שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שימוש במילות החיפוש בתוך המאמר עצמו
פורסם: 23 יוני 2010 17:42   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  106

רציתי רק להבהיר לעצמי ואם מישהו יוכל לענות לי על כך אני אשמח.
יש לי תוצאות של מילות חיפוש שהן בנות כ-5 מילים, לדוגמא (ונתרכז בדוג’ האהובה בקורס כדי לא להסיח את הדעת):
best way to train your dog
זהו צירוף החיפוש שמצאתי בגוגל ובחיפוש המילים באדוורדס. האם עליי להשתמש בצירוף המלא כמו שהוא בתוך המאמר? כי נראה לי שלהכניס את אותו מינוח מדוייק בשלושה עד חמישה אחוזים מתוך תוכן המאמר ייראה מסורבל ומוזר.
יכול להיות שאני מפספס כאן משהו ובעצם השימוש בתוך התוכן אמור להיות רק של train your dog?

אם מישהו יכול להבהיר לי את זה אני ממש אשמח. אני כרגע בשלב שעליי להתחיל להוציא הצעות עבודה לפרילנסרים שיכתבו לי את המאמר ואני רוצה לפני שאני מפרסם הצעת עבודה להבין בדיוק מה אני צריך לקבל מהם.

תודה מראש

חתימה 

ClickOn Affiliates - רשת השותפים המתגמלת בישראל

פרופיל

פורסם: 01 יולי 2010 16:54   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

היי
ביטוי ארוך של יותר מ-3 מילים הוא קצת מחשיד ואני הייתי נמנע מלהשתמש בו.
בדוק שאת המחפש את הביטוי המדויק exact phrase בכלי המילים ותראה שהתוצאות משתנות.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 01 יולי 2010 17:36   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  106

היי דור,
תודה על התגובה המהירה...אני חושב smile

בכל מקרה החיפוש שלי נעשה בהתאם להוראות השיעור והחיפוש נעשה כמו שכבר אמרת כביטוי מדוייק, אך התוצאות הן כפי שאמרתי בין 4-5 מילים לביטוי
האם זה אומר שעדיף לי לזנוח את הרעיון ולחפש נישה חדשה?
אין לי בעיה לעשות זאת, מעבר לתרגול אני נהנה מהחיפוש באופן כללי.

אני חייב לציין מעבר לכך שאני מאוד נהנה לעבור על השיעורים בשנית והעובדה שהם נגישים באתר מהווה יתרון עצום על שיעור פרונטאלי לדעתי, מעבר לכך אני חושב שאתה מעביר אותם בצורה עניינית וריאלית, מה שאני מאוד אוהב, עם שתי רגליים על הקרקע.
מעבר לכך, הייתי מאוד שמח אם היה מענה יותר זריז בפורומים.
ההיענות היא די רזה לדעתי ואני חושב שכמות המגיבים היא נמוכה.

אני מצידי יכול לומר לך שאני משתדל להיכנס באופן קבוע לפורום ולהשתתף בדיונים, אך מכיוון ואני נמצא בתחילת דרכי ברוב המקרים אין לי מענה לרוב השאלות.

אני לא חושב שמערכת שמנסה להתקדם להתפתח ולגדול יכולה להרשות לעצמה זלזול בתלמידים ואני חושב שהמענה בפורום צריך להשתפר, אין זה הגיוני שאני אחכה לתשובה יותר משבוע, ואקבל אותה רק לאחר שאתלונן על כך לסילביו

בכל מקרה,
אשמח לקבל גם תגובה על בעיה זו, אני מקווה שהדברים ישתפרו ברמת הפורום. לדעתי מדובר בעקב אכילס של המכללה ועם זאת באחד היתרונות הכי גדולים שלה.
אולי תחלקו פרס לתלמידים שישתתפו הכי הרבה בפורומים???
לא צריך אייפאד, משהו קטן יותר, כמו קודי פרומו באתרים שאיתם אנו עובדים או אולי אפילו כניסה לשיעור תרגול בחינם

smile

חתימה 

ClickOn Affiliates - רשת השותפים המתגמלת בישראל

פרופיל

פורסם: 07 יולי 2010 20:58   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי

לגבי ביטויים של 4-5 מילים, אני הייתי מחפש נושא אחר כי זה נראה לי קצת מוזר.

לגבי הפורום, לפעמים קשה להשתלט על עומס ההודעות ולכן התגובה קצת איטית, עובדים על פתרון ושיפור.

חתימה 

דור שביט

פרופיל