שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קמפיין ניסיון
פורסם: 29 אוקטובר 2007 21:28   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  16

שלום,
התחלתי למריץ קמפיין,
ולאחר יומיים גוגל השעתה לי את כל המילים ודורשת ממני להציע בידים גבוהים יותר על מנת שההודעות שלי יופעלו מחדש.
ניסית לשנות ולהוסיף מילים חדשות ועדיין הביד ההתחלתי שאני מתבקש להציע הוא גבוהה יחסי לפתיחת הקמפיין.
הבידים מתחלקים לשלוש: 5$, 1$, 0.5$
האם כדאי לי לנסות ולרוץ רק עם חלק מהמילים(הזולות יותר) או לוותר על הקמפיין
מה אני צריך לשנות על מנת להחזיר את עצמי?

תודה מראש,

מתן

פרופיל

פורסם: 30 אוקטובר 2007 02:05   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי מתן,

חלק מהבידים שציינת יכולים להיות סבירים בנישות “כבדות” - עם פוטנציאל רווחים גבוה ועם מתחרים רבים. עדיין בתור ביד התחלתי זה גבוה מדי.
מה שזה אומר זה שהמודעה שלך אינה מספיק רלוונטית למילות המפתח, נסה להיות ספציפי יותר.

אתה לא צריך לוותר על הקמפיין, אלא אם דף המכירה אינו ממוטב למילים האלה, ואז באמת יש בעיה לעבוד איתו. ברוב המקרים זו בעיה בניסוח המודעה או שימוש במילים לא ממוקדות.

למשל, מודעה שכותרתה “הורד משקל ושפר את חייך” הצמודה לרשימת מילים כמו “דיאטה אורגנית”, “הרזיה לנשים”, ובוודאי מילים כמו “תרגילי כושר”, “פיתוח הגוף” וכד’.

תבדוק אלו מילים קיבלו ביד של $5 - מה משותף להן? ולעומת זאת אלו מילים קיבלו ביד של $0.5$ - מה המכנה המשותף שם? יש לשער שהמילים שקיבלו ביד נמוך יותר, גם קשורות יותר למודעה.

במיקוד גבוה למודעה שכיח לקבל בידים התחלתיים של 2-3 סנט.

אתה מציין שהקמפיין רץ כיומיים ואז חלה תפנית ביחס של גוגל. הסיבה יכולה להיות אחת משתיים: או שסקרו את הקמפיין שלך והחליטו שהמילים אינן רלוונטיות מספיק למודעה, או שה CTR שלך היה נמוך מאוד, ופירושו בעיני גוגל שאתה לא מספיק רלוונטי, ולכן עלו הבידים. בשבוע הראשון הקמפיין מאוד לא יציב. צפה לתזוזות.

בהצלחה,
טל

פרופיל