הייתי רוצה לשמוע את דעתך על ה content ב keywords הפיג’מיסט קורא לו “חיפוש בסטייל”. זה אמצעי חיפוש שהיית מפעיל בכל בניית קמפיין במקביל לחיפוש הרגיל? ומה היתרונות שלו מול החיפוש הרגיל?
ב keyword יש אפשרות לסמן חיפוש ב content להדביק קישור של אתר מתחרה בנישה שלך להוסיף רשימת קישורים תואמת לאתר ולמצוא מילות מפתח שמתחרים אורגניים מפרסמים על מנת ללמוד ולחקור מילות מפתח חשובות לנישה שלך שאחרים משתמשים. אתה משתמש בצורת חיפוש הזאת? מה דעתך עליה? מה היתרונות שלה?
עכשיו הבנתי
היתרון הוא מן הסתם ללמוד מאנשים שכבר מצליחים, אבל הראייה שלי היא אחרת. כשאני מרים קמפיין אני בכלל לא מסתכל על המתחרים בהתחלה - מאיפה לי לדעת שהם יודעים מה הם עושים ? אני יודע מה אני עושה.....
זאת לפחות הראייה שלי.
לכן אולי הייתי משתמש בזה בשביל לקבל רעיונות למילות מפתח אבל לא הייתי מתבסס על זה כחוק ברזל. זה מה שנקרא nice to have
אתה יכול להרחיב טיפה . פליקס לשנו מדבר על להיכנס נכון לפרוייקט. כלומר להתחיל ב exact ואם הזמן שה QS עולה לפתוח במודעה ל broad . הפיג’מיסט מדבר על מילים מוכרות בלבד. אם ב estimator יתאים לו phrase הוא ילך על זה. מה אתה ממליץ? איך היית מתחיל לבנות דוח מילים טוב על מנת להיכנס נכון לפרוייקט? חשוב להבין את זה, תודה.
כן יצא לי , חיפשתי טיפ מעבר לנוסחה הרגילה. הקורס טוב ומועבר טוב . אבל בסיסי ואפשר בהחלט לעשות על כל פרק רזולוציה. אני בשלב שאני קורא הרבה אבל עוד לא פיתחתי, סלח לי על העברית - nooevos , על מנת לקפוץ לברכה. אין לי בעיה לעשות טעויות ואני בטח יעשה. אני פשוט רוצה לדעת את מירב השיטות והכלים שעומדים בפני אפיליאט ותיק על מנת לקפוץ מצוייד. תודה
אני חושב שעדיף להתחיל עם מספר מילים מצומצם (50-100) בהתאמות PHRASE ו EXACT ואז לראות מה ממיר.
כשיש ביטויים שממירים טוב אתה פותח להם אדגרופ משל עצמם וגם מוסיף BROAD בשביל לקבל אחר כך ב QUERRY REPORT עוד רעיונות למילים.