היי,
קניתי 2 מוצרים מאותו מוכר שיש לו משהו כמו 40,000 פיידבקים טובים ואיזה 300 שלילים הוא שלך לי מייל ב 24.3.2008 שהוא שלח את המוצר ונתן Traking Number כשרשמתי את המספר הזה באתר של הדואר וגם ב USPS היה כתוב שהמוצר יצא מארה"ב ב 26.3.2008 התקשרתי לדואר והם אמרו לי אותו דבר שרשום שהמוצר הגיע לדואר בארה"ב ב 26.3.2008 אבל הוא לא הגיע לישראל, ניסיתי לתפוס את המוכר שלחתי לו כבר כמה הודעות והוא לא עונה לי, עבר כבר כמעט שבועיים… מה אני עושה ?
ביררתי בדואר… אמרו לי לדבר עם המוכר שאין שום מידע… ניסיתי ליצור קשר עם המוכר והוא לא ענה.
דרך אגב מוצר אחד הגיע EV982225594US דווקא המוצר שקניתי מאחור יותר אבל יום לפני זה פתחתי על שתיהם דיספיוט ניסיתי לבטל אחד ואני לא יודע אם זה הצליח
שתי המוצרים הגיעו אליי ונתתי לו פיידבקים שליליים אבל יש לי קצת בעיה עם הדיספיוט הצלחתי לסגור אחד אני חושב אבל את השני אני לא כל כך מצליח לסגור כבר לא מופיע לי האפשרות של הסגירה . איך אני עושה את זה בדיוק ?
הוא החזיר לי 2 פיידבקים שליליים איך זה יכול להיות ??? הרי מוכר לא יכול לתת פידבק שלילי נכון ? וקיבלתי עוד אחד מזה של ה Iphone כי הוא ביקש שאני ישלם לו כסף כדי שהוא יקנה אחד אחר ולא שילמתי לו…
יש לי כרגע 10 פיידבקים חיוביים ו 3 שליליים סה"כ 7 ו 76.9 % חיובי זה יפריע לי מאוד למכור לדעתי מה אתה אומרים??
כנראה שהפוליסי של הפידבקים השליליים לקונים עדיין לא נכנסה, או שיש איזשהו סעיף שאומר שבמקרים מסוימים המוכרים כן יכולים להשאיר שלילי. הפוליסי הזאת מאוד גרועה משום שהקונים מנצלים את כוחם ומנצלים את טוב ליבם של המוכרים. עצוב.