שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

כלי סטטיסטיקה, אומדן ובחירת נישה
פורסם: 13 מאי 2010 17:35   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  3

בס"ד
בהמשך לתשובות שקיבלתי…
הבנתי בעצמי שGOOGLE לא מטמטיקה טהורה, אבל גם אומדן ניתן לכמת ולהעריך. השאלה שלי הייתה איך משתמשים במידע כל כך סותר, כמעט סוטר. השאלה היא לא מה הסיבה להערכות שונות באתרים שונים, אלא איך לעבוד עם מידע סותר.
כתבתי עוד מיכתב ובו שאלה אחרת. ב10 למאי, מופיעה שאלתי ובה נתונים על בחירת הנישה שלי. רציתי לדעת אם הבחירה נכונה באופן אקרוני, ויותר מכל עניין אותי אם העובדה ששם האתר שלי, שבחיפוש מדויק בGOOGLE לא נתן שום תוצאה של אתר בשם דומה, היא עובדה “משמחת” או שמצביע על חוסר עניין הציבור. על כל מילה מהכותרת שלי, יש התעניינות רבה, אבל אף אחד לא חיפש אתר בשם כמו שאני בחרתי. שם האתר הוא שילוב של מילים עם הרבה עניין בציבור, כאשר השילוב של המילים נותר שם חדש, בעל משמעות ועניין. אשמח לקבל תשובה בהקדם

פרופיל

פורסם: 18 מאי 2010 14:37   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי

המידע הינו בסיס לקבלת החלטות, הוא נותן אומדן שניתן ללמוד ממנו מה אנשים מחפשים. אם יש הרבה מאוד חיפושי גם במקרה של סטייה גדול (נגיד 10% ויותר) עדיין הנתונים יצביעו על מספר גדול של חיפושים. לדוגמה, נושא שבו יש 5,000 חיפושים לחודש, גם עם סטייה של 20% זה עדיין 4,000 חיפושים לחודש.

לגבי שם האתר - אנחנו לא מחברים כמה מילים יחד! אנחנו משתמשים במילים שאנשים בחרו בעצמם ושהם מחפשים, הצרופים שאנחנו מקבלים הם הצרופים שנשתמש ולא נמציא משלנו.

דור

נ.ב. - למה לפתוח פוסט דיון חדש בתגובה לדיון ישן? למה לא להוסיף לישן?

חתימה 

דור שביט

פרופיל