 מבקרים ביום.. וכמו שדור אומר, זה בעצם חנות בלי קונים.
אז אני מניח שאם האתר בסוף כן יזכה לתנועה, הקופה כן תצלצל.
אני מצרף כאן לינק לאתר שמרכז בתוכו 1000 אתרי מאמרים !
http://www.freearticlesubmission.org/directories.php
אני כותב כל פעם מאמר אחד - ואותו מפיץ לכל האתרים, ממש לא אכפת לי שיקבלו תוכן לא מקורי.. אני מעוניין בעיקר בלינקים שמצורפים בתיבת הקרדיטים.
אני כותב מאמרים גם בhubpages וסקיו-דו ששמתי לב שהם מקבלים דרוג גבוה מגוגל.
אגב אני משתדל לא לתת למאמרים שלי כותרת עם ביטוי דומה לביטויים שאני מקדם.. כיוון ששמתי לב שכאשר הם עולים באתרים ‘חזקים’ המאמר מופיע לעיתים לפני האתר שלי - על אותו ביטוי..
תודה על ההתעניינות,
הקמתי עוד אתר נוסף
dangers of laser hair removal
אני משתמש בו בתבנית וורדפרס, שמיועדת במיוחד לאדסנס, ומאפשרת גמישות רבה במיקומים, וגם אפשרויות קידום עדיפות. אשמח לשמוע תגובות.
תודה דקל!
זה באמת מאכזב משום שקיוויתי שאם עוברים על ההנחיות במדויק, זוכים למיקום טוב בגוגל עם עלייתו לאוויר.
בכל מקרה,
נכנסתי לאתר החדש שלך אודות הסיכונים שבשימוש בלייזר והוא נראה מרשים ומקצועי. יחד עם זאת, אני חושב שיש כאן בעיה קטנה שכן סביר להניח שמודעות אדסנס יעסקו בעיקר במכוני לייזר והזסרת שיער וזה בניגוד לתוכן האתר - האם אתה לא חושב שיש כאן קונפליקט שעלול להפחית את כמות ההקלקות? זה מאד מעניין!
האמת, נקודה מעניינת.. לא חשבתי שזה אכן המצב.
אני מניח שמי שמעוניין בניתוח לייזר להסרת שיער, ורוצה לדעת את הסיכונים, הוא קהל יעד לפרסומים בתחום.
מה עוד שאני מניח שהפרסומות שאנו רואים כאן בארץ, לא דומות לפרסומות שרואים בארה"ב..
ואולי שם בפרסום יש דגש על “הסרת לייזר בשיטה כי בטוחה..” וכו..
אגב, אני קיבלתי את השעורים החדשים רק עד שעור 3 ואח"כ לא הגיע יותר כלום,
היו שעורי וידאו (חדשים) גם לשעורים 5 ו 6 ?
הי אילן, האתר באמת נראה טוב.
בכל מקרה הנה כמה הערות (לאחר רפרוף קצר):
כדאי להוסיף לאתר תמונות בתוך הכתבות.
יש לך שני לינקים לאותו מקום מהתפריט, סתם תופס מקום לדעתי.
אני לא כל כך אוהב את התאריך שהכנסת ("2007"), כי עם הזמן האתר יראה לא עדכני לגולש (למרות שהנושא שלך היה קיים וישאר עוד עשרות שנים), מצד שני אולי זה יגרום לו ללחוץ על פרסומת ולחפש מידע חדש יותר…
אגב, סילויו, בנוגע לדף הכפול, שלחתי הודעה לדור והוא גם ניסה לעזור לי ללא הצלחה,
כשהתקנתי את הטמפלט הנוכחי, הוא הוסיף לי עמוד נוסף בשם Home ושיכפל את עמוד הבית המקורי שלי (העמוד ה"חדש" אינו מופיע ברשימת הדפים שניתן לערוך אלא רק בתצוגת האתר)
לגבי העמוד הכפול,
תבדוק בוורדפרס, בברירות המחדל, לצפייה, יש אפשרות לקבוע מה יהיה עמוד הבית.. ותוכל אולי לשנות שם.
חוץ מזה, אני רואה שיש לך רק שתי ‘קוביות’ פרסום של גוגל מעל ומתחת לטקסט. ממליץ לשים אחד ארוך מימין (גורד שחקים) מתחת לתפריט, כזה שילווה את הגולש בזמן הקריאה באמצע המאמר.
חוץ מזה, אצלי באתרים, יש תנועה קלה בתחום של הסרת השיער בלייזר - הלינקים בחתימה,
הצלחתי להגיע לעמוד ראשון של גוגל ב 2 ביטויים, רק שהתנועה בהם לא מאסיבית.
בכל 5 האתרים, יש לי כל יום 20-50 עמודים נצפים…
יש קליקים כ0-2 ביום, שמכניסים כ 1$-3$ ביום.
אני עכשיו מרחיב לעוד דפים, כאשר כל עמוד שאני מעלה, אני כותב לו מאמר נוסף להפצה - ואותו מעלה באתרי המאמרים.
רכשתי עוד 2 דומיינים (טיפול בורידים ברגליים) בקרוב אתחיל ליצר להם גם תוכן ראשוני שגוגל יתחיל לקרא ולהכיר אותם.
כל הכבוד דקל,
אני עדיין לא שם!
אגב, בנוגע להפצת המאמרים וללינק שהעברת לי להפצה מאסיבית בבת אחת, כשאני רוצה להפיץ מאמר אני מתבקש להקליד לינק למאמר שלי ולאשר כי האתר בבעלותי (הלינק הוא לאתר המארח את המאמר שלי והוא כמובן אינו בבעלותי).
יכול להיות שהבעיה טמונה בהבנה שלי (לא ממש התעמקתי בזה בינתיים) אבל האם אין דרך להעלות לשם מאמר ואז להפיץ אותו?
האמת שלא התעמקתי בשרותי ההפצה שלהם..
אני פשוט נכנסתי בצורה יחידנית, ביצעתי רישום לכ20-30 אתרי מאמרים (אלה עם הPR הגבוה), במחשב יש לי רשימה של לינקים ישירות לעמוד הכניסה LOGIN.
מכיוון שבכל האתרים שדות הפצת המאמר הן זהות..
את כל המידע אני מכין מראש..
את המאמר להפצה אני מכין מראש כך בוורד:
1. כותרת (אטרקטיבית...)
2. כמה שורות מבוא.
3. מאמר עצמו - עם ביטויי מפתח מודגשים.
4. שורה של מילות מפתח.
5. מידע על האתרים שלי מוכן כבר עבור resource box..
אני עובר בערב אחד, על X אתרים, פעולת הרישום בכל אתר היא כ2-3 דקות.
קופי - פייסט..
אם יש אפשרות לשתילת לינקים בתוך המאמר עצמו (ברוב האתרים אי אפשר או אסור) אז בזכות הביטויים המודגשים, קל למצא את השורה ולהפוך אותה ללינקים.
הבעיה.. פרסמתי כ11 מאמרים בעשרות אתרים, גוגל משום מה מזהה כ20-30 לינקים.. בלבד ?! כך שלא רואים תוצאות מהירות מידי..
אני גם עובד עם רשימות של בלוגים DO FOLLOW (יש בגוגל הרבה..) ושם משוטט בין בלוגים, ומשאיר הודעות רלוונטיות עם חתימה של שם האתר. דווקא את אלה גוגל מזהה יחסית מהר.