שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

עמודי נחיתה למודלים אחרים
פורסם: 07 אוגוסט 2010 03:22   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  43

הי לכולם,
בשעור הקודם דובר על 6 מודלים עסקיים. עמודי הנחיתה שראיתי בשעור הזה היו רק של מודל אחד למעשה - המודל של מכירת לידים. בנוסף לזה היו עוד עמודי נחיתה אבל לא של אתרי שותפים. כלומר היו עמודי נחיתה של החברות עצמן למכירת המוצרים שלהם ובעיקר לאיסוף לידים.
לא ברור לי איך אמורים להיראות עמודי נחיתה למודלים אחרים, כמו השוואות בין מוצרים, רשת חברתית, אפליקציה או המודל הלימודי (אלא אם כן עמוד המודל הלימודי פשוט מבקש מאנשים שירשמו לקורס כמו בעמודי הנחיתה שראינו).
אשמח לראות גם דוגמאות טובות לעמודי נחיתה שנועדו למודלים האחרים. rolleyes
תודה,
ורד

חתימה 

Here you can find some information about internet marketing
and here there is some information about art, drawing and painting

פרופיל

פורסם: 28 אוגוסט 2010 15:58   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  712

לפי דעתי את מתבלבלת קצת,

עמוד נחיתה בדרך כלל מחודד ליצירת לידים, או קידום תוכנית שותפים כלשהי.

אתר להוואת מחירים -
רשת חברתית -
פורטלים -
וכו..

אלה אתרי אינטרנט ! ואין לזה שום קשר לעמוד נחיתה.

בעיקרון אלה אתרי אינטרנט מקצועיים שתפקידם ליצור הכנסה ע"י התמנת פירסומות/תוכניות שותפים.

חתימה 

השוואת חברות אחסון אתרים

שיעורים פרטיים במפגשים אישיים!

בניית אתרים,קידום אתרים,יצירת הכנסות מהאינטרנט ועוד…
העמוד שלי בקליקים
יש ליפנות בהודעה פרטית.

פרופיל

פורסם: 30 אוגוסט 2010 23:54   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

בקורס מדובר על מודלים שונים של תוכניות שותפים, יצירת לידים הוא אחד מהם, בנוסף לזה כמו שאמרת דף הנחיתה נועד לקידום תוכנית שותפים, אבל רוב דפי הנחיתה שראינו רק אספו לידים. מה שרציתי לראות זה עמודי נחיתה שמקדמים מכירה בפועל, ולא רק אוספים לידים.

בשעור הקודם מוסבר שיש אתרי שותפים שמקדמים מוצרי שותפים על-ידי השוואת מוצרים או מחירים (דוגמת זאפ, שלפי רן ארוסי מקבל על קליקים, שזה אופציה יחסית נדירה של אתר שותפים), רשת חברתית (לא כמו פייסבוק, אלא משהו שנבנה סביב מוצרים בנישה מסוימת, לדוגמה אתר לאוהבי יינות שלמעשה מקדם מכירת יינות), אתר שמציע ללמד משהו בחינם/בזול כדי לקדם מכירת מוצר כלשהו שדרוש ליישום החומר הנלמד. וכן אפליקציות שאפשר לקדם דרכן מוצרים. רציתי לראות דוגמאות לדפי נחיתה שמקדמים מוצרי שותפים בדרכים נוספות (לא רק איסוף לידים).

חתימה 

פרופיל

פורסם: 31 אוגוסט 2010 00:20   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

gulp  לא הבנתי כלום..

כל אתר באינטרנט חי/ מיתקיים ממכירה וקידום תוכניות שותפים !

לא מבין אל איזה דף נחיתה את מדברת. באינטרנט נימצאים אתרים ! ודפי נחיתה זה טופס מיסכן שנועד לקידום או איסוף לידים של תוכנית שותפים אחת !

אם הבנתי נכון, אז לפי דעתך אתר “זאפ” זה דף נחיתה ???

אצלי בחתימה יש אתר שעוסק בהשוואת מחירים. זה דף נחיתה ???

חתימה 

השוואת חברות אחסון אתרים

העמוד שלי בקליקים
יש ליפנות בהודעה פרטית.

פרופיל

פורסם: 31 אוגוסט 2010 04:10   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

דבר ראשון לא כל אתר חי מתקיים מתוכניות שותפים, יש אתרים שחיים בעיקר ממכירת שטחי פרסום (פורטלים למיניהם), ואתרים שמוכרים שירותים או מוצרים של בעל האתר או תומכים בעסק off line. בכל אופן אני לא אמרתי ש"זאפ" זה עמוד נחיתה, אמרתי (למעשה לא אני אמרתי, אלא רן ארוסי אמר בשיעור) ש"זאפ" הוא אתר שהמודל שבאמצעותו הוא מקדם מוצרי שותפים זה על-ידי השוואת מחירים.
יש כאן שני דברים שונים:
1. מודלים עסקיים לאתרי שותפים (זה היה בשיעור השלישי למיטב זכרוני)
2. דפי נחיתה שנועדו לקדם מוצרי שותפים או תוכניות שותפים (שאיסוף לידים הוא אחד מהתוכנית האלה) על-פי המודלים העסקיים האלה. (דוגמאות לדפי נחיתה ניתנו בשיעור הרביעי)
כשרן ארוסי דיבר על מודלים עסקיים לאתרי שותפים הוא הציג 5 מודלים שונים. בהקשר הזה ציינתי את זאפ שהמודל שלו הוא השוואת מחירים. איסוף לידים הוא מודל נוסף.
אם הבנתי נכון (ואולי לא) בכל אחד מהמודלים האלה משתמשים בדפי נחיתה התואמים למודל כדי לקדם את המוצרים או את תוכנית השותפים. לדוגמה אם אני רוצה לקדם טלוויזיה מסוימת כשותפה אני לא בהכרח צריכה לאסוף לידים. יכול להיות שאני ארצה לעשות את זה, כדרך אגב כדי להמליץ על מוצרים נוספים בעתיד, אבל זה לא עמוד נחיתה לקידום מכירת הטלוויזיה.
בשעור הודגמו דפי נחיתה שרובם (אם לא כולם) תומכים בתוכנית אחת - איסוף לידים. תהיתי האם יש עמודי נחיתה שתומכים במודלים אחרים, והאם אפשר לראות דוגמאות גם להם.
האם צפית בשעורים שאני שואלת עליהם? זה לא נראה לי כל-כך מסובך להבין את השאלה.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 31 אוגוסט 2010 04:37   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

לא, אני לא צפיתי בשיעורים האלה, אבל את עיניין תוכניות שותפים מכיר טוב מאוד smile

את לא חיבת לבנות עמוד נחיתה עבור כל תוכנית שותפים שאת מקדמת.

באופן כללי אם את מקדמת תוכנית שותפים אחת, את חיבת להתמין איפשהו את ה קישור אפיליאט שלך. את לא דוחפת אותו לגוגל אדוורדס ועושה קישור ישיר לחברה/מוצר שאת מוכרת.

עמוד נחיתה = מיניסייט שנועד למכור מוצר ספציפי בעיצוב יחודי של הקמפיין שלך.

עכשיו אם יש לך “אתר” לא משנה איזה, הוא משווה מחירים,אולי אתר דירוג מוצרים,אולי זה בכלל אינדקס אתרים/חברות, לא חשוב איך המתכנת תיכנת אותו. את רק צריכה להתמין את הקישור אפיליאט שלך!

באופן כללי את יכולה לקדם תוכניות שותפים איך שאת רוצה, ואין פה שום צורך בעמוד נחיתה/מיניסייט נילווה חוץ מהאתר הכללי.

בקשר לפורטלים smile הם כל כך גדולים שיש מי שיקנה שטח פירסום שם. אבל יצא לי ליראות בוואלה, כמה פעמים פירסומות של “וויסל” wink

חתימה 

השוואת חברות אחסון אתרים

העמוד שלי בקליקים
יש ליפנות בהודעה פרטית.

פרופיל

פורסם: 31 אוגוסט 2010 04:51   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר
RankRank

לא חשבתי לעשות עמוד נחיתה לכל תוכנית שותפים, פשוט מודל הלידים לא מתאים בכלל לתחום שבו בחרתי, ולכן רציתי לראות דוגמאות לעמודי נחיתה טובים שמתאימים למודלים אחרים, שיכולים לשרת טוב יותר את התחום שבו בחרתי.
בכל אופן תודה רבה.

גם אני ראיתי פרסומות של אתרי שותפים בוואלה, אבל השאלה אם וואלה שמה אותם או שמישהו משלם לוואלה כדי שתשים את הפרסומת שלו לוויסל. אני בד"כ לא נכנסת לבדוק כדי שלא יגבו כסף מהמפרסם סתם, במקרה שזה לא וואלה.

חתימה 

פרופיל

פורסם: 31 אוגוסט 2010 05:01   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אה.. יש מבין.

תיסתכלי איך עושים המיתחרים. זה עוזר ליפעמים לגבש תוכנית.

בהצלחה!

חתימה 

השוואת חברות אחסון אתרים

העמוד שלי בקליקים
יש ליפנות בהודעה פרטית.

פרופיל